-
Hitna orl sveti duh
Znate li mogu li odvesti dijete na hitnu na orl mislim da ga boli uho, ako sam iz okolice zg? Ne zelim ici na nasu lokalnu jer je dijete sklono upalama i nikako ga ne lijece kako treba, a na sv duhu idemo i na operaciu na jesen trece mandule. Pa bi ga odvela tamo....
i gdje se nalazi hitna orl da li tamo gdje je obicna orl ordinacija ??
-
Pa nazovi ih i pitaj..
Ili idi pa ako te pitaju zašto si tu reci da ste na črnomercu kod bake neko vrijeme i da nemas auto pa ga ne mozes drugdje vozit..
-
jednom sam išla na njihovu ginekološku baš kad sam bila trudna s tim istim malcem
nisu me niš pitali zašto sam tamo došla.
-
Osoblje foruma
vikendom vjerojatno možeš, ali ne znam što od dežurnog ORL očekuješ? ako ne želiš antibiotik za 100. upalu uha (vjerojatno se radi samo o boli uzrokovanoj pritiskom sekreta), onda ne trebaš ni ići, daj nešto protiv bolova i špricaj par dana Operil/Olynth i čekaj hoće li bol proći. ako želiš antibiotik, to ti može dati i pedijatrica.
-
Osoblje foruma
Upala uha nije za hitnu , ako prije nisi napravila ovo sto coksa kaze.
-
nalazi se na 1 katu, iznad laboratorija (gdje se vadi krv). Kad uđeš na glavni ulaz, samo ravno.
-
Na kraju smo bili na nasoj lokalnoj hitnoj jer je stalno kurio i to jako visoku temp. Ima gnojnu anginu. Uha ga bole vjerojatno od sekreta i velikih krajnika.... Danas je vec bolje
-
Najbolja orl hitna je navodno u vinogradskoj . Na ni jednoj hitnojj te nis nebudu pitali
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma