Ovaj tjedan smo na ljetovanju na zd podrucju,obzirom na ruzno vrijeme i kisu molim preporuku za otic nekamo s djecom. U supernovoj smo bili,ostale centre ne znamo,pa dajte pls prijedloge
Ovaj tjedan smo na ljetovanju na zd podrucju,obzirom na ruzno vrijeme i kisu molim preporuku za otic nekamo s djecom. U supernovoj smo bili,ostale centre ne znamo,pa dajte pls prijedloge
nemaš ništa drugo. možete na relju. trgovački centar. ali je poluprazan. to je to.
Ili preporuka za neki hotel sa unutarnjim bazenom gdje se mozemo otici okupat
iskreno za hotel ne znam. postoji bazen u sklopu sportskog centra na višnjiku. trebalo bi pitati može li se obitelj kupati, mislim da ima obiteljska karta. nedavno sam gledala, 40 kn 4 osobe 2h. ako se ne varam
evo linka na bazen:
http://www.visnjik.hr/hr/bazen
otvoreni bazeni su na Kolovarama
i koliko vidim zatvoren je zbog remonta
a kako se zove onaj trgovački centar u centru, sjećam se da je dolje Konzum i DM a na katu je bio Spar (prošle godine)? tamo je bilo i besplatno parkiranje, je li još uvijek?
To je City Galleria, mislim da je to Nevenera spomenula. Meni je taj centar kao labirint....
Posljednje uređivanje od Ibili : 30.07.2014. at 00:19
uf, šteta. to je bilo jedino mjesto najbliže centru gdje se moglo parkirati.
a gdje da sada parkiramo najbliže centru a da ne platimo?![]()
Zasto mora biti shopping centar?
Zadar ima super knjiznicu.
Mozda organiziraju kakve radionice za djecu?
Cisto zato da se prosecemo negdje dok pljusti ova kisurina.obicno trg.centri imaju igraonice,one ponice za jahanje itd..
Mi redovito idemo u knjiznicu,al recimo preko ljeta nema radionica tak da cisto sumnjam da ima u zd
Mi smo ljetovali u Biogradu, nije baš daleko od Zadra. Tamo imate Shopping centar Bure i prošle godine je bila igraonica. Ima i čisto pristojnih dućana, pa ako vam se da kombinirati malo vožnje plus shoping centar, eto prijedloga.
Trgovački na Relji je baš u komi, više od pola dućana je zatvoreno i mislim da nema za djecu ništa. Ima vanjski parkić, ali opet zbog vremena ništa od njega. U knjižnici je utorkom u 16 h dječja radionica, ali mislim da se treba biti član. Može se tamo i kava popiti. Sve u svemu jako loša ponuda za turiste. Opet ostaje jedino Supernova.
Katastrofa je to, prošle godine smo bili u Dubrovniku isto kišurina, ne možeš u malom apartmanu po cijele dane, a niti bos ha hladnom sa djecom po vani hodati.
U nekoj igraonici su bili rođendani, proveli smo dan vozeći se uokolo i ništa pametno nismo našli, eto i to ti je naš turizam, prodaje se samo sunce i more i sve boli ona stvar za turiste dok je loše i hladno vrijeme, a ne daj Bože da loše vrijeme potraje kao ove godine, k o m a.
Evita, baš mi Vas je žao.
Otvori ti dječju igraonicu u manjem gradu na moru samo za slučaj kišnog ljeta (1 u 10 godina) ili pokojeg kišnog dana kad ljudi nisu na plaži i uživaju u besplatnim sadržajima.
I u Zagrebu ljeti pola toga pozatvara jer su skoro svi na moru.
To je taj neumoljivi zakon ponude i potražnje.
imate dva sata kao kupci spar-a,kupiš žvake i ovjeriš parking,a inače je sat mislim 6 kuna,ali iskreno i nemate kaj raditi tamo duže od dva sata(nemate ni sat realno)
ima na Bokanjcu nova igraonica ali ne rade svaki dan još sada,evo broj pa nazovite ako vam je to interesantno-0993320303
čitala sam da u narodnom muzeju u Zadru imaju likovne radionice za djecu
http://nmz.hr/izlozba/poziv-na-ljetn...aci-21-07-2014
pa ako bi tvoja djeca bila zainteresirana
Igraonicu sam komentirala da je prezauzeta i očito je da ih fali i komentirala sam Dubrovnik, u kojem se.turistu proda i čačkalica ako piše Dubrovnik.
Ali nije stvar u igraonici više manje stvar je u HR turizmu u kojem treba donijeti hitnu strategiju koja neće ovisiti isključivo o vremenskim uvjetima. Imamo sve, ljepotu, more, kontinent ma kamo god da se.okreneš samo divote i oni ljudi koji bi to trebali odraditi eto, ne znam, jednostavno sve pati, ljudi, zemlja, turizam bježi.... stašno.
I na kraju jedva smogneš novce za more i eto dogodi se ovakva godina i? Sjediš sa.djecom u apartmanu jer ako i ima kakvih sadržaja eto dokaza, tražimo ih na forumu jer ne možemo do informacija ili ne znamo, a ako mi ne znamo do njih u našoj državi kako će turisti znati.
Ima bazen na Forumu
![]()
Nisam bila pa me zanima - sto se radi u Turskoj, Tunisu, na nekom grčkom otoku kad pada kiša?
Tu se slazem s tobom.
Ali dokle god nam turisticka sezona traje bijedna dva mjeseca, nema nade za nove sadrzaje koji nisu za siroke mase.![]()
Ima zabave svuda - samo mislim da većina ljudi očekuje da im se servira.
evo kod nas je sad bilo crno, otvorilo se nebo, kisurina. Prestalo nakon 15 min.
Ja ću svoje u auto i na vidikovac iznad Vranskog jezera.
mozda nas opet ulovi kiša, a možda ćemo uživati u pogledu na otoke.
jucer smo tri sata hodali po plažama, selu...
iako je ljeto kišovito, niti jedan dan nije bas da je padala kiša cijeli dan...
U okolici Zadra ima krasnih stvari za pogledati. Od Paklenice, Zrmanje, Benkovac, sve do Skradina, Krke i Šibenika, Trogira...
za one kojima se ne da voziti ili ne žele trošiti novac na benzin i sl. sigurno se može nekako zabaviti. Biograd ima krasno šetnicu po kojoj se može rolati, voziti romobil (tijekom kišnih dana je malo ljudi pa se može, inače je ljeti gužva...)
Na rivi u Zadru je krasan dječji parkić.
Mojima je pokatkada i samo gazanje po lokvama i natjecanje u bacanju kamenčića u more dovoljno da popune koji sat... A nije bas da su tako mali pa da im malo treba...
Mah dokle god nam je drzava tak kak je niti sezona ne bude dva mjeseca ne daj bože nešto više. A potencijala imamo boli glava.
u superkonzumu u blizini autobusnog kolodvora ima neka mini igraonica za klince. baš sam bila nešto do tamo i na njoj piše da je za djecu od 3 do 10 godina. nije nešto, ali vidim da je dječici zabavno. u podrumu ima parking i ne plaća se.
Kad smo kod Vranskog jezera, što se tamo nudi? Isplati li se otići s manjom djecom?
Ove godine nisam još stigla do tamo (poslijepodne smo opet šalabajzali po lokalnim plažama), ali i s malom i s velikom djecom idem tamo redovito.
Kod kampa ima livada uz šumicu pa je poslijepodne hlad. Stavimo deku, ponesemo lopte, badminton i sl. Mogu trčati, ležati, što GOD. Nema ljudi pa je uživanciju nakon gužvi s plaža. Moji se i kupaju u jezeru.
nakon kiše se odvezeno do vidikovca ...
vozimo bicikl okolo.
ima i ranč s konjima za jahanje...
nama je odlično ...Ako imaš livadu za trčanje u blizini boravka, ako vam se ne kupa u jezeru, možda i nije toliko privlačno... Ali svakako se isplati obići jer je to park prirode....
kakav je ranč s konjima? imaju li i ponije? možda bi mogli otići tamo.
mislim da je to točno kako se skreće prema Bakmazu,naranđasta velika kuća,ali najbolje nazovi na taj broj ili pogledaj na fejsu Zazu dječja igraonica