nemam ikeine ali imam staklene poklopce i vise ih volim. vidim sto se dogada bez otklapanja
nemam ikeine ali imam staklene poklopce i vise ih volim. vidim sto se dogada bez otklapanja
Ja sam sudje sa staklenim poklopcima eliminirala. Živciraju me.
Ja se ne mogu zamisliti bez staklenih poklopaca. Imam samo jedan koji nije stakleni i zivcira me jer ga moram dizati da provjerim situaciju unutra. Meni se zamagle na pocetku onda se sami odmagle, prije nego prokuha.
Ps nisu ikea, nego neki drugi...
Posljednje uređivanje od bella77 : 02.04.2016. at 20:36
Različiti smo.A i mijenjamo se.
Kad sam tek počela kuhati, tamo negdje s 20, u tvornici stakla u Puli kupila sam skroz staklenu rajnglu. Ful dekorativnu, ljepšu od bilo koje vatrostalne posude do tad vidjene.
I rado sam kuhala u njoj. Prošlo me.
Kupila sam jedan lonac iz linije 365+ sa staklenim poklopcem, oprala ga u perilici i ostaje voda ispod ručke, između metala i stakla, a to me živcira.
+ im je što su rubovi poklopca bez metala.
Posljednje uređivanje od Optimist : 05.04.2016. at 22:18
E to je i meni koma...imam tri lonca s tim takvim poklopcima ( nisu Ikeini) i svaki put nakon pranja moram malo odvrnuti ručku pa iscijedit vodu pa zavrnuti...ako to ne napravim onda se pomalo cijedi u ladici![]()
Ima netko ovaj krevet?
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/80253809/
Zanima me koliko je čvrst.
Meni se dva puta u životu dogodilo da mi se stakleni poklopac rasprsnuo u komadiće za vrijeme kuhanja ??
Napravila sam popis nadajući se da će mi pisati na kojem se odjelu, u kojem redu što nalazi.
Sada vidim samo za dva, od kojih deset, to piše, a za ostalo "pitajte djelatnike".![]()
Prosvijetlite me, molim vas.
Kupili smo krevet djetetu, ne mareći za podnicu jer je pisalo da je skupa s krevetom. Na skladištu je krevet bio u dva paketa, no kod kuće podnici ni traga. Jesmo li podnicu trebali negdje podići kao treći paket ili je njihova greška?
Posljednje uređivanje od palčica : 15.05.2016. at 06:44
jeste li možda dobilo ovo sa strane https://www.google.hr/search?q=podni...LVFy_F0CLAM%3A , to je rol on podnica , to dosta njih zna staviti ( ne znam dal i ikea evo jedne kaj piše da je ikea https://www.google.hr/search?q=ikea+...mmAAN0ARcPM%3A)
A o kojem se točno krevetu radi?
Jer piše ti na webu točno za svaki proizvod u koliko paketa je zapakiran i dimenzije paketa..ja uvijek to prije pogledam da znam hoce li nam stati u auto kad su velike stvari u pitanju..
Ako je flaxa-on ima 3 paketa.
Nije. Baš je na skladištu pisalo u dva paketa - kutija 1 i kutija 2 s kričavim žutim naljepnicama s brojem. Zato sam i mislila da je sve unutra.
Sad vidim. Kod dimenzija pakovanja na webu (koje nikada ne gledam) piše da ima 3 pakovanja. Te letvice su valjda na nekom drugom mjestu bile skladištene.
Dobro, bar sam si odgovorila. Nije nerješivo.![]()
Posljednje uređivanje od palčica : 15.05.2016. at 07:37
Pogledaj na webu dok čekas njihov odgovor.. Kad otvoriš taj krevet klikni na podaci o proizvodu i tamo ti piše u koliko paketa je zapakiran..
Ne brini, nisi jedina koja je naučila na takav načini mm je isto tako kupovao pa nije uzeo fronte ladica pa se vraćao..od tad mu pišem na papir koji proizvod i koliko paketa ima...
U međuvremenu iz Ikea-e: podnica se zasebno kupuje.![]()
Posljednje uređivanje od palčica : 15.05.2016. at 16:38
onda pitaj tam nekog ako ima takvu ili odma kupi lamelnu
I u Njemačkoj su im cijene dostave nenormalno velike.. Čitala sam jednom negdje da im je to politika firme tj njima je cilj da ljudi dođu u dućan, a ne da ciljano naruče preko weba jer kad dođu u dućan onda će ih privući da kupe jos i ovo i ono što ustvari nisu ni mislili.. Zato je i dućan smišljeno složen tako kako je -labirinti te vode okolo da dobiješ ideje.. A te sitnice su svugdje i cijene su tak formirane i jesu jeftine, ali se onda tih sitnica nakupi![]()
Ja imam poduži spisak pa to neće biti problem. A razumijem da im je dostava puno jer onda njihovi radnici moraju lutati po halama i odrađivati ono što bi kupac inače sam.
A mene upravo to odbija.
Tako i DM kad preurede i promijene raspored, a to su znali raditi i u Dioni, samo postanem frustrirana i onda izjurim van prije nego sam namjeravala.![]()
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 20.05.2016. at 23:58
Stigle stvari. Sa svime sam super zadovoljna osim jastukom, za koji je pisalo da je tvrdi, a zapravo je običan jastuk.
Uzela ovo i nisam pazila da ide samo na glatke površine, a mi u kupaoni imamo mat reljefne pločice i ne ide, a veselila sam se da ću napokon imat gdje objesiti stvari. Aaaahttp://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/50249381/
Ma ne. Ništa od toga. Na vratima i špiglu mi ne treba i samo bi smetalo, a prozor je neki za*u*ac.
Da te utješim... i ja sam napravila istu grešku... kad sam kasnije prenamijenila taj držač i smjestila ga na glatke pločice, nakon par dana je otpao.
Meni je zalijepljen na pločice kraj kade jedno dvije godine, i pun je šampona i svega za tuširanje i jako je čvrst.
Bas sam iznenađena Mojca, iako sam i sama mislila da nis to nece držati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I mene je iznenadilo, valjda nisam ispravno montirala.
meni jedna takva vješalica drži već dugo, druga otpada konstantno...
Preuredujem kupaonicu...da li su ok Ikeine pipe? Da li ih netko ima duze vrijeme da moze reci kakve su?
Imala sam ikea pipu. Nakon godinu dana smo morali kupiti novu.
Moje misljenje je da njihove pipe nisu za zagrebacku vodu punu kamenca.
Zna li netko, ove nedogradnje za radne stolove, Pahl i Micke (http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/30306495/)
mogu li se spojit i na neki drugi radni stol ili idu samo na njihov stol istog imena?