Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: znojenje 7-godišnjaka

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno znojenje 7-godišnjaka

Zadnje vrijeme primjećujem da dijete 7god. smrdi ispod pazduha, smradom odrasle osobe.
    U zadnje vrijeme se i nadebljala neznatno ali ipak se "popunila".
    Higijenu održavamo redovito i odjeća, posteljina je sve pamuk i ok kvalitete.
    Da lise može raditi o nekom poremećaju u radu žljezda ili možda neki preuzranjeni pubertet?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

I mi smo u istoj situaciji, odnosno krenulo je nešto prije 7 godina.
    Mi smo bili kod endokrinologa, hormoni su ok, ali me sada brine jer se isto zbucala zadnjih par mjeseci i to baš na trbuhu.

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ja bih trazila pregled kod pedijatrijskog endokrinologa, prekontrolisala hormone nadbubrega, a posebno obratila paznju na ishranu i povecala fizicku aktivnost djeteta. MAMI 2, ako nije tajna, kada je zakljucio da su hormoni u redu, sta je endokrinolog rekao, od cega bi moglo biti?

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Pa zar nije to normalno u nekim situacijama , moja zna ponekad imati miris, ali obično povežem za neko uzbuđenje, tremu ili neku nervozu povezanu sa nekim događajem ili ljudima.
    Inače u svakodnevici je sve normalno. Jel to ok?

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Oka, mislim da to kod vas ne bi trebalo biti nista osobito, ja sam postove od split i MAMI 2 shvatila drugacije od tvoje situacije. Nazalost, zbog vlastitog a i nekih tudjih iskustava koje znam, pusem i u jogurt. O samom mirisu znoja kao jedinom prisutnom znaku ne znam nista, zato i pitam kako je to endokrinolog protumacio.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Sve ok, ja pak nemam nikakvog iskustva pa me zanimalo o čemu se radi.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Olja radili smo sve hormone i svi su ok. Mi smo krenuli zbog visokog rasta, pa smo pod kontrolom. Ona je sada 8,5 god, dlačica na sve strane, prištići, znojenje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •