Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1758

Tema: Ikea

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ima li netko ikein lonac inox? Piše da je aluminij između dva sloja inoxa. Nakon dvije tri g korištenja, naravno da smo prali i metal spužvom, a dno na mjestima gdje je izgrebano izgleda kao da se hrđa počela hvatati. Kakav je to inox? Što sad da radim? Je li to opasno?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li netko ikein lonac inox? Piše da je aluminij između dva sloja inoxa. Nakon dvije tri g korištenja, naravno da smo prali i metal spužvom, a dno na mjestima gdje je izgrebano izgleda kao da se hrđa počela hvatati. Kakav je to inox? Što sad da radim? Je li to opasno?
    To ti je od suđerice. Ja nisam tako upropastila Ikein lonac, ali jesam jedan za kuhanje na pari - ovakav sličan: https://www.lonciipoklopci.hr/korkma...5-lt/pid/12808
    Taj ima uložak s rupicama (kao cjedilo) i taj dio s rupicama e stradao u suđerici prvi put kad sam to uvalila unutra. Sad to više ne perem unutra, ali gotovo je. U suđericu ulazi sol i deterdžent koji ima hrpu fosfata. Trebala sam znati da postoji opasnost od toga. Ko prava bedasta žemska, nisam sačuvala upute, a prilično sam sigurna da je pisalo "ne prati u perilici posuđa", barem za to sito.

Offt. nisu bez razloga izmislili emajlirano posuđe. Baš sam si neki dan mislila kako bi se trebalo vratiti tradiciji i kupiti neku takvu posudu u Sparu, prodaju ih na kile.

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Offt. nisu bez razloga izmislili emajlirano posuđe. Baš sam si neki dan mislila kako bi se trebalo vratiti tradiciji i kupiti neku takvu posudu u Sparu, prodaju ih na kile.
    Nemoj. Kupila sam 2 veličine prije cca godinu dana. Jedna je u potpunosti bila uništena nakon par mjeseci, a u drugoj samo grijem vodu i nikad ju ne perem (samo ispirem vodom) pa nije još uništena. Ali samo da znaš, te sprske iz Spara su katastrofalne u usporedbi s vintage emajliranim loncima. Ili sam ja radila nešto jako krivo, ne znam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •