-
znojenje 7-godišnjaka
Zadnje vrijeme primjećujem da dijete 7god. smrdi ispod pazduha, smradom odrasle osobe.
U zadnje vrijeme se i nadebljala neznatno ali ipak se "popunila".
Higijenu održavamo redovito i odjeća, posteljina je sve pamuk i ok kvalitete.
Da lise može raditi o nekom poremećaju u radu žljezda ili možda neki preuzranjeni pubertet?
-
I mi smo u istoj situaciji, odnosno krenulo je nešto prije 7 godina.
Mi smo bili kod endokrinologa, hormoni su ok, ali me sada brine jer se isto zbucala zadnjih par mjeseci i to baš na trbuhu.
-
Ja bih trazila pregled kod pedijatrijskog endokrinologa, prekontrolisala hormone nadbubrega, a posebno obratila paznju na ishranu i povecala fizicku aktivnost djeteta. MAMI 2, ako nije tajna, kada je zakljucio da su hormoni u redu, sta je endokrinolog rekao, od cega bi moglo biti?
-
Pa zar nije to normalno u nekim situacijama , moja zna ponekad imati miris, ali obično povežem za neko uzbuđenje, tremu ili neku nervozu povezanu sa nekim događajem ili ljudima.
Inače u svakodnevici je sve normalno. Jel to ok?
-
Oka, mislim da to kod vas ne bi trebalo biti nista osobito, ja sam postove od split i MAMI 2 shvatila drugacije od tvoje situacije. Nazalost, zbog vlastitog a i nekih tudjih iskustava koje znam, pusem i u jogurt. O samom mirisu znoja kao jedinom prisutnom znaku ne znam nista, zato i pitam kako je to endokrinolog protumacio.
-
Sve ok, ja pak nemam nikakvog iskustva pa me zanimalo o čemu se radi.
-
Olja radili smo sve hormone i svi su ok. Mi smo krenuli zbog visokog rasta, pa smo pod kontrolom. Ona je sada 8,5 god, dlačica na sve strane, prištići, znojenje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma