Mi imamo micke slozenu na homemade stol, i sve oke.
Mi imamo micke slozenu na homemade stol, i sve oke.
Pitanje za vlasnike Micke radnih stolova-sto je kantovan abs-om ? Nije nešto bezveze? Odgovarao bi nam zbog dimenzija,razmišljamo da ga naručimo jer kod nas Ikea u fazi kamena temeljca,a opet ne svidja mi se što ne mogu uživo da ga pogledam
Nisam vlasnik micke stola, ali kantiran s ABS mislim da znači da na rubovima daske nema lijepljenu traku (to se inače može peglom zalijepiti), nego je "strojno gore stavljena". To je puno čvršća i bolja opcija.
Znači namjestaj nije od punog drva nego prešana iverica, iverpan, ili tako nešto i ona na rubovima nema izgled drva, nego se stavlja ta "zaštitna traka" - kantira se.
https://www.google.hr/search?q=kanti...hTN8QyfWQNM%3A
Posljednje uređivanje od Anemona : 11.08.2016. at 14:51
Da,na to sam mislila - da je ivica iverice tako obradjena mašinski da se ne može tek tako počne odvaljivati od habanja.Ne bi verovala na koliko radnih stolova smo ovih dana naišli sa tim običnim kantovanjem a od stajanja i isprobavanja u prodavnicama već izgledaju pohabano.I problem su dimenzije-svi su ogromni,i u širinu i u dužinu,a ovaj Micke je potaman,ali ga nemamo u blizini![]()
Ima tko micke stol sa nadogradnjom?
Interesira me na kojim mjestima se nadogradnja fiksira u zid?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Ma kad to skinem preko moba puno je nekih crnih mrlja.
Zid mi je uzi 5 cm od nadogradnje pa ne znam hocu ju moci ucvrstiti.
A kupila bi sotol+nadogradnju preko dostave pa necu moci provjeriti uzivo.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Mi imamo Micke radne stolove. Dva komada. Jako sam zadovoljna. Imamo ih vec tri godine i kao novi su. A klinci su skolarci i svaki dan ih koriste. To abs kantiranje je bez rubova.
Toplo preporucam.
ja ih imam u kupaonici također dugo i nose teške stvari. možda bude nekom korisno: sjećam se kod montaže da mi je prva stalno otpadala. onda sam ekšli pročitala upute u kojima piše da se mora oprati i ostaviti da se osuši. učinila to s drugom i drži. učinila s prvom i drži. i tako već dugo![]()
PS glatke su pločice ofkors![]()
Ima li netko ovau kombinaciju, stol+nadogradnja:
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/S09128971/
Mi smo to uzeli, montirali, no nadogradna jedini uopče nije stabilna. Iako se mora staviti do zida (inače bi svakako pala unatrag), pomiče se lijevo desno, pa mi se to nikako ne sviđa. Nije mi baš jasno da bi Ikea napravila nešto tako nestabilno. Prilično sam sigurna da smo dobro montirali. Vjerojatno budemo bočno dodatno učvrstili, ali baš da u dječju sobu ide nešto tako nestabilno....
Zar se ona ovim metalnim nogicama ne spaja za stol?
Ja sam gledala taj pahl, ali sam se na kraju odlucila za micke di je sve cvrsto spojeno i nema micanja
Pa spaja se, ali na jako čudan način, samo se buši odozdola. Pogledaj u uputama za tu nadogradnju, vidi se na zadnoj stranici.
http://www.ikea.com/hr/hr/assembly_i...8680-4_pub.pdf
I baš je nestabilno. MM bude nekako bočno stavio neku pločicu, ali onda će se vidjeti (mislim, estetski nije najbolje rješenje, ali važnije mi je da je čvrsto).
Posljednje uređivanje od Deaedi : 23.08.2016. at 09:22
I ja sam se iz istih razloga mislila, taj pahl mi je ustvari ljepsi
Nadam se da cete uspjet rijesit stvar bez da pati estetika, da je doc do apri ona bi vjerojatno imala prijedlog
Prvo što mi je palo na pamet-a jel moguće ušarafit u zid taj gornji dio? Ionako za većinu svojih proizvoda to propisuju
jeste li dobili katalog na kučna vrata?
slusam reklamu na radiju da su katalozi trebali biti isporučeni 31.8. ili od 31.8.
Razmišljamo kupiti ovaj element za rublje, ima li ga netko, jel dobar
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/S69155377/
Ako ga kupis javi dojmove ....i ja ga vec duze vrijeme gledam.
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
U ja sam na pesci pa sam ga dobila prije 8 dana
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Taman sam se požalila, evo stigao jučer.
Nije me impresionirao.
Cathy, ti iz austrijskih dana kao da su bili puno bolji, to je valjda stoga jer nam Ikea nije bila baš tako dostupna, pa nam se činilo wow
.
Je li tko možda koristio Ikeinu uslugu sastavljanja namještaja? Planiramo kupiti ormar, pa bih radije da mi to oni sastave. Ima li iskustava?
mi smo koristili njihovu montazu, sve 5 (stigli po dogovoru, brzo odradili posao, sve čvrsto i uredno smontirano)
montirali smo visoke pax ormare cijelom duljinom hodnika, to mm definitivno nije mogao sam
njihov dvojac je bio gotov za cca 3 sata
Super, a sjećaš li se možda koliko unaprijed se trebalo dogovoriti?
ne sjećam se točno, to je bilo prije 2 godine (nadam se da se nisu pokvarili u medjuvremenu
ali znam da nije trebalo dugo, mozda par dana...
OK, hvala, pitat ću to u Ikei .. drago mi je da si imala dobro iskustvo![]()
Ima li netko ovaj trosjed: http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/pr...08/#/S59134111
Iskustva?!
I dalje ne radi, napiši ime produkta
meni radi, Backabro sivi trosjed na razvlačenje
Molim ideju i sugestiju kako na financijski najmanje bezbolan način doći do Ikea kuhinjice? Na kraju nitko iz obitelji neće do Božića u metropolu, a Vilenjak ju je zaželio pod borom. I da idem moliti nekoga da mi je kupi, je li izvedivo slanje tako velikog paketa?