Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
NP Mljet je skup jer ima uzasno malo smjestajnih kapaciteta i jer su puni pa im može bit.
Ti smatras da si preplatila apartman i to je tvoje pravo. Ali ne znam zašto želiš da se složimo s tobom oko toga?
Svašta su ljudi na onoj temi o apartmanima napisali da bi očekivali u apartmanu od 100 eura. I zato oni nece doc u ekstremno skroman apartman na Mljetu koji košta baš toliko. Radi se samo o tome da ima nas koje boli briga za sve gnječilice, perilice, sladolede i kruhove svijeta jer na odmoru želimo potpuni mir. Koji je nekima dosadan, i to je ok.
Ja sam mislila da svatko voli dobar omjer cijene i kvalitete, ne samo ja, no dobro očito nismo isti Meni ne bi bio problem platit apartman 100 EUR ako smatram da toliko i vrijedi.

Ha ha najsmija me s ovim gnječilicama, perilicama...nisam na toj temi, baš ću pogledat. Meni je najviše smetalo što nije čisto (a fakat nisam picajzla), mislim da je minimum minimuma počistiti nakon jednog gosta za drugog. Kad su se djeca u igri zavukla pod bračni krevet ju hu hu znala sam da će izaći s gomilom prašine i mrtvih kukaca na majicama