Pokazuje rezultate 1 do 50 od 138

Tema: Šestogodišnjakinja briše usta o rukav ili majicu, kako je odučiti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Sad zaozbiljno, možda ima nekih stvari koje djeca (još) ne mogu savladat? Moja mljacka i ne stavlja ruku (ili lakat) na usta kad kašlje (ovo drugo nevezano uz jelo). Ima 10 godina. Jako sam stroga mama, djeca su mi pristojna i odgojena. Ipak mala žvače ko dama i prinosi maramicu ustima kad kašlje, a velikoj sam ponovila priču, upute i prijetnje već >9000 puta u zadnjih 9 godina. Hajde sad lijepo i konstruktivno, prijedloge molim. Ne šalim se.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Sad zaozbiljno, možda ima nekih stvari koje djeca (još) ne mogu savladat? Moja mljacka i ne stavlja ruku (ili lakat) na usta kad kašlje (ovo drugo nevezano uz jelo). Ima 10 godina. Jako sam stroga mama, djeca su mi pristojna i odgojena. Ipak mala žvače ko dama i prinosi maramicu ustima kad kašlje, a velikoj sam ponovila priču, upute i prijetnje već >9000 puta u zadnjih 9 godina. Hajde sad lijepo i konstruktivno, prijedloge molim. Ne šalim se.
    coksa da prijedolg imam, ne bi mi pocetak jela izgledao ovako: Aria molim te bez mljackanja, pa jos koji put za vrijeme jela: mljackas.
    i super je sto ona sad ispravlja brata, ali ona je glavna mljackacica u familiji. jos zna dodati kad mi je fino. a nas troje zbilja ne mljackamo.
    joj ispade da mi djeca jedu kao da su u pecini.
    ja sam stvarno promasen slucaj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •