Results 1 to 6 of 6

Thread: Kasni M nakon pilula?

Scarlet

Pozdrav svima! Vec vas duze pratim, i sad sam se tek registrirala jer napokon i ja imam pitanje.
    Pila sam pilule skoro tri godine. Zadnju menstruaciju imala sam prije 30 dana, dakle, tada je poceo ciklus. Inace sam oduvijek imala veoma neredovite cikluse, ali po iscjedku znam kad najvjerojatnije imam ovulaciju (znala sam prekidat s pilulama i nekih 14 dana nakon iscjedaka, menstruacija se zbilja pojavljivala).
    U ovih tridesetak dana imali smo odnose bez zastite. Zadnji odnos je bio onog jutra kad mi se pojavio iscjedak, dakle, kad pretpostavljam da sam imala ovulaciju. Kad mogu najranije napraviti kucni test? Iscjedak se pojavio pred cetiri dana...Moram se strpiti jos desetak dana, ukoliko prije menstruacija ipak ne dode, ili?
    Oprostite na nespretno srocenom pitanju, al sva sam zbunjena i strasno nestrpljiva.
    Na trudnocu sam posumnjala jer mi je vec danima muka, ne bas da imam poriv za povracanjem, al mi recimo smeta ponekad miris cigareta, mesa, imam nekakve stalne polu-mucnine, ne znam kak da to bolje opisem, al ne i drugih simptoma. Hvala vam!

plavaa's Avatar

Kad si prestala piti pilule?

I sto znaci "veoma neredoviti ciklusi"? Koliko dana su trajali?

Scarlet

Pilule sam prestala piti pred nekih 40-ak dana.

Inace sam imala jako neredovite cikluse, dakle od 30-60 dana, ako ne i vise, zato mi je ginic i prepisao pilule. Bila sam napravila pauzu dva mjeseca (prelazila sam na druge pilule, pa nisam onaj dan kad sam trebala popit prvu imala odmah nove kod sebe, pa sam cekala prvu sljedecu mengu koja je dakle bila prirodna, tj. ne izazvana pilulama i onda mi je ciklus bio 45 dana. :/

plavaa's Avatar

Cekaj onda do tih 15 pa napravi test

Meni je kasnila tjedan dana kad sam prestala pit pilule

Prije pilula M na 21-24 dana
    Tijekom pilula 28 v'o vurica
    Nakon 27-28

Scarlet

Hvala, pricekat cu onda jos neko vrijeme!

I ja sam na pilulama u sat dobivala, doslovce u sat, nije bilo iznenadenja, al bez...

plavaa's Avatar

I ja isto ... Svaki put nedjelja ujutro