-
Fetal doppler/monitor za pracenje otkucaja srca
Da li netko zna gdje se može kupiti taj monitor za pracenje otkucaja srca?
I da nije onaj od 890 kn....jedino sam taj nasla!
Ima preko ebaya, i nisu skupi....ima vec od 150 kn, ali ne bi cekala 2-3 tjedna da mi to dođe!
Možda netko ima polovni, pa bi prodao? Na njuškalu niš nema!
-
Ja sam kupila u Farmaciji, mislim da je bio oko 600 kn, tako nešto. To je bilo prije godinu i pol. Gdje si našla ovaj za 890 kn?
-
http://www.baby-watcher.hr/clanak/najcesca-pitanja
ma to je ovaj!
da, i 600 mi je jako puno, pogotovo sta su prek ebaya za 20-50 dolara!
ma mora bit negdje jeftinije!
ne mora imat digitalni pokazivac br.otkucaja!
-
Pridružujem se temi. Nabavila sam ovakav http://i01.i.aliimg.com/img/pb/674/9..._web6_2532.jpg
Kupljen je preko oglasnika i nema upute pa ne znam od kojeg tjedna se može koristiti (mi smo sad 9+3).
Zna li netko?
Može li on naštetiti bebi ako se često koristi?
Gdje se i po kojoj cijeni može u RH kupiti gel za uzv?
-
Jesen, za ovakav model ne znam, ja sam imala baby watcher od dr. Engelbrechta, ovaj po 600 kn i bio mi je super, mada sam proucavala i ove s e baya, jeftine, tvrde da i oni detektiraju otkucaje od 14 tt, moj je uredno prosao test na 14+1
Sto ranije, nize trazis srceko, kasnije je lqkse i lijepo se cuje...cijenu gela ne znam, dobila sam ga u paketu, ali kazu da nije skup...cestitam na mrvi!
-
P.S. Tvrde da nije stetan, ja bih svakodnevno kratko poslusala svoju smizlu..naruci gel za par dolara s ebaya, dok dodje, taman ces ga poceti koristiti.
-
Gel dode 15kn u apoteci (svakoj) i to veliki...
-
Hvala na čestitkama i savjetima.
Našla sam na drugom forumu neke komentare i isto kažu da se tek poslije 12. ili 14. tj. čuje.
Neki su rekli da ovaj ništa ne vrijedi, jer nema display koji prikazuje broj otkucaja i da se ne može sa sigurnošću utvrditi koji zvuk se čuje (bebino srce, mamino srce, mamina vena, pupčana...).
A neki su rekli da im je i taj jeftiniji bio dobar.
U prošloj trudnoći nisam imala niti jedan pa će mi i ovaj sigurno biti super.
-
Sada jos tesko da ces uloviti. I ovisi ti dal imas spekeca na trbuhu ili ne. Meni recimo dugo nije regstrirao na uredaju otkucaje ali sam jasno znala sto cujem i svaki put nasla, negdje oko 12tt ali ja imam spekeca na trbuhu
Ako znas kako zvuci, naci ces. Imas na youtubu dosta videa.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma