Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
Mi smo s namjerom išli na mjesto gdje nema turističke ponude i gdje nema mnogo turista. Ne želim ribarske ni bilo kakve druge večeri, nikakva masovna okupljanja... Htjeli smo more, plažu, mir, što manje ljudi. To smo i dobili, tj. količina ljudi na koje smo nailazili bila je podnošljiva

Bio nam je dosta taj jedan dućančić, jedna prodavačica na "tržnici", spoznaja da postoji barka koja u 7 ujutro dolazi s netom ulovljenom ribom (iako tu mogućnost nismo iskoristili ) i par restorana. Tj. restorani su nam važni jer nismo od velikih nakuhavanja na ljetovanju (nismo ni općenito, a tad još manje). I taj parkić za klince bio je kao dodana vrijednost, mogli smo i bez njega, ali bilo je ok s njim. Maloj su plaža, smokve, sladoled i parkić uvečer bili sasvim super.
Nama plaža bez ljudi, mir, knjige i hoba ispod peke sasvim dovoljni. Ništa više od toga.
A internet...čak mi je i čudno da ga je bilo, nisam očekivala, nije mi trebao, povremeno sam provjerila što ima u svijetu, iako sam sasvim lijepo mogla i bez toga.
oh draga moja Zuska ovakva ponuda na Prviću je puno veća nego na Mljetu na istočnom dijelu otoka, trust me...a srdele sam spomenula kao izgovor da taj dan ne trebam kuhat nego nešto pojest s nogu gotovo jer ovdje je nemoguće hranit se po restoraniam jer su jako skupi. Obični neki "koliba-bar" na plaži u Saplunari (sendvič 30ak kn, malo narezanog pršuta i sira-45-50kn, a o delicijama da ne govorim).

Na cijelom niednog parkića za djecu vidjela nisam, sad naravno govorim iz perspektive mame jednog 3-godišnjeg djeteta (i ovog 5-god).