-
Zimnica - prirodni sokovi
Imati ću velike količine jabuka, krušaka i grožđa kroz koji mjesec. Namjera mi je napraviti sok u sokovniku i na neki način ih tako spremiti za zimu. Kupila sam staklene boce od 1l + čepovi, ali mi sad fali metoda kojom ih mogu spremiti a da se ne pokvare, provriju...?
Mislila sam ih prokuhati (jel potrebno baš prokuhati?), naliti u vruće boce, zatvoriti i u pećnicu s njima na 100C - pola sata. Tako radim svu ostalu zimnicu, pa ne vidim zašto ovo ne bi uspjelo. Ali nisam sigurna hoće li to biti dovoljno?
Ako netko ima provjerenu metodu čuvanja prirodnih sokova (bez dodavanja šećera, a da nije zamrzavanje), neka mi javi... hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma