Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
U njezinoj glavi je da je za to da ga primjetiš trebalo 2 sekunde, ništa neće biti bebi, ako doma zaplače te dvije sekunde.
Ona gleda da si ti jednostavno bila u svojem filmu i neprisutna.

Takvu lošu situaciju ne treba dodatno paliti, nemoj joj se opravdavati,... Mogla si jednostavno reći sorry....

Tu de vraćamo na dio gdje joj povremeno treba popustiti, priznati njezine osjećaje,... Nju potpuno jednako boli, kao i tebe robica, ona se isto osjeća da si taknula u njezinu djecu,...

Razgovor, razgovor, razgovor,...
Sad shvacam njezinu ljutnju. Taj dio razumijem. I dalje mi nije jasno zasto ne vjeruje da nisam primijetila. Rekla sam joj sorry nisam stvarno vidjela,zurim,nervozna sam, misli lete 100na sat. Ona je samo sarkasticno rekla "AHAAA (da), stajala je kraj tebe"!

Meni nije problem reci oprosti kad shvatim da sam pogrijesila, njoj je. I znam da smo razlicite(skori kao nebo i zemlja). Isto kao sto bih ja da je bilo obratno kupila svom djetetu narukvicu i ne bih nju smatrala odgovornom sto moje dijete ceznutljivo gleda. No taj dio razumijem.

Ja zelim razgovor, samo kako razgovarati s nekim tko ti ne vjeruje. (Zbog tog sam pricala o procjeni, meni za pocetak razgovora treba nesti objektivno, nepristrano jer inace sve sto kazem bit ce AHAA)

Za slova LOL.