-
gdje u Rijeci kupiti ruksak za školu?
gledala sam u Zg Walker ruksake, jako su mi zgodni, u knjižari AGM
ali dijete nije u Zg, a ne želim kupovati bez nje
kako ljetujemo u blizini Rijeke skočili bi obaviti šoping
AGM knjižare nema u Ri
znate li gdje ima u Ri Walker ruksaka, odn. gdje je najbolji izbor ruksaka za djevojčice od 5. razreda na više
hvala
-
A koja je to knjižara u Zagrebu i ima li ruksaka na kotačiće?
-
AntunGustavMatoš, u pothodniku
nisam vidjela te s kotačićima, ali nisam ni gledala
-
Walker ruksaka ima u Marasu, a imaju i ducan u Rijeci.
http://www.maras.hr/nase-trgovine
-
-
Gdje si to nasla, ne vidim na njihovim stranicama?
-
Izgleda da nema Walkera na kotačiće, barem u tom AGM-u
Pred par mjeseci sam bila u Marasu i znam da mi je tamo prodavačica pokazivala ruksake na kotačiće, i ruksake koji se mogu staviti na nekakva kolica (dakle posebno ruksak, posebno kolica)
Malo mi se to sa kolicima čini komplicirano, a jako mi se čini skupo.
-
vidjela sam danas na burzi da jedna cura prodaje ruksak i kolica, pa ako ti je to opcija..
-
Osoblje foruma
ja kužim razlog za kolica i ruksak i čini mi se zgodno, ali kad gledam klince kako vuku ta kolica po školi, ona torbetina odskakuje i lupa po stepenicama, zapinje pod noge njima i ostaloj djeci....ohladilo me to od kotačića. a fran ih baš želi :/
prvi put zapavo kad su mi prisjeli kotačići je bilo dok mi dijete još nije bilo školarac, već sam gledala kako se tuđe dijete bori s tom torbom i jednoj ruci i kišpbranom u drugoj. tamo gdje klaićeva završava i ide se prema trgu franc. rep.
pet cesta i tramvajska pruga, semafora za pješake nema, auti smiju skretati i lijevo i desno, dolaze iz dva smjera, tarapana totalna. kiša lije i puše, dijete ne zna jel da štiti sebe ili torbu. na kraju je ostavio torbu na pješačkom, odnio kišobran na trotoar, pa se vratio po torbu. ja gledala hoće li ga puknuti auto, hoće li kišobran odnijeti vjetar pa dijete trčati za njim. tad mi se negdje rodila ideja o nepraktičnosti tih kotača.
roditelji djece s torbama s kotačima, kakve su se vama u praksi pokazale?
(jer fran ju baš želi, a ja nikako da izbijem opisanu sliku iz glave)
alavanja, fran je prvu torbu kupio u toweru, tamo je bilo nekoliko dućana s torbama.
-
pa što Fran nije prevelik za kotačiće?
to je za malu djecu, ne za petaše
i mislili smo pogledati u toweru, ako ne onda ćemo u maras u ztc
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma