Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: trg.centri u zadru

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Otvori ti dječju igraonicu u manjem gradu na moru samo za slučaj kišnog ljeta (1 u 10 godina) ili pokojeg kišnog dana kad ljudi nisu na plaži i uživaju u besplatnim sadržajima.

I u Zagrebu ljeti pola toga pozatvara jer su skoro svi na moru.

To je taj neumoljivi zakon ponude i potražnje.
    Igraonicu sam komentirala da je prezauzeta i očito je da ih fali i komentirala sam Dubrovnik, u kojem se.turistu proda i čačkalica ako piše Dubrovnik.

Ali nije stvar u igraonici više manje stvar je u HR turizmu u kojem treba donijeti hitnu strategiju koja neće ovisiti isključivo o vremenskim uvjetima. Imamo sve, ljepotu, more, kontinent ma kamo god da se.okreneš samo divote i oni ljudi koji bi to trebali odraditi eto, ne znam, jednostavno sve pati, ljudi, zemlja, turizam bježi.... stašno.
    I na kraju jedva smogneš novce za more i eto dogodi se ovakva godina i? Sjediš sa.djecom u apartmanu jer ako i ima kakvih sadržaja eto dokaza, tražimo ih na forumu jer ne možemo do informacija ili ne znamo, a ako mi ne znamo do njih u našoj državi kako će turisti znati.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisam bila pa me zanima - sto se radi u Turskoj, Tunisu, na nekom grčkom otoku kad pada kiša?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •