Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1758

Tema: Ikea

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa Vidi poruku
    a ljudi su stvarno nevjerojatni...
    Na blagajni gdje je znak da trudnice i invalidi imaju prednost se bune i jamraju jer moraju pustit ženu koja je u zadnjem mjesecu trudnoće

Ja danas napokon bila u ikeu, a imam jos 2 tjedna do,termina....dodjem na kasu sa mm za trudnice i invalide a ispred mene niti jedna trudnica ni invalid...inace uvjek cekam i sutim i ne trazim prednost al sam se dana sokurazila i dosla,preko svih do blagajnika i,pitam jel ovdje imaju prednost trudnice...a on zbunjen ide gledati ispred sta mu pise na blagajni...on ni ne zna da ...i tako su nas pustili...a ako je tko jamrao bas me briga jer ne mogu stajati na nogama dugo...ubija me to

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Zeljka33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja danas napokon bila u ikeu, a imam jos 2 tjedna do,termina....dodjem na kasu sa mm za trudnice i invalide a ispred mene niti jedna trudnica ni invalid...inace uvjek cekam i sutim i ne trazim prednost al sam se dana sokurazila i dosla,preko svih do blagajnika i,pitam jel ovdje imaju prednost trudnice...a on zbunjen ide gledati ispred sta mu pise na blagajni...on ni ne zna da ...i tako su nas pustili...a ako je tko jamrao bas me briga jer ne mogu stajati na nogama dugo...ubija me to

i dobro da jesi išla naprijed, ljudi se prave blesavi i ćoravi pa te i ne bi pustili

a ja sam mislila da je to blagajna isključivo za trudnice i invalide, pa nisam ni išla na nju, a bila je daleko najamanja gužva lol

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •