Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Koji je postupak otvaranja bolovanje za dijete

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno Koji je postupak otvaranja bolovanje za dijete

Molila bih da mi netko napiše koji je postupak otvaranja bolovanja jer smo se do sada uspjeli snalaziti bez toga.

Dijete je preko vikenda dobilo vodene kozice. Ja sam do utorka ionako na godišnjem pa mi do tada nije problem biti doma, no od srijede bih trebala otvoriti bolovanje. Znam da prvo treba ići kod pedijatrice po doznaku, a zatim kod obiteljske liječnice na otvaranje bolovanja. Zanima me postoji li vremenski rok u kojem trebam otići kod obiteljske liječnice sa doznakom. Naime, kod pedijatrice ću otići s dijetetom, no zaista ne bih voljela vući dijete još i kod obiteljske liječnice, a do kraja tjedna nemam nikakve opcije da mi netko drugi pričuva dijete ili odnese doznaku liječnici.

Hvala unaprijed!

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

pedijatricu prvo nazovi i tako da ako želi/treba pregledati dijete da učinite na dogovoren način, kako bi se izbjeglo zaražavanje druge djece
    ja svoje dijete nisam vodila pedijatrici, nazvala sam, rekla da ima vodene kozice, s kojim datumom želim otvoriti bolovanje i onda je mm samo pokupio potvrdu
    nazvala sam i obiteljsku liječnicu i objasnila situaciju, pitala kad trebam donijeti potvrdu, ona je rekla da nije hića, tako da sam potvrdu odnijela, tj. mm ju je odnio tek kad sam zatvarala bolovanje i pokupila doznake

nazovi, nema potrebe da bolesno dijete vodaš po ordinacijama

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Hvala na odgovoru, svakako ću nazvat.

Na žalost ovaj tjedan nemam baš nikog u blizini tko bi mogao ili pričuvat dijete ili otiči po potvrde

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moja obiteljska traži da se javi njoj u roku 24 sata telefonski a u roku od 48 sati i pojavi s papirom od pedijatra

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja svojoj pošaljem skeniranu potvrdu u roku 48 sati, a original donesem kad odem zatvoriti bolovanje.
    Provjeri, možda i kod tvoje može tako

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    ja svojoj pošaljem skeniranu potvrdu u roku 48 sati, a original donesem kad odem zatvoriti bolovanje.
    Provjeri, možda i kod tvoje može tako
    Ja na poslu ne moram donositi onu potvrdu o privremenoj nesposobnosti za rad, tako da samo telefonim dogovorim sve s pedijatrom i opcom, a svu papirologiju rjesavam kasnije - pedijatra kad zatvaram bolovanje, a opcu kad idem po doznake.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ne trebamo ni mi u firmi dat taj prvi papir,ali doktorica opća veli kak treba riješiti. Usput kod nas ne pali otvaranje bolovanje bez da djete ne pregleda pedijatar, mada to bilo i samo za kozice koje bi trebale i te kako biti vidljive oku laika.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ni meni nije problem u firmi za papire.

Zvala sam danas pedijatricu i napisala mi je preporuku bez da vidi dijete. Sada se samo još trebam dogovoriti sa svojom doktoricom. Inače, ideja sa slanjem skenirane preporuke nije loša!

Hvala svima!

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    nazvala sam i obiteljsku liječnicu i objasnila situaciju, pitala kad trebam donijeti potvrdu, ona je rekla da nije hića, tako da sam potvrdu odnijela, tj. mm ju je odnio tek kad sam zatvarala bolovanje i pokupila doznake
    njoj očito nije bio kontrolor, pročešljao joj bolovanja i održao predavanje kako je mogla pedijatrijsko
    bolovanje otvarati bez potvrde pedijatra
    i na potvrdi pedijatra treba pisati i datum kontrole, što većina pedijatara ne piše
    i kod otvaranja moraš potpisati izjavu da drugi roditelj nije nezaposlen, da ne koristiš bolovanje za drugo dijete, i jos neki uvjet, zaboravila sam koji

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •