ako u međuvremenu ne promijene asortiman, npr
što se isto dešava
pa ljudima napraviš cijeli stan temeljeno na nečemu i onda to nešto povuku
pa se ti snalazi
Ne mijenjaju oni asortiman kad izdaju godišnji katalog, a moram priznati i da mi je nezamislivo da se neki komad iz Ikee ne može zamijeniti drugim.
neka ti i jedno i drugo postane zamislivo
izbacili su iz asortimana ljubičasti kivik
i kivik na razvlačenje
jedan je trebao u jedan stan, a drugi u drugi
ljubičastom smo prilagodili boju zida, kuhinje, poda... sve
zid je zlatni
pa uz njega sivi koji nam je preostao, nije baš najsretnija kombinacija
a ovo na razvlačenje... kad izdimenzioniraš sve u centimetar, onda kada nestane nešto, a alternativa 5 cm dulja... onda si lud, vjeruj mi
aha, to se dogodilo na proljeće, usred kataloške godine
a jednako se trenutno događa i sa micke stolom
Teško da mi može postati zamislivo da uređenje stana ovisi o komadu namještaja iz Ikee.
a dobro...
ili, kako je hemnes oko božića promijenio boju nakon što popločiš 100 kvadrata pločicama koje pašu uz prethodnu...
eto, tako ti je to
jasno je meni da to nije svima nešto strašno, ali meni u ovome poslu jest
cek apri je da ja nemam pojma o tvom poslu sto sam pokazala na sve moguce nacine, ali ipak da cu poplocati dio u kuci na osnovu nekog komada iz ikee je i za mene previse. pa nije to namjestaj koji ce trajati do sedmog koljena od mene, ko da ju je luj IV dao izraditi.
Pa pricekati cemo, sta drugo ali za to vrijeme ja stvari njene drzim po koferima i podovima i tako skoro 3 mjeseca pa mi se vise neda jer sam racunala kad dodje ikea da cu to rijesiti. Mislim nije da cekam lampu pa izvadjam bijesne gliste nego mi trebaju ormari i prostor za odlaganje.
gle, od nečega moraš početi
i paralelno biraš sve što treba
treba popločiti cijelu kuću u neku rustik keramiku
nebitno je li žućkastija, narančastija... vuče na sivo
onda odabereš namještaj, pa kako ionako nije jako bitna nijansa pločice, odabereš je da jako dobro paše uz taj namještaj
cijela kuća ista serija jer je za iznajmljivanje
i onda ti povuku tu boju, a ona koja dolazi nakon nje se tuče s pločlicama
a nije opcija kupiti neki drugi namještaj
i tak
pomoć!pisalo se nešto o stolicama. tko je sa svojim stolicama iz ikee baš jako zadovoljan? ja bi svijetlo drvo. nisam sigurna tapicirane ili ne.
mi imamo ingolf drvene normalne (velike) i male za klince... meni su super, ali to je stvar ukusa...
lose je sto nemaju pripadajuce jastucice (da idealno pasu) osim onih bijelo bez i bijelo crvenih starinskih sto mi je precudno jer vec zbilja dugo imaju te stolce...
trenutno ni njih nema![]()
ja imam ove stolce www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/S49848704/ i zadovoljna sam, skinem, operem na 60 i vratim, super.
Nedavno su imali sa šarama crno bijele ali više nema?!
imaju! ne kod nas! sad vidim
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S29889762/
te prugaste nils su mi tako mrak
uz petrolej zid iza...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
okeeej,kako pricate da svega fali posla sam na stranicu da vidim ima li onog sto smo mi skicali....ne da pise da nema na zalihi nego tog kreveta i ormara vise UOPCE NEMA na stranici...pa kako je moguce da su nesto vec skroz makli? nisam 100% sigurna za ime ali mislim da je rijec o kolekciji Sundvik zaobljenih linija,bio je svijetlo zeleni ormar i produljivi krevet,nekom poznato?...kazin...
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 04.09.2014. at 17:56
ne,rijec je o vecem krevetu na razvlacenje,imao je puno zaobljeno uzglavlje i jedini tako neke svijetlo zelene boje...i onda iz iste kolekcije je bio i svijetlo zeleni visoki ormar...smrc...
vidim da je ovaj Busunge novi krevet,toga nije bilo kad sam gledala...bice su ga onda zamijenili...(nema ga ni na stranim IKEAma)
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 04.09.2014. at 18:10
pardon nije Sundvik nego Trogen evo ga: https://www.google.hr/search?q=sundv...+ikea&imgdii=_
Nema ni bijele malm komode a mm taman u ZG bio sa praznim autom. Doduše ispregledao je crnu i kaže da djeluje predivno za tih 500 kn. Svejedno je nakupovao brdo sitnica, između ostalog i gnječilicu za češnjak :D.
Nego dali netko ima iskustva sa ovim navlakama http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/60030928/ ?
Apricot, da li sam dobro pokopčala, baviš se unutarnjim uređenjem?
je
skulirana, ja sam taj trogen ormar davno odabrala za tu istu kuću, ali sam bila dovoljno pametna da im kažem da ga odmah uzmu
bilo me strah da će nestati, a jedino on nam je stao unutra
hvala bogu da su kupili
sad bih se još jednom morala ukokati
Posljednje uređivanje od apricot : 04.09.2014. at 20:42
Joj Trogen sam ja zaškicala za Ćoskicu kad bude trebala svoj krevet, nekak sam očekivala da će ta serija još dugo biti s nama, nisu je valjda otpisali?![]()
ma ima bit da jesu macaklinka,kopala sam po FR i UK stranicama,nema vise Trogen kreveta i ormara...svejedno sam poslala mail na customer service pa cemo vidit...
Iskopala sam info da je to bio novitet u jesen 2012te...ispada onda da svako 2-3god eliminiraju dio ponude...(((
Kupovao netko http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/90225793/? Valjaju li, drže ručnike? Fora su mi, posebno ako ih ne treba bušiti
Ja sam ih kupila i zalijepila na komodu (drvo) u djecjoj sobi. Vjesam na njih PYSSLINGAR košare s igrackama i za sada drze dobro. Inace, u uputama pise da drze tezinu do 1 kg.
Pratim temu jer i ja planiram da si uzmemo INGOLF bijele stolice i Bjursta bijeli stol ili neki masivni drveni koji je bio u KIki koja se u nas zatvorila - a ne znam kakve su kvalitete.
Više me brine kvaliteta stola, mada ne planiram da nas nadživi. Jastuci se uvijek mogu sašiti kod švelje sa nekim finim Ikea materijalom.
Kako pišete mislim da će me prije opet vidjeti Ikea Villesse.
Cure, jeste li vidjele u Ikei kuhinjski stol na jednoj nogi?
Je,ja vidjela,ali prije par dana,s obzirom na situaciju,pitanje je da li ih jos ima....
Hvala apri, no tek ću sljedećeg mjeseca u kupnju - sada čekam povratne info valja li to išta. Lijepo izgleda.
mi se spremamo po pax ormare za hodnike, koliko vidim na zalihama ima dovoljno elemenata koji nama trebaju
uzeli bi njihovu montažu, pa me zanima koja je procedura s time? gdje to dogovaramo i kada?
ima ih, ima
ja jučer kupila, ostalo je bilo još 5 komada
ali, nema ga ni u grazu, ni u njemačkoj
ima u italiji
nešto je baš čudno s time
iako, ne znam dal da se veselim ili plačem
pa svi stanovi u hr će izgledati isto
koji točno ima?
ovaj možda
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/S09903014/
tih je prije bilo na bacanje
stajali su u sredini, između velikih boksova
a sad kažu da ih više nema
ja sam kupila onaj od 120
ima ti takvih sa obojanim detaljima, jučer nije bilo čisto bijeloga
roza i zeleni je bio
A možda velika potražnja za radnim stolovima ima veze sa početkom školske godine![]()
A u Ikei Villese imaju još TROGEN ormare i komode, bila sam prošlu nedjelju.
Posljednje uređivanje od Beti3 : 05.09.2014. at 13:31
I u Nizozemskoj svi puno kupuju u IKEI, pogotovo su stanovi za iznajmljivanje svi isti. No, dobra strana toga je i da je trziste rabljenog, a jos uvijek dobrog namjestaja isto zivahno. Moze se kupiti kuhinjski stol sa stolcima za simbolicnu cijenu (20tak eura) ili dupli krevet i tak.
Sad ste me s ovim Trogenom sjetile komode za presvlačenje. Živjeli smo u minijaturnom stanu i zapikirala jednu drvenu iz Ikea. Onaj dio za presvlačenje se otvarao po potrebi. Na kraju sam ju kupila jer je srećom mamin prijatelj dolazio iz Nizozemske pa mi ju je dofurao , a tamo ih je još bilo. Uglavnom vrijedilo je, sva robica mi je u ladice stala, a taj gornji dio sam samo natrag preklopila i opet mogla prolaziti stanom
To mi je bio jedan od najisplativijih komada namještaja, a još mi je i lijepo izgledao
No s bračnim krevetom par godina kasnije nisam imala sreće, baš onaj koji sam zapikirala je išao van iz prodaje. Samo ga je bilo još tipa u Belgiji.
Posljednje uređivanje od larmama : 05.09.2014. at 14:55