Pozdrav svima! Nova sam ovdje i molim za pomoć. Imam sinčića od 7 tjedana. Do jučer smo isključivo dojili, a jučer sam mu prvi put nakon dojenja dala nadohranu bočicom. Voljela bih da mu nisam morala dati i da mogu isključivo dojiti do 6 mjeseci. Dojim na zahtjev i zna se desiti da jede svakih sat vremena. Sve bih to izdržala, ali nekad kad pojede obje cice, nemiran je i pita još. Prijašnjih tjedana se isto događalo par puta, ali smo uspjeli nekako progurati bez bočice noseći ga, zabavljajući i onda bi na kraju zaspao. Sad međutim ništa ne pomaže i nastavlja plakati nakon dojenja. Na težini je u prvih mjesec dana dobio 1 kg što je super. Rodio se 3 tjedna ranije. Puno sam promišljala prije nego sam mu dala bočicu jer sam čitala da to može biti prvi korak gubitku mlijeka, a to nikako ne bih voljela. Znam i da bi mogao biti u pitanju skok u razvoju, ali sam mu iz straha da ne ostane gladan dala još malo bočice. Nakon toga se smirio i zaspao. Imate li kakav savjet kako povećati produkciju mlijeka osim da dojim što češće jer to i radim kad god on hoće. Čak i kad je dojka već prazna i kad on počne cendrati pokušavam ga navest da još malo siše da budem sigurna da je dojka prazna. Međutim količina mlijeka se ne povećava. Zahvaljujem se!