Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Pvc stolarija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Dobili smo ponudu od Iks Pavić, ostale još čekam. Zadovoljna sam iznosom, ipak je niži od prethodnog iako, naravno, sve to košta, ali nekako se tješim iskustvima svih koji ističu da su se spasili otkako imaju novu PVC stolariju. Računam na manje račune za grijanje, ali i lakše održavanje jer koliko god lakirali staru stolariju, ipak je uvijek stara. Javim vam ishod

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj MASLINA1973 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobili smo ponudu od Iks Pavić, ostale još čekam. Zadovoljna sam iznosom, ipak je niži od prethodnog iako, naravno, sve to košta, ali nekako se tješim iskustvima svih koji ističu da su se spasili otkako imaju novu PVC stolariju. Računam na manje račune za grijanje, ali i lakše održavanje jer koliko god lakirali staru stolariju, ipak je uvijek stara. Javim vam ishod
    Računaj i na problem s vlagom.
    Ako ti stan nije suh, pojavit će ti se problem s vlagom jer pvc doslovno zadihta stan.
    Što se tiče predračuna vidi jesu li uključene klupice i završni radovi na zidovima jer mnogi znaju samo ugradit stolariju, a ostalo je na tebi pa to opet košta i moraš tražit tko će ti uredit zidove.
    Inače pvc u odnosu na stare prozore je super za održavanje, a i zvučna i toplinska izolacija je odlična.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Računaj i na problem s vlagom.
    Ako ti stan nije suh, pojavit će ti se problem s vlagom jer pvc doslovno zadihta stan.
    Što se tiče predračuna vidi jesu li uključene klupice i završni radovi na zidovima jer mnogi znaju samo ugradit stolariju, a ostalo je na tebi pa to opet košta i moraš tražit tko će ti uredit zidove.
    Inače pvc u odnosu na stare prozore je super za održavanje, a i zvučna i toplinska izolacija je odlična.
    otkad imam pvc - problemi s vlagom mi se čine čak i manji (?).
    meni je u predračun bilo stavljeno kao zasebna stavka klupice, i završni radovi na zidovima. i stvarno su sve super obavili.
    a najbolje je bilo - da su se nakon montaže posložili susjedi ispred prozora i komentirali kak je sve super napravljeno .

inače, ta firma mi je prvo stavila ulazna vrata. i temeljem toga sam ih tražila prozore. sve su isporučili i prije roka - iako su dimenzije totalno drukčije od standardnih.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •