Drage devojke, imam problem sa let downom vec nedelju dana koji ne mogu da prevazidjem. Imam blizance od 6 i po meseci i od pocetka ih uspesno dojim. Do sad je bilo par kriza, ali sve prolazno...do pre nedelju dana. Imala sam jedan veci stres i odonda minimum jednom dnevno, a juce i vise puta dnevno, ne javlja mi se otpustanje mleka...kad se prvi put dogodilo, upala sam u paniku i sada se vrtim u zacaranom krugu brige unapred, koja doprinosi jos tezem i sporijem otpustanju mleka. Deca mi se tek navikavaju na cvrstu hranu, ne zelim nikako da se zavrsi dojenje, imam bas puno mleka...nocas se ponovo dogodilo, proveli smo besanu noc, deca zbunjena, ja prestravljena,...oni vukli, vukli pa ne ide pa odustali...jutros ogromne dojke, pa nekako jedva krenulo, ne znam ni sama kako cemo pregurati i ovaj dan..

U srbiji ne mpze da se nabavi syntocinon sprej, a je nema nikog ko bi moga da kupi u hrvatskoj ili bosni. Da li neka od forumasice moze da mi izadje u susret i proba da nabavi i posalje mi autobusom? Bila bih vecno zahvalna, a naravno odmah bi poslala potreban novac.

Znam da je resenje da prevazidjem problem u glavi, ali mala pomoc mi je potrebna...pokusavam vec nedelju dana, ali sad se osecm potpuno izmozdeno i u potpunboj panici. Inace, i sokirana sam sto se ovaj problem javio posle 6 meseci dojenja!!! Prosto ne mogu da verujem. Da li jos neko ima ovakvo iskustvo kao moje?

Hvala unapred!