Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 106 od 106

Tema: Pedijatar u Novom Zagrebu

BlackNikki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj giussepe prvotno napisa Vidi poruku
    Ja kad sam pitala, zadnji put u 9. mjesecu, sestra je rekla da je Kindy na bolovanju!
    Nadam se da ce se vratiti jer meni ovaj doktor nikako nije sjeo
    i ja se nadam da ce se vratiti jer mi je svakako draza od ovog doktora.

kad smo vec kod kindy - nacula sam da se ne snalazi bas najbolje sa uplakanom djecom. da li je to istina? svaki put kad smo bili kod nje moj mali je bio pravi andjeo. poznanici su radi tog otisli od nje pa me cisto zanima da li ima istine u tome. ja recimo radi toga ne bih mjenjala doktora pogotovo jer sam cula da je kindy odlican dijagnosticar sto je puno bitnije za pedijatra.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I ja sam pitala u 9-me, receno bolovanje. Ako je i dr r sa srebrenjaka to bi bio treci u zadnje tri god koji dolazi sa srebrenjaka u tu ambulantu umalo zrelijoj dobi. Nakon sto je otisla prva ped u penziju prije 4 god nikako da se stabiliziraju a ja bazdarena na svoju opcu kod koje sam 20god bice pedijatrija teza.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ja sam čula da je Kindy, nažalost, dostalose iako ne znam što joj je pa pitanje kad se uopće vraća... Za ovog dr sam čula da puno zna ali da ne voli puno pričati... Iako, ako ga se pita da će reći što nas zanima... Sutra idemo na cijepljenje pa ćemo vidjeti...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Thx, 123beba, zao mi je za dr. Kindy, a za buduće male bolesnike nadam se da će doći netko tko će se ipak zadržati tipa ono... a makar 2-3 godine, ajde nek' se promjene dva u "pedijatrijskom životu djece", a ne svaki put jovo nanovo, mislim da ne mogu niti oni kvalitetno raditi tako, iako imaju zlatnu sestru. S koliko ono možemo najranije otići kod opće, jel školarci već kreću kod opće ili? Moram reći da jedva čekam zapravo, ovo je (bilo) too much pedijatara i jedva ću dočekati malo stabilnosti i nekog tko ajmo reći poznaje dijete (osim sestre)?
    Posljednje uređivanje od ina33 : 20.11.2013. at 13:55

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

dr. Borčić u Trnskom je "stabilna", tamo je već jako dugo... Mi smo njeni pacijenti tek dvije godine ali znamo da je tamo još od puno ranije... I ok je žena, s obzirom na okolnosti u kojima radi, sasvim sam zadovoljna.
    No, ne znam ima li ijedna druga ordinacija u gradu sa onakvim "uvjetima" rada (mislim na fizičke uvjete), ono je nešto prestrašno...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    dr. Borčić u Trnskom je "stabilna", tamo je već jako dugo... Mi smo njeni pacijenti tek dvije godine ali znamo da je tamo još od puno ranije... I ok je žena, s obzirom na okolnosti u kojima radi, sasvim sam zadovoljna.
    No, ne znam ima li ijedna druga ordinacija u gradu sa onakvim "uvjetima" rada (mislim na fizičke uvjete), ono je nešto prestrašno...

Ma, meni se čini da nema sreće s državnim pedijatrima... svugdje je too much.. na kraju se mislim jel' bi mi fakat benefit bio veći da je hendla opća ,koja ne zna te specifičnosti struke, ali barem je jedna te ista kroz vrijeme, ili ovako svaku malo (ali stvarno svaku malo, jer su i česte zamjene) svaki put "dobar dan, evo nas, znate.. mi imamo te i te dijagnoze itd.). Ne da mi se više mijenjat, mislila sam jedno vrijeme ići ful privatno, ali ni to mi se ne da i čekam da naraste i da se riješimo općih pedijatara, na našu i njihovu sreću, najvjerojatnije, ne znam više što reći... tj. jel' problematična ta jedna ambulanta, ili je to all around ZG slučaj ko s općim ginićima da ih imaš papirnato, zapravo, a ako si imalo potrebitiji, neke svoje aranžmane radiš.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •