Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1758

Tema: Ikea

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    ... zato sam ja u Graz uvijek išla preko tjedna.
    I ja, ali sada ne mogu.
    Ovo jučer me šokiralo.
    I ne, nisam ni sitna, ni osjetljiva, ali ovo još nisam doživjela.
    To je rulja. Razularena rulja.
    Svega je bilo dovoljno na policama, ali njih troje mora preko mene da se dočepa nečega s police, ne može me zaobići i usput me obavezno pogazi po nožnim prstima s kolicima.
    Ma koji će im klinac ona ogromna kolica u izložbenom prostoru i onda u njim voze jednu sitnicu ili najčešće- ništa.
    Ali gaze i uništavaju sve pred sobom.
    Nemoguće se obraniti.
    Ja se divim roditeljima s malom djecom koji su preživjeli jučerašnji posjet Ikei.
    I da bude interesantnije; poslije Ikee smo otišli do West gatea u Muller, i gledam četke za kosu.
    Na zidu su na nekakvom štenderu povješane.
    Drvena drška, prava dlaka i oni pipci. Jako lijepo i kvalitetno izgleda i još sniženo više od pola.
    Uzmem jednu, ostala još jedna takva visjeti.
    Pitam kćer kaj ona misli o toj četki jer mi je jako teško naći četku kojom ću se moći počešljati, a imam već jednu iz Mullera koja se pokazala jako dobra, ali mi ju je kći maznula.
    I tako mi komentiramo četku kad ulete neke dvije žene, zgrabe preostalu četku, počnu se mahnito češljati nasred dućana uz komentare na sav glas, zaključe da je četka super, ali je samo jedna, a njih dvije. Kad spazi jedna ženturača da ja imam u ruci istu takvu četku i počne me ubilački fiksirati.
    Pratila me do blagajne. Moram priznati da me počeo hvatati strah.
    Što ako me nastavi pratiti do garaže, napadne me i otme mi četku??

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    I da bude interesantnije; poslije Ikee smo otišli do West gatea u Muller, i gledam četke za kosu.
    Na zidu su na nekakvom štenderu povješane.
    Drvena drška, prava dlaka i oni pipci. Jako lijepo i kvalitetno izgleda i još sniženo više od pola.
    Uzmem jednu, ostala još jedna takva visjeti.
    Pitam kćer kaj ona misli o toj četki jer mi je jako teško naći četku kojom ću se moći počešljati, a imam već jednu iz Mullera koja se pokazala jako dobra, ali mi ju je kći maznula.
    I tako mi komentiramo četku kad ulete neke dvije žene, zgrabe preostalu četku, počnu se mahnito češljati nasred dućana uz komentare na sav glas, zaključe da je četka super, ali je samo jedna, a njih dvije. Kad spazi jedna ženturača da ja imam u ruci istu takvu četku i počne me ubilački fiksirati.
    Pratila me do blagajne. Moram priznati da me počeo hvatati strah.
    Što ako me nastavi pratiti do garaže, napadne me i otme mi četku??
    Ajme...

Vidim da ću morati čekati do sljedeće godine da odem do te Ikee, možda do onda dobiju opet robu.

Je li netko možda vidio/opipao/isprobao ovakvu stolicu i kauč?

http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/20115038/

http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/90242863/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •