Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
oh draga moja Zuska ovakva ponuda na Prviću je puno veća nego na Mljetu na istočnom dijelu otoka, trust me...a srdele sam spomenula kao izgovor da taj dan ne trebam kuhat nego nešto pojest s nogu gotovo jer ovdje je nemoguće hranit se po restoraniam jer su jako skupi. Obični neki "koliba-bar" na plaži u Saplunari (sendvič 30ak kn, malo narezanog pršuta i sira-45-50kn, a o delicijama da ne govorim).

Na cijelom niednog parkića za djecu vidjela nisam, sad naravno govorim iz perspektive mame jednog 3-godišnjeg djeteta (i ovog 5-god).
a gle, ja sam za ovo sve znala i prije, a ako nisam, informirala sam se. Da idem na Mljet, prilagodila bih se ponudi.
Može se i bez parkića, i bez sladoleda, i bez pive (tj. ako ti je baš do toga, sjedneš u auto i odeš u nabavu).

U principu, ja sam za što manje podržaja na ljetovanju. Kad s klinkom odemo na plažu na kojoj nema ništa, onda ništa ni ne pita, skuplja puževe po stijenama i pliva u moru, jede što sto ponijeli. Kad odemo na plažu na kojoj ima dućan, parkić, pješčanik i trampolin, onda najprije kopa po pješčaniku, pa pili za sladoled, pa onda se ljulja i ponovo kopa po pijesku, i onda gnjavi za trampolin, more ni ne pogleda. Hvala lijepo, idemo na prvu plažu malo češće.
Tako mi Mljet izgleda idilično za razvijanje pravih vrijednosti i uspomena ))

Samo da s nama ode par koji voli kuhati, ne bi mi ni restorani trebali