Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Pvc stolarija

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno Pvc stolarija

Molim preporuke za kvalitetnu pvc stolariju u Zagrebu i okolici (može i dalje ako majstoru to odgovara.. Želimo izmijeniti balkonska vrata na dvjema staklenim stijenama, a možda i još pokoji prozor... Uglavnom, stvarno nam je frka jer su prozori i vrata stari više od 40 godine pa svi nisu ni otvoriv. Hvala

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

staklarstvo sisak

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Da se ubacim, vi koji ste proučavali kaj je jeftinije, drvena ili pvc stolarija?

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Mi smo uzimali pvc od ivete iz bjelovara. Zadovoljni.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://www.be-gor-pvc.hr/

Mijenjali smo prozore na obje sobe, jako smo zadovoljni. Imali su neku akciju i bili jeftiniji oko 5.000 kn od ostalih firmi koje smo kontaktirali.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jako zadovoljni Final Forma Bljakaj (imamo prozore od prije 10 godina i sad nove, a u medjuvremenu i jos kod nekoliko ljjudi vidjeli)
    dosta povoljni jedino nisu bas brzi zbog previse narudzbi

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Molim preporuku za Osijek, ako tko ima...?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

TRGOVINA HANŽEK d.o.o.

došli, izmjerili, dali ponudu - kad sam prihvatila napravili. ni lipe avansa.
    sve iza sebe uredili i počistili.

to je za zagreb.
    Posljednje uređivanje od sorciere : 26.08.2014. at 22:06

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mi prije nego odaberemo firmu, pošaljemo mail s dimenzijama prozora i napišemo dal hoćemo dvostruko ili trostruko staklo, rolete... Oni nam pošalju proračun i onaj koji je najjeftiniji uzmemo. Gradimo kuću, pa često kupujemo prozore.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala!
    Odličan je prijedlog da se šalju mjere. To smo i napravili, ali nam nekako ne stižu odgovori. Inače, bio nam je čovjek iz firme Stolarija Halužan, ali ipak malo too much Ima li netko iskustva s njima?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Jelena O., hvala. Upravo poslala upit sa svim dimenzijama pa ćemo vidjeti. thx

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Prosječna cijena po dužnom metru je 2000 kn.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mi smo radili u godec gradu, bili su jako profesionalni - dolazak na izmjeru na vrijeme, razgovor o opcijama (komarnici, ugradjeni mehanizmi za rolete, vrste kvaka, troskovi demontaze i odvoza, klupcice,) dosli smo u tvornicu nakon izrade u kontrolni pregled, gotovo na vrijeme, ugradnja na vrijeme. I bili su tad jedini koji su nam ponudili ono sto smo htjeli (dupli prozor od kojeg je jedan klizni a drugi standardni). E sad cijena - pretpostavljam da nisu medju jeftinijima no meni je ovo bilo vrijedno vise novaca da bude sve tocno sto smo htjeli.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Dobili smo ponudu od Iks Pavić, ostale još čekam. Zadovoljna sam iznosom, ipak je niži od prethodnog iako, naravno, sve to košta, ali nekako se tješim iskustvima svih koji ističu da su se spasili otkako imaju novu PVC stolariju. Računam na manje račune za grijanje, ali i lakše održavanje jer koliko god lakirali staru stolariju, ipak je uvijek stara. Javim vam ishod

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj MASLINA1973 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobili smo ponudu od Iks Pavić, ostale još čekam. Zadovoljna sam iznosom, ipak je niži od prethodnog iako, naravno, sve to košta, ali nekako se tješim iskustvima svih koji ističu da su se spasili otkako imaju novu PVC stolariju. Računam na manje račune za grijanje, ali i lakše održavanje jer koliko god lakirali staru stolariju, ipak je uvijek stara. Javim vam ishod
    Računaj i na problem s vlagom.
    Ako ti stan nije suh, pojavit će ti se problem s vlagom jer pvc doslovno zadihta stan.
    Što se tiče predračuna vidi jesu li uključene klupice i završni radovi na zidovima jer mnogi znaju samo ugradit stolariju, a ostalo je na tebi pa to opet košta i moraš tražit tko će ti uredit zidove.
    Inače pvc u odnosu na stare prozore je super za održavanje, a i zvučna i toplinska izolacija je odlična.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Računamo da će za dulja izbivanja jedan prozor morati biti na kip.
    jeste li se odlučili za dvoslojno ili troslojno staklo?

Nama sad nude troslojno. Kakva su vaša iskustva?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam uzela dvoslojno jer mi je razlika u cijeni za dvoslojna ili troslojna stakla bila oko 5000 kuna.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

http://marlex.hr/ pošalji i ovdje da ti naprave ponudu, rade u cijeloj RH

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

I mi smo se odlučili za dvoslojno jer nam je objašnjeno da nije neka razlika u izolaciji, a u novcu itekakva.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Računaj i na problem s vlagom.
    Ako ti stan nije suh, pojavit će ti se problem s vlagom jer pvc doslovno zadihta stan.
    Što se tiče predračuna vidi jesu li uključene klupice i završni radovi na zidovima jer mnogi znaju samo ugradit stolariju, a ostalo je na tebi pa to opet košta i moraš tražit tko će ti uredit zidove.
    Inače pvc u odnosu na stare prozore je super za održavanje, a i zvučna i toplinska izolacija je odlična.
    otkad imam pvc - problemi s vlagom mi se čine čak i manji (?).
    meni je u predračun bilo stavljeno kao zasebna stavka klupice, i završni radovi na zidovima. i stvarno su sve super obavili.
    a najbolje je bilo - da su se nakon montaže posložili susjedi ispred prozora i komentirali kak je sve super napravljeno .

inače, ta firma mi je prvo stavila ulazna vrata. i temeljem toga sam ih tražila prozore. sve su isporučili i prije roka - iako su dimenzije totalno drukčije od standardnih.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pa klupice i zavrsni radovi se uvijek racunaju posebno. Meni su oni samo postavili prozore i vrata, a za sve ostalo smo platili posebno zidara i klesara (granit).

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je sve bilo u istom računu, a ekipa je došla u organizaciji pvc firme... ja nisam nikog tražila ni dovodila, ni posebno plaćala.
    jedino su te stavke bile iskazane zasebno.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

U ponedjeljak je dan D pa ću vam javiti. Malo me zabrinulo što je nakon najavljena dva dana radova sad spomenut i treći što mi nimalo ne paše pa moram dogovoriti "čuvanje majstora" (još i to, ali dobro)... Nadam se da najboljem, da neće narušiti fasadu, da neće biti pogrešno dostavljenih prozora i da neće biti snijega.

Usput, imati li iskustva s izradom maski za radijatore? Znam da nije tema, ali možda netko zna dobrog majstora koji ih izrađuje. hvala

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa što će raditi 3 dana????

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    pa što će raditi 3 dana????
    I ja se pitam.
    kod mene je sve bilo gotovo u jednom danu.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I kod mene su sve napravili za 1 dan. A stavljali smo sve nove prozore i vrata. Gdje ste kupili stolariju?

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sad ste mi dale misliti... Nazvat ću ih sutra jer tri dana trebam dežurati s njima.
    Stolariju smo kupili u IKSPAVIĆ.
    Treći dan je predviđen za obradu špaleta - tako je najavljeno.
    Možda ipak uspiju u dva dana, o jednom ni ne sanjam.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sad ste mi dale misliti... Nazvat ću ih sutra jer tri dana trebam dežurati s njima.
    Stolariju smo kupili u IKSPAVIĆ.
    Treći dan je predviđen za obradu špaleta - tako je najavljeno.
    Možda ipak uspiju u dva dana, o jednom ni ne sanjam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •