Eh, kod nas je bome bilo svega.... Nisu problem moja djeca, nego je netko od njihovih gostiju jednom ukrao rezervne ključeve (vise u predsoblju), pa je bila cijela frka. I druge stvari su nestajale. Jednom su mom sinu u školi ukrali ključeve za vrijeme tjelesnog i upali nam u stan... Dijete je to čak prijavilo u školi, ali nisu me zvali (no da ne širim priču, ne razgovaramo o školi nego o onome što se događalo doma). To se događalo prošle i pretprošle godine. Čak sam policiju zvala. Užas... Ne bih ni znala što se dogodilo da se nisam slučajno zatekla doma prije podne, tj. za vrijeme nastave, kad su klinci (koje poznam) zvonikali i provjeravali ima li koga doma. Kasnije su ipak ušli i ukrali dječje kasice. Promijenili smo bravu, ali ništa pametnije nismo mogli učiniti.
Nisam čak ni zabranila da dovode druge klince nego su moji sami odustali od toga, pa pozivaju samo odabrane i k njima idu. Dogovaramo granice vremena boravka i granice korištenja računala, imamo neka pravila (ne uključivati nikakvu elektroniku dok zadaće nisu napisane, gradivo naučeno i složena torba za sutra).