Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku
Rekla ti je da joj netreba vjerovatno razmišljajući da će ti biti teško s bebom i djetetom. A sama nije htjela tražiti pomoć možda zato jer bi se moglo i "logički" zaključiti da joj je potrebna. "Njen" stan ima više potencijala ako ona iseli na ulicu pa ga renta. Sto ljudi sto ćudi. Anemona X. Provincijalkaa ne zamjeri,ne kritiziram nikkoga,dajem protutežu.
grozno za rec i kuca ima vise potencijala kad budemo sami. Ima ona gdje bit (s muzeve strane da hoce). Al to nije bitno.

Mozda cu zvucat jako zlocesto. Male su sanse da je ona mislila na mene i bebu.prije je to bio test da vidi kom ce mama pomoc. (Mogla je i na jesen na taj zahvat ako je mislila da sad meni mama treba vise, a da bi i njoj dobro dosla)
Kog ce mama "odabrat". A ona zbog svog vrjedjanja je stavila mamu u takvu situaciju da ce joj pomoci kad god treba, ali ju mora traziti.
Kad dodje i kad se posvadjaju Prigovara joj sto je dosla, dok sam ja bila tamo vikala joj je da dolazi po mene, a ne vidjet nju i djecu, u sezoni se dolazi kupati, prigovara sto kad je rucak sjedne za stol tj. Jede ono sto sestra skuha,. A kad mama kuha onda to ne radi po njenom. Kad joj pegla ne pegla dobro. Kad nesto radi ne valja, kad ne radi opet ne valja.
Opet moj mama misli da zna sto je najbolje za sve pa cesto radi po svom i to moju sestru cesto razljuti jer iste stvari radi i kad joj se kaze da napravi drugcije. Tako da se njih dvije posvadjaju odmah drugi dan i onda se konstantno svadjaju dok moja mama moze trpit i ne ode. Ali isto sto se njoj dogadja s mamom i memi se dogadja da radu po svom i sl. I to puni cesce jer zajedno zivimo. Hocu reci zavidu mi sto mi je mama pri ruci, a kad joj dodje onda joj smeta.