Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Suvag - slusno ostecena djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala na odgovoru.
    Sve ove informacije cu javiti veceras, jer sada sam na poslu a napamet ih ne znam.
    Sluh mi je ostecen samo na desno uho, na lijevo je sluh uredan.
    Dobila sam upute za koristenje, vec slijedeci tjedan idem na novo ''podesavanje'' aparatica.

Medjutim, jako, jako mi je cudno, S aparaticem imam dojam strasnog pritiska u glavi. Kao da sam u avionu i kao da su mi zacepljena oba uha.
    Ne u smislu da ne cujem jer su zacepljena, nego kao da trebam progutati ili zijevnuti da osjetim malo zraka, a zraka nigdje Sebe cujem kao kad zacepim usi i pricam.
    E sad se nadam da je to sve faza prilagodbe.

Jucer sam malenu nosila u desnoj ruci i cula sam njene zvukove koje ne bi cula inace. Ne znam... kad izvadim apartic osjecam olaksanje, taj dio mi se ne svidja.

MalaRiba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na odgovoru.
    Sve ove informacije cu javiti veceras, jer sada sam na poslu a napamet ih ne znam.
    Sluh mi je ostecen samo na desno uho, na lijevo je sluh uredan.
    Dobila sam upute za koristenje, vec slijedeci tjedan idem na novo ''podesavanje'' aparatica.

Medjutim, jako, jako mi je cudno, S aparaticem imam dojam strasnog pritiska u glavi. Kao da sam u avionu i kao da su mi zacepljena oba uha.
    Ne u smislu da ne cujem jer su zacepljena, nego kao da trebam progutati ili zijevnuti da osjetim malo zraka, a zraka nigdje Sebe cujem kao kad zacepim usi i pricam.
    E sad se nadam da je to sve faza prilagodbe.

Jucer sam malenu nosila u desnoj ruci i cula sam njene zvukove koje ne bi cula inace. Ne znam... kad izvadim apartic osjecam olaksanje, taj dio mi se ne svidja.
    Evo, ja te razumijem, u potpunosti. Jako je dobro da nije binauralno oštećenje sluha, sad ćeš s ovim pomagalom postići razumijevanje - nakon perioda prilagodbe. Ovako, kanalc i je u biti jedna vrsta čepa (u fizičkom smislu), tako da vlasiti glas i govor mogu stvarati poteškoće u početku. U biti, ti tek sada sebe čuješ u potpunosti. Ovo za nošenje na početku, moj ti je savjet pomalo i strpljivo...svaki dan malo više i malo duže negoli prethodni. Prva cca dva tjedna, nemoj ga nositi po vani, samo unutra, u mirnim uvjetima. I bude dobro.
    Oticon je super firma, danska, prva se počela baviti slušnim pomagalima, evo ja imam počeak blagog oštećenje sluha, i kad mi dođe vrijeme (a hoće, po obiteljskoj genezi), nositi ću Oticon. Inače Oticon pomagala
    E da, ako imaš VC (volume control) ili PB (push button), možeš si i sama pojačavati i stišavati, po potrebi.

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam... kad izvadim apartic osjecam olaksanje, taj dio mi se ne svidja.
    Znam tocno na sto mislis i kako ti je, ali naviknut ces se, iako mene i sad nekad nervira. Meni je i dalje najbolji dio dana vecer kad idem na spavanje pa ga izvadim van, ma milina.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj AdrianovaMamica prvotno napisa Vidi poruku
    Znam tocno na sto mislis i kako ti je, ali naviknut ces se, iako mene i sad nekad nervira. Meni je i dalje najbolji dio dana vecer kad idem na spavanje pa ga izvadim van, ma milina.
    joj nisi mi utjeha

a kakv ti imas, isto kanalni?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •