Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 106

Tema: Pedijatar u Novom Zagrebu

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Pedijatar u Novom Zagrebu

Valjda sam stavila na dobar pdf ovaj topic.

Dakle, živim u S. Gaju i vrlo blizu mi je DZ u Remetincu. Bila sam maloprije odnijeti doznake i usput pitala da li je pedijatar na katu (meni bitan podatak jer imam užasno teška kolica). Uglavnom, u prizemlju je!

E sad mene zanimaju vaše preporuke o pedijatru/ima. Da li ih je više, i kojeg da odaberem? I kakvi su uopće? Nije mi ni Siget toliko daleko pa bih mogla i tamo, možda i za taj DZ imate savjete.

A i što je s patronažnim sestrama?

Imam ja još 3,5 mjeseca do poroda, ali bih htjela znati te neke stvari, čine mi se jako bitne.

Teeenks!

Ivček avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mi idemo kod doktorice Schwarz u Siget, jako sam zadovoljna i med. sestra Dubravka je vrlo ljubazna.
    Odlučili smo se za nju nakon preporuka s foruma.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

i mi idemo kod schwartz - dobra je!

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja idem kod dr borcic u trnsko ( isto zivim u savskom gaju)-ok je.
    al zna cesto bit guzva.

sto se tice patronazne- vise se, nazalost, ne sjecam kak se zove ( cini mi se Mirjana), ali je super-jako pristupacna,ljubazna, ne komplicira.

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja idem kod Dr. Đekić u Sigetu. Žena je super. Odlična je dijagnostičarka i nema zafrkancije. Nije tip doktora da češ s njom onako jako prisno čavrljati ali što se tiće klinaca fenomenalna je. Nema kod nje možda ovo ili ono. Moj nečak isto ide kod nje i da nije urgirala odmah da se dobiju nalazi što prije tko zna kako bi završilo. Ja idem kod nje i moja mala Ema je imala krmeljavo oko. Odmah je napravila bris oka i osigurala nam da dobijemo nalaz preko praznika. Ustpostavilo se da je stafilokok bakterija. Mogli smo odmah početi terapiju. Da nije bilo nje tko zna kad bi dobili nalaze a i pitanje je da li bi neki drugi doktor napravio bris odmah jer bebama često krmelje oči zbog suženog suznog kanala. Uglavnom ja ju preporučam.

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

I mi idemo kod dr. Đekić u Sigetu. I nama je urgirala kod dermatologa. Važno mi je da zna svoj posao i da je uvijek mogu dobiti na telefon kad je trebam. Točno je da ne voli prisno čavrljati što i nije loše jer se ne gubi puno vremena, ali sve objasni i odgovori na sve kaj nas zanima. Meni čak veli "mama kaj ima od pitanja na vašem popisu?"

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ela je kod dr. kuzle u sigetu i isto sam zadovoljna
    nikad još nismo čekale dulje od 10minuta, odgovori na sva pitanja, postavi prava pitanja, uputnica i preporuka ne štedi, testera isto, na telefon je dostupna uvijek, s elom je nježna i 'razgovara' s njom baš kako se meni sviđa ... o zajedničkom spavanju, na primjer, ima svoje provale, ali to mi nije ni bitno
    sestra vesna je uvijek ljubazna i susretljiva
    izgleda da su sve dr. u sigetu ok, još nisam čula loše iskustvo

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bas mi je drago da i drugi imaju tako dobro mišljenje o Dr. Đekić. Ja ju isto mogu dobiti na telefon kad mi treba i uvijek je super ljubazna. Ma kuži ona nas prvorodkinje kad imamo sto i jedno pitanje. Meni njena sestra čak zapiše stvari npr. kilažu i duljinu tak da mogu odnjeti MM.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Hvala vam cure!

I mislila sam si da je Siget "pokriveniji", Remetinec mi izgleda nekak kaj ja znam...

U kojem se trenutku prvi put javlja pedijatru?

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Nakon mjesec dana ideš na prvi pregled. Kada se odlučiš kod kojeg ćeš pedijatra, zvrcneš telefonom da vidiš kad je najbolje doći i to je to. Pojavite se ti i bebica, naravno dobrodošao je i mužić jer nekad od uzbuđenja nekaj zaboraviš pitati ili beba plače pa ništa ne čuješ, a i on tegli torbu za tobom.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa
    I mislila sam si da je Siget "pokriveniji", Remetinec mi izgleda nekak kaj ja znam...
    ne zanosi se, i siget izgleda predpotopno
    ordinacija i čekaonice su valjda iz doba kad smo mi išli pedijatru

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa
    Citiraj Jelka prvotno napisa
    ne zanosi se, i siget izgleda predpotopno
    ordinacija i čekaonice su valjda iz doba kad smo mi išli pedijatru
    Nisu kod Schwartz Ona renovirala

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ja doktorici Đekić mogu zahvaliti što je moja Karla sada 3 metra ipod zemlje. Pozravite ju i njezinu stručnost!

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

isuse, tea, strašno.
    mi smo pokupili karton od dr.đ. jer mi je maloj, koja tada nije imala niti 2 mj. prepisala sinersul sirup zbog stafilokoka u oku, premda na sirupu piše da se ne smije davati djeci mlađoj od 2 mj. zbog hrpetine opakih nus pojava, pa i žutice. sva sreća pa sam odmah krenula tražit druga mišljenja i mogu samo reći da se desetak pedijatara snebivalo i zgražalo zbog toga, nisu mogli vjerovat da netko oko ide liječit sirupom. uglavnom, svi su se složili, a i okulistica kod koje smo onda otišli, da treba samo mazat i kapat tobrexom. i tako i bi, krmelji prošli. dodatno me kod nje raspiz...o što uopće nije htjela ljudski objasnit zašto je prepisala sinersul nego me, kad sam rekla da sam zabrinuta zbog groznih nus pojava, otpilila da nek ne čitam ono što ne razumijem i što nije u mojoj domeni?! inače, prije toga mi se činila skroz ok, ali nakon toga nema šanse da bi više otišla kod nje. iako dopuštam da joj je to prva greška u karijeri, da je imala loš dan i neznamšta...

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Tea . Znamo da ti nije lako o tome govoriti, ali sve nas koji idemo kod dr. Đekić jako si zabrinula. Mi imamo bebu od 7 tjedana i po brojnim preporukama isto smo se prijavili kod dr. Đekić. Molim te, može li nekakvo pojašnjenje, ako ne toga što se dogodilo s Karlom, približi nam nestručnost dr. Đekić.

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

nisam imala namjeru pisat detalje, sve piše na našem blogu (samo se mora otići na sami početak pisanja negdje 11/2005 u arhivu na dno stranicei čekati učitavanja).
    kratko i jasno- nije prepoznala da dijete staro 7 dana koje je dan prije izašlo iz rodilišta i koje kuri ujutro u 7h sa 40,2 i koči vratom ima meningitis. rekla je da smo dijete pregrijali! dala joj je čepič voltarena- što se ni u ludilu ne dava djeci mlađoj od 2-3 godine, i nakon 4 dana uputila nas je dermatologu (jer je sepsa izašla na površinu kože) a ona je "mislila" da je od voltarena.
    uglavnom, nemam što reći o njezinoj stručnosti, osim da je sada savjesna zahvaljujući mome slučaju.
    jedini komentar nakon svega toga je bilo- vi ste mi doveli dijete bolesno još iz Petrove (kao da ga ona nije dužna liječiti), a na pamet joj nije palo da toliko malo dijete NE SMIJE IMATI IKAKVU TEMPERATURU!
    dalje neću više, jer...
    samo eto, htjela sam pozdraviti njezinu stručnost i savjesnost, a sa njom se čak ni na sudu nismo vidjeli jer se ne usudi niti doći- zna što ju čeka!

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

detalje možeš dobiti na ovom linku: http://karlab.blog.hr/arhiva-2005-11.html

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

sad mi je ustvari jasno zašto je u paranoji od bakterija i prepisuje najstrašnije i najjače lijekove čak i za krmeljavo oko... horor.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

draga tea,

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Tea, iskreno mi je žao što ste doživjeli tako nešto.

Ali mogu li te nešto zamoliti? Znam da je to vrlo teško, pa ću razumijeti ako ne odgovoriš. Pitam ovo u svoje ime, ali vjerujem i u ime ostalih trudnica i mama.

Da li bi mogla nepristrano reći smatraš li da je dotična doktorica sada puno opreznija, neću reći bolja? Baš ono što je ninni rekla. I oprosti ako je pitanje neumjesno, zaboravi da sam pitala ako je...

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Tea - moje najiskrenije cestitke. Srce mi puca od zalosti. Dan kada je vas andeo napustao nas svijet moj andeo je krenuo svoj put u nas svijet. Majka sam samo 2 mjeseca i nemogu zamisliti zivot bez svoje Eme. Divim se tvojoj jacini i snagi. Moje misli i molitve su uz tebe i tvoju obitelj.

Nakon tvog posta i bloga svijet mi izgleda potpuno drugacije. Neka vas dragi bog cuva.

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Jelka, nema problema mogu na svako pitanje odgovoriti.
    ono što te zanima je točno, naime, neposredno nakon što se Karli sve to dogodilo (kroz par tjedana) jedna je mama također iz njezine ordinacije primjetila čudno ponašanje na bebici i ona ih je odmah poslala u bolnicu, obrazloživši kako se neće zezati sa tim stvarima (u pitanju je isto bila E.Coli ali urinarno) i mama je zaključila nakon što je znala za naš slučaj, primjetila je na njoj da je dodatno oprezna. tako da je žalosno eto da smo se mi opekli, a toliko oprezna jer tu rutinu je trebala imati od početka otvaranja ordinacije, a ne poslije nas.
    budući da sada ima tužbu na svojoj grbači (koju neće nikako biti lako izbjeći niti izgladiti u svoju korist) vjerojatno je još dodatno opreznija da si još koji slučaj na nekalemi na sebe.
    samo da ti dam usporedbu, onda kada smo mi sa Karlom bili kod nje, ona se na telefon hihotala da smo ju pregrijali, kao ono: "ah ti novopečeni roditelji!" - mislim da joj se sada više ne hihoće!

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Tea - u mojem postu molim te ne zamjeri gresku u pisanju. MOJA NAJISKRENIJA SUCUT. Pratim dvije teme i jedna trudnica upravo rodila. Otvorila si mi oci u vezi Dr. Dekic i sada sam jako zabrinuta.

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

ja tebe niti ikoga ne želim plašiti, zabrinjavati ili dodatno uzbuđivati, ali ako se netko i odluči za tu ili sličnu doktoricu želim samo da je svima na pameti da se znaju postaviti. već sam ovdje spominjala ali na nekim drugim temama da želim svakom roditelju dobro zabiti u glavu (doslovno) da prate isključivo svoje instinkte i majčinske-roditeljske osječaje. ako sam ja primjetila da nešto nije u redu i ako govorim, onda me ne treba praviti ludom da mi je to 1,2,5,8, djete, nego da me sasluša i UČINI SVE kako bi otklonili uzroke straha.
    Đekićka je napravila svoju grešku, za nju želim da se zna jer nije malena, nije bezazlena, oprostiva je ali nenadoknadiva. želim da se sa takvim liječnikom pristupa na onda jedan oprezniji način! nadam se da ćete me shvatiti, ne želim plašiti kao babaroga!
    ja sumnjam u njezinu stručnost, i to je isključivo moj stav i ničiji drugi- ne namečem svoje mišljenje, ali želim da ga se shvati jednostavno kao: "PRIPAZITE!"

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Tea, a jel đekićka snosila kakve posljedice na poslu? vidim, vi ste podnijeli privatnu tužbu, ali šta je sa liječničkom komorom, domom zdravlja, ministarstvom...? jel se šta dogodilo ili - pojeo vuk magare?

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

ma odvjetnik je dao tužbu liječničkoj komori, a što očekuješ da ti kažem- lijepe vijesti- pa toga nema kod nas- to bi kod nas bila prava SF!!
    tužili smo i dotični dom zdravlja budući da ona u njemu radi, tj. da je zaposlena preko njega, a njihov odgovor je- nemamo mi veze sa doktoricom, ona ima svoju privatnu praksu tamo i to je to! mislim....
    netko ju je trebao zaposlit i stavit tamo, nije došetala sama uzela prostor i radi!
    ona se nikada nije očitovala, jer nema što ni reći- krivica 100%- NESAVIJESNO LIJEČENJE!
    u globalu baš kako si rekla pojeo vuk magare, ali mi ne odustajemo, ako ne dobijemo na hrvatskom sudu, idemo na međunarodni, jednostavno ne želimo popustiti tom jakom lobiju, a ako oni ovdje rade (a rade) jedan za drugoga i nikad jedan protiv drugoga, baš da vidimo hoće li oni na međunarodnom sudu raditi za njih- briga njih tko su liječnici iz Hrvatske, a o odšteti da ne govorimo (mislim u njihovim razmjerima- onda bi kompletno zdravstvo trebalo bankrotirat). vidit ćemo koji će put izabrati, onaj lakši ili onaj teži, mi nemamo više izgubit nego što jesmo, samo se možemo dokazivat i želim uživati u tome!
    ne toliko radi sebe, već radi drugih!
    već 4 godine smo na sudu i bila je jedna jedina parnica- na kojoj nije bio NITKO od njih! vidit ćemo dokle će, a novinari samo čekaju mig odvjetnika, još ih vrlo malo puštamo!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Tea, držim fige da uspijete u svojoj borbi

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

jedno ročište u 4 godine? pa ne mogu vjerovat, naše pravosuđe je stvarno nadmašilo samo sebe. strašno. nema druge nego u strasbourg!
    držim vam fige da ustrajete i da ipak na kraju istjerate pravdu! i dobro ih oderete, jer premda vam vašu karlu ništa ne može vratiti niti vam neznam koji novci mogu nadoknadit bol, tugu i gubitak, poštena odšteta sa nizom nula bit će najbolja poruka našim liječnicima- da malo ipak pripaze šta rade.

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj ninni prvotno napisa
    premda vam vašu karlu ništa ne može vratiti niti vam neznam koji novci mogu nadoknadit bol, tugu i gubitak, poštena odšteta sa nizom nula bit će najbolja poruka našim liječnicima- da malo ipak pripaze šta rade.
    baš tako!
    iako planiramo dio odštete vratit zdravstvu :/ (namjeravamo pomoći odjelu u zaraznoj koji je 4 godine skrbio za Karlu u onome u čemu su najslabiji- respiratori) vidjet ćemo! Daj Bože što prije, ne radi nas, nego radi našeg tog zacrtanog plana!

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

još jednom, želim vam da što prije ostvarite zacrtano i izvjesti o novostima, jako me zanima kako će to završit!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Tea, pročitala sam blog. I šutim. Učinila si sve što si mogla i još uvijek činiš. To te čini velikom u našim očima, a tvoj mali anđeo je imao najjaču mamu na svijetu.

Jelka, bježi od te Đekić, ''biti oprezniji'' ne znači i više znati.

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Tea - jos jednom divim se tvojoj snazi duha. Imas moju potpunu podrsku u tvojoj borbi. Nadam se da cete uspjeti istjerati pravdu. I imas pravo tvoje je da izneses cinjenice a na nama da donesemo odluke. Hvala ti na tvojoj brizi. Ja sada moram donjeti neke vazne odluke.

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ninni - ovo je sad malo izvan teme ali pitanje. Procitala sam da si se i tri borila protif stafilokoka u oku. Mi to isto imamo i kapamo i mazemo tobrexom. Koliko dugo je trebalo da oko prestane krmeljati? Da li imas kakav dobar trik ili savjet kako mazati mast u oko? Nama je to borba jer se bojim da ju ne piknem u oko a ona maše glavicom pa nam je to jako teško.

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

joooj, mogu ti reći da je dugo potrajalo. pa skoro mjesec dana. prvo smo jedno desetak dana mazali i kapali tobrexom, plus masaža jer je vjerojatno riječ o suženom suznom kanaliću, i činilo se da je prošlo. no, očito treba mazat još nekoliko dana nakon "izliječenja" jer je nama već nakon nekoliko dana opet počelo krmeljit. pa sam joj onda opet počela kapati kapi a kremu više nisam stavljala iz sličnih razloga, strah me da je ne udarim/ogrebem/ubodem, pa onda sve završi oko oka, pa onda ona ručicom to obriše pa ručicu u usta... uglavnom, čim smo opet počeli kapat krmeljčići su polako nestali ali sam ja opreza radi nastavila kapati još tjedan dana. i evo sad je oko super, nema ni traga krmeljima i vratio se pravi oblik, jer se jadno oko od te upale i krmelja jedno vrijeme bilo skroz suzilo, bilo duplo manje od desnog.
    e da, i cijelo to vrijeme bi joj tu i tamo uštrcala svoje mlijeko u oko, odnosno ispirala bi oko njime. navodno pomaže.

svizac avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ninni - hvala na savjetima. I ja isto mlijekom ispirem. Puno mi znači kad znam da su i drugi prošli ono što ja prolazim. Malo sam se već zabrinula. Hvala ti od srca.

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ma nije ni meni bilo svejedno. pogotovo zbog te đekićkine panike i upozorenja da se stafilokok može proširit na mozak i slično... i premda su mi svi pedijatri, pa čak i šef mikrobiološkog labaratorija, rekli da nema šanse i da to nije nikakva "greda", ipak mi je stalno bilo u primisli - a šta ako je ona u pravu??? sva sreća, pokazalo se da nije. zato, ne brini nego maži i kapaj, masiraj i ispiri mlijekom pa će proći...

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

a kad smo već kod dr.đ. - ne mogu reći da mi prvi put kad smo došli kod nje nije bila simpatična, činila mi se baš ok. OSIM što mi je odmah bilo jako glupo i čudno to što je pa gotovo cijelo vrijeme namijenjeno za razgovor potrošila na glupu i bapsku priču o tome šta ja kao dojilja ne bi smjela jesti. nema šta nije nabrojila... živila bi valjda na špinatu i kuhanim jabukama da se nju pita. kao, svaka mama i beba će sami odlučit šta je za njih najbolje ali njeno je da me upozori. bezveze i totalno suvišno. tim više što je odmah vidila da beba super napreduje, da nema grčeve, i da iza sebe imam već jedno uspješno dojenje... dakle, fakat nema potrebe za takvim savjetima. sigurno smo to vrijeme mogle pametnije potrošit. ali šta ću, bilo mi neugodno bilo što joj reći.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Moje dijete je rođeno 2001. Sa dužnim poštovanjem i sućuti prema nama je od početka bila savjesna, pogotovo prvih godinu dana čak i pretjerano oprezna- za svaku temp. vaditi krv i urin. Meni je ona skroz OK. Na žalost i doktori su ljudi...

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Radi se o đekički

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

podižem temu i molim za iskustva s pedijatrima u Nzgb (siget, remetinec, trnsko...)
    hvala!!!

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

ja sam bila pre pre pre zadovoljna sa dr. Elizabetom Ogrizek, DZ Dugave. Nekima ona nije dobra, al eto, ja sam bila oduševljena sa njom. Kada smo preselili, morala sam se prebacit negdje bliže i trajno mi ostaje u prekrasnom sječanju. Čak mi je ponudila da ako ne nađem nikoga tko mi paše, da se u svakom času mogu vratiti k njoj. Znam da je ona pre pre natrpana i da ne prima bez preporuke, tako da :/

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Tea prvotno napisa
    ja sam bila pre pre pre zadovoljna sa dr. Elizabetom Ogrizek, DZ Dugave. Nekima ona nije dobra, al eto, ja sam bila oduševljena sa njom. Kada smo preselili, morala sam se prebacit negdje bliže i trajno mi ostaje u prekrasnom sječanju. Čak mi je ponudila da ako ne nađem nikoga tko mi paše, da se u svakom času mogu vratiti k njoj. Znam da je ona pre pre natrpana i da ne prima bez preporuke, tako da :/
    Potpisujem ovo što govoriš o dr.Ogrizek. I mi smo kod nje i malo je reći kakva je ona vrhunska pedijatrica. Ona je naš Anđeo čuvar.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Evo i ja šaljem jedno dr. Ogrizek jer nam je pomogla savjetom puno puta!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I ja se slažem da je dr Djekić, kod koje smo bili u tretmanu, postala nakon nesretnog slučaja prije navedenog, opreznija ali ne i mudrija.
    Nas je bespotrebno slala po groznom vremenu i snijegu na pretrage bilirubina tj novoodjenacke zutice a dijete je imalo preko mjesec dana (na što su se ostali pedijatri snebivali jer kažu da ako nije imao u rodilištu da nemože dobiti poslije-jer se zato i zove novorodjenačka zutica). Naravno, savjetovali smo se sa drugim pedijatrima i nismo je poslušali.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nas je bespotrebno slala po groznom vremenu i snijegu na pretrage bilirubina tj novoodjenacke zutice a dijete je imalo preko mjesec dana (na što su se ostali pedijatri snebivali jer kažu da ako nije imao u rodilištu da nemože dobiti poslije-jer se zato i zove novorodjenačka zutica).
    ovo nije tocno. nijedno moje dijete nije imalo zuticu u rodilistu. ali su je imali kasnije, prvi negdje do mjesec dana, drugi vise od dva mjeseca. isli smo na pretrage kako bismo iskljucili metabolicki poremecaj.

ne ulazim u strucnost dr djekic, ali bebu sa produzenom zuticom treba pregledati. hvala Bogu, nije bilo nista - nije ni kod nas - ali moglo je biti.

Alyssa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Budući da ima jako malo konkretnih informacija o dr. Schwatrz (a vidim da ste druge dvije dr iz Sigeta uglavnom iskudili) molim nekog kod dr. Schwartz da mi kaže kakva je u vezi dojenja, cijepljenja, davanja antibiotika...

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Alyssa prvotno napisa
    Budući da ima jako malo konkretnih informacija o dr. Schwatrz (a vidim da ste druge dvije dr iz Sigeta uglavnom iskudili) molim nekog kod dr. Schwartz da mi kaže kakva je u vezi dojenja, cijepljenja, davanja antibiotika...
    mi smo se od dr.Đekić prebacili kod Schwartz i za sad smo super zadovoljni. antibiotike prepisuje rijetko, tek nakon brisa ili ako je baš očigledno da je riječ o bakteriji a ne virozi; mi se redovito cijepimo, uvijek kupujemo bolja cjepiva, pa ne znam šta bih ti rekla po tom pitanju, a što se tiče dojenja...podržava, naravno, ali ipak se začudila kad sam joj, nina je tada imala cca 1,5 godinu, rekla da još dojim pa mi je preporučila da to privodim kraju jer je dijete već veliko

Alyssa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Hvala na informaciji , znaci da smo dobro odabrali, po tvojem opisu mi zvuci jako OK u odnosu na ostale. Steta sto jos nije OK reagirala na cinjenicu da s godinu i pol jos uvijek dojis dijete, ali ocito je too much ocekivati da sve bude savrseno. Za cijepljenje sam pitala jer znam da mnoge pedijatrice frkcu nosom kad djetetu ne zelis dati 6 u 1, ne daju informacije o boljim cjepivima koje spominjes itd.

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ona je skroz okej, što god je pitaš odgovori, uvijek strpljiva , smirena i ljubazna. mislim da ste dobro izabrali

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

joj evo ja se natrazila po forumu na temu pedijatara iz NZ i ,evo sad sam odlucila da nosimo karton kod dr.Schwarz,nadam se da prima.vidim da ste dosta lijepog pisali o njenom radu i sad mi jos samo ostaje prebacivanje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •