Mene bu Ikea često viđala jer dok god teleskopsku nogu za stol kod njih plaćam 20 kuna a u našim dućanima nema ispod 50 kuna...
Pametnom dosta.
I to nije jedini primjer....
Mene bu Ikea često viđala jer dok god teleskopsku nogu za stol kod njih plaćam 20 kuna a u našim dućanima nema ispod 50 kuna...
Pametnom dosta.
I to nije jedini primjer....
Tako je.
I ja imam stolce iz Ikee već 15 godina, ove godine smo ih presvukli, sjedišta, jer su se po rubovima ocufala i opet su stolci ko novi.
Nikada ništa nije otpustilo, niti je trebalo šarafiti.
Na moru imam one njihove sklopive stolce od aluminija i plastike i neuništivi su.
Imam i doma dva, stoje stalno na balkonu, za rezervu i unatoč vremenskim utjecajima super su, malo apšisala plastika, ali jedva vidljivo...
Posteljina je mrak. I kvalitetna i izdržljiva, a za sitnu lovu. Drugdje mogu eventualno poliester dobiti za te novce.
Ručnici, suđe, čaše, kuhinjske potrepštine isto.
Kinderbet koji sam kupila prije 15 g za moju kći još uvijek se koristi. Sada u njemu spava peto dijete po redu i još je i čitav i upotrebljiv za dalje.
Čuveni lack stolić imam isto negdje preko 115 g i još uvijek je isti...
Nigdje nisam srela takav omjer cijene i kvalitete, nigdje, a prošla sam toga dosta.
Što se tiče izrabljivanja radnika; pa i u npr. Konzumu se isto radnici izrabljuju pa svejedno kupujemo tamo.
Posljednje uređivanje od Tanči : 26.08.2014. at 15:51
Što se tiče ovoga- imam 2 seta posteljine koji imaju točno 13 godina, u boji (žarko zelena na uzorke), peri deri na 60 stupnjeva svakih najkasnije 7 dana, izgledaju kao da su sada izašli iz dućana, nije ni malo izbljedilo ili promijenilo oblik. Nije da reklamiram sad ikeu, ali što je-je.
Apsolutno se slažem i potvrđujem.
Sva posteljina koju imam je iz Ikee i nemam seta mlađeg od deset godina i svi su u savršenom stanju unatoč starosti, nije čak ni boja izblijedjela.
Imam i poplune i jastuke. Prezadovoljna.
A sad sam upikirala posteljinu od pamučnog satena i kupit ću si je. Jedan set košta do najskupljih tristo kuna kn, dok u Kiki primjerice nema pamučnog satena ispod šesto kn, a tako je i u Našem domu.
Kupila ja bila jedan set u Kiki za 600 kn, u narančastim tonovima. Izblijedjelo je (NA 40!) nakon PRVOG PRANJA! Isto tako sam x setova posteljina iz drugih trgovina mijenjala tokom ovih 13 godina, ali Ikeine-nikada. Kao što rekoh-još su kao novi.
Osim toga, u toliko godina postojanja Ikee, da rade stvari koje nisu kvalitetne, već bi se pročulo, i ne bi bilo toliko zadovoljnih kupaca.