Evo podižem, da li netko ima kakva iskustva sa dr koja je počela raditi
umjesto dr Kovačević Kuzle u DZ Siget ?
Evo podižem, da li netko ima kakva iskustva sa dr koja je počela raditi
umjesto dr Kovačević Kuzle u DZ Siget ?
I mene to zanima!
da nije dr Gunek, koja je došla sa Srebrnjaka?
To je ta,mislim da ima još jedno prezime
ja tek sada saznala da kuzle više ne radi...
srecom nije bilo potrebe ici kod doktora svih ovih mjeseci, ali sada se pojavio neki osip koji se siri i fakat moramo doktoru.
jesmo svi koji smo bili kod kuzle automatski kod gunek? kakva je ona, citam da je bila na srebrnjaku.... pliz moze neki komentar na doktoricu, vas koji idete sad kod nje u siget. hvala![]()
za svoju bebicu odabrala sam pedijatricu Dr. Gunek Mačukat, bez neke preporuke ,za sada mogu reći da imam pozitivno iskustvo
dr. simpatična,otvorena ,spremna saslušati i dati odgovor na svako pitanje,dobivanje uputnice za neku daljnu obradu uopće nije upitno ,to mi daje osjećaj da je temeljita
nadam se da će tako i ostati![]()
Mi smo u Remetincu kod dr Marinke Marić i zadovoljni smo. Prijazna je, nije brzopleta, smiruje preplašene roditelje, jedino što je gotovo uvijek gužva, ali tu nema pomoći. Po pričanju drugih mama, čini mi se da je Remetinec sa dva dječja pedijatra ok, jedino što se jako često mijenjaju jer su radni uvjeti za nevjerovati.
Strahota kako izgledaju hodnici, klupe, ambulante, stolovi za previjanje, zidovi....
A nedaleko te bijede stoji gorda i velebna Arena![]()
Mi smo isto kod dr MArić i jako smo zadovoljni. Gužva je, ali ako si naručen za sistematski ili nešto slično nema čekanja. A i sestra je izvrsna.
podižem
radi preseljenja i mi ćemo uskoro seliti kartone od stare pedijatrice i to DZ Siget, pratim ovdje i čitam o dr. Schwartz - jeste zadovoljni vi koji ste je odabrali? i za dr. Gunek isto...
i, ako tko zna, kakva je procedura kod seljenja kartona - jel nas moraju primiti (pošto "spadamo" u taj dio grada) ili mogu reći da je guzva i da ne primaju nove pacijente?
hvala!
nitko?
uvijek te može neko otkantat ak hoće, pošto nije beba nemora te ni uzeti, ali pitaj . mi kad smo se selili uvijek smo papire sređivali iza ljeta, i dnekak smo uspjeli dobiti mjesto, ali mi smo prvi put išli iz novog u zapadni dio, kasnije iz zapadnog u malo srednje zapadno i tu smo ostali. Ali sam recimo prošlo ljeto htjela malog klinca ubaciti u suprotnu smjenu od naše pedijatrice ( s težnjom da kasnije i klinku prebacim k istom doktoru), reko mi je da ne može jer ima jako puno bebača, i onda smo na kraju uspjeli klinca ubaciti kod stare pedijatrice ( od klinke).
znači ne mora nas primiti?
bit će zabavno bolesne klince vuć iz NZ na Maksimir...
podižem
slijedi mi potraga za dobrim pedijatrom na području Novog Zagreba koji bi nas primio pa prije nego krenem u obilazak ambulanti, da barem krenem od onih koji imaju OK status medju forumskom populacijom (i za koje eventualno znate da nisu prebukirani)
unaprijed hvala!
Mene isto zanima...mi se vraćamo u Zg i to u Siget pa me zanima dobar pedijatar u DZ Siget...po mogućnosti prodojeći....da ne stvara probleme oko kilaže...jer je moja J mrvica...i da ne dijeli antibiotike šakom i kapom a nije na odmet i da je ljubazan/na.
umjesto dr Gunek ,odnosno dr Kuzle radi dr Kindy, nemam puno iskustva
ali djeluje ok, navodno prima pacijente
za dr. Kindy po virtualnom svijetu nema puno al ono malo sto pise na drugim forumima sve je pozitivno
nazvati cu
Dr.Kindy je mijenjala našu pedicu za g.o.a kako je bebač morao na cijepljenje išli smo k njoj.Žena je stvarno odlična-ljubazna,nježna s klincima i stvarno detaljna u objašnjenjima
Nazalost, dr. Kindy nas ne moze primiti, veli: prepuna je
I dalje tragamo, al se sve manje nadam da cemo pronaci nekog ko ce nas primiti...
Ja želim ići od dr. kindy k nekome drugome od onih u DZ Siget.
Kod Kindy smo došli inercijom smjena Kuzle - Gunek - Kindy, ali ove dvije su mi u usporedbi s njom bile bolje i nakon godine dana kod Kindy nisam zadovoljna, ali ne znam ni što bi me čekalo negdje drugde.
ima netko u DZ Siget s iskustvima s pedijatrima?
Nas je uzela sada doktorica Shwartz ali samo zato jer smo preselili iz drugog grada, inače nebi i odmah smo je nažalost trebali i ne mogu govoriti još o njenoj sttručnosti i postavljanju dijagnoza i načinu liječenja ali mogu reći da nije baš nešto ljubazna, mislim nije ni neljubazna ali očekujem barem da mi uzvrati dobar dan, da me pogleda kad uđem u ordinaciju i da mi objasni što mi je djetetu a ne samo da mi prepiše terapiju. Uglavnom nisam baš pretjerano zadovoljna pristupom, a odnos s djetetom ne pokušava stvoriti nikakav. Možda zato što smo novi, možda je prema starim pacijentima drugačija.
Nas su u DZ Siget odbile sve pedijatrice (prepune su).
Mi smo se preselili iz drugog kvarta.
Nasli smo pedicu koja nas je primila u DZ Trnsko, za prvo upoznavanje bila je jako ljubazna, vidjet ćemo dalje...
Hvala cure![]()
Znači zapravo mi ne gine opet preživjeti zimu i dječje boleštine s dr.kindy. Morat ću smisliti neku taktiku kako se postaviti...
Preko puta Doma zdravlje Siget je Poliklinika Helena otvorila podružnicu (u Novamedu) pa ako vam je frka
oni su super za hitne stvari
Trebala bih preporuku za pedijatra koji je ok. Negdje na području Novi Zagreb pa do Kruga. Želim samo osnovno: da kada dođem s djetetom koje kašljucka i curi mu nos na pregled da nam posluša pluća i da nas umiri. A ne da odmah ide raditi bris ili uputnicu za vađenje krvi.
I još jedno pitanje: koliko dugo (u prosjeku) traje dječija prehlada? Ne želim trčati doktoru za svaku sitnicu...
pedijatra za novorođenu bebu s Laništa..preporuka... dr.Ogrizek, dr.Schwarz, dr.Marić, Dr.Čular, dr.Lovrić, dr.Borčić...ili dr.Jovančević Trešnjevka?...hvala.....bitno je da se pedijatri ne smjenjuju svake godine...može i neki privatni pedijatar koji uzima i pacijente preko HZZO-a...pomozite...to mi je za jednu mladu mamu...kojoj treba dobar pedijatar koji ne daje šakom i kapom antibiotike, koji nije teških pobornik cjepiva već normalni i zna sve mami objasnit a ne samo pikat bez objašnjenja ni pitanja...ljubazan, nježan, dostupan na telefon....hvala punooo
sve najbolje o dr Ogrizek
ali i dr. Greiner u drugoj smjeni (upali smo kod ne par puta na hitnu) mi se učinila dobra, a zadovoljava napisane "uvjete". Jedino što mi je njena sestra lošije legla
Dr. Ogrizek Dugave.
Kakva je sad situacija u dz Siget i Remetinec? Imate kakve preporuke?
Hvala i pozdrav!
Podižem temu.
Pedijatar na području NZ - Siget, Trnsko, Remetinec, Dugave...?
Ne volim baš gužvu
Da čujem iskustva novijeg datuma?
također zaobiđi i remetinec, ako ne voliš gužve. Pogotovo kod dr.Marić, tam je pak uvijek gužva (s razlogom, mi obožavamo našu pedijatricu, kao i sestru Mariju)
Manja je gužva kod greiner (kontra smjena), mi smo bili jednom i bila mi je tak-tak :/
A od svih pedijatara u N. Zagrebu čula sam baš za dr. Marić pohvale - od jedne frendice i od patronažne..
Ajmo dajte dalje prijedloge.
da nema gužve i da je u Novom Zagrebu - malo teži slučaj, nažalost
gužve su i u Sigetu, i u Dugavama i u Trnskom (koliko znam po nama i po roditeljima djece susjeda)
mi smo u Trnskom kod dr. Borčić - žena je OK, zadovoljna sam s njom ko pedijatricom, nikad nije dala atb da nije vadila CRP, sve objasni što god pitaš, nikad ne gleda s visoka ako pitaš za neko laičko objašnjenje
medjutim, GUŽVA je nesnosna, po zimi se nikad ne čeka manje od 2-3 sata, čekaonica prepremala, ljudi čekaju i vani jer unutra jednostavno fizički ne stanu u sred zime...
Dr ČIČAK u d.z Dugave a ak mozes zaobiđi dr Ogrizek
molim vas par komentara za pedijatre u domu zdravlja Siget... To mi je doslovno pred vratima pa bih rado tamo prijavila curku kada dođe vrijeme...
Moe, javi što si ti odlučila i kakva su iskustva!
Mi smo i dalje jako nezadovoljni s dr. Shwarz. Pristup nikakav, ne objašnjava, ne govori, nema apsolutno nikakvu volju komunicirati ni s nama roditeljima ni s djetetom. Kako se J. sad razbolila mijenjala ju je dr- Đekić i mislila sam da je ona bolja, ali potpuno ista stvar ni bu ni be, nakon što smo došli na kontrolu poslije 5 dana, kaže ona meni i kako je bronhitis, a ja u šoku jer nam nije rekla da ima bronhitis i kažem joj ja da nam nije to rekla, a kaže ona pa zapislala sam. Užas, katastrofa pristup.
Želimo promijeniti pedijatra, ali ne znam dali možemo u sredini godine i dali ima šanse da nas netko uopće primi, ne u DZ Siget nego negdje drugdje.
Bila je kod nas doma patronažna i preporučila nam dr. Marić - pitali ju zna li radno vrijeme - kaže ona taj dan ujutro. I suprug brže bolje odjurio u DZ da nas pokuša prijaviti. I vrati se sav sretan doma s terminom za prvi pregled s mjesec dana .. kao - uspjeli smo (a poznato je da je nemoguća misija prijaviti se kod dr. Marić radi prebookiranosti).
Tek 2 dana kasnije smo skužili da smo bebu prijavili kod druge dr. - dr. Greiner. Tj da nam je patronažna krivo rekla smjenua suprug kad je došao nije čitao na vratima ordinacije. Tak da - sad ćemo ostati kod dr. Greiner. Valjda će biti ok.
Oni navodno nemaju odvojene čekaonice kao u nekim domovima zdravlja (za zdravu i bolesnu djecu), al se strogo pazi da zdrava djeca dolaze prije pauze a bolesna poslije il tak nekako. I da se navodno jako drži do dogovorenog termina.
Javim dojmove kad krenemo tamo na preglede.
Mi smo se prijavili kod dr. Kindy u Sigetu pa kad steknemo malo iskustva s njom javimo kako je... Na prvu se čini ok.
Jel' dr. Kindy otišla ful ili je na nekom bolovanju? Čovječe, koja je tamo fluktuacija ako je i ona otišla, u 5 godina života moje kćeri ovo bi bio mislim 4-ti po redu, svake godine skoro novi... ajde barem je sestra ostala ista, da ne moraš svaki put pričat "My name is Luka, I live on the 2nd floor"...
Posljednje uređivanje od ina33 : 15.11.2013. at 16:56
Očito imaju previše djece, ne kužim inače zašto tolika fluktuacija, izgleda da ta ambulanta "jede"pedijatre...
hvala na odg.
neznam gdje je dr.Kindy, nisam pitala-ali ja sam je zadnji puta vidjela u 6.mjesecu a dr. Raosa sam prvi puta vidjela u 9.mjeseca tako da se Kindy izgubila negdje u tom međuperiodu pa pretpostavljam da je vise nema jer sigurno nije na g.o.
ja sam po preporuci otisla kod Kindy i sad sam zbunjena jer nje eto vise nema a o novom doktoru ne znam nista. ako netko ima iskustva s dr.Raos-om molim da napise. mada mi se ovako cini ok doktor... (iako mi izgleda kao da bi i on uskoro mogao otici - u penziju).
Ja kad sam pitala, zadnji put u 9. mjesecu, sestra je rekla da je Kindy na bolovanju!
Nadam se da ce se vratiti jer meni ovaj doktor nikako nije sjeo![]()