Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1758

Tema: Ikea

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Recite vi kaj hoćete, ali onako dobar i kvalitetan kožni naslonjač kakav sam jučer vidjela u Ikei nisam vidjela nigdje osim u Natuzziju, ali je i cijena četri puta manja u Ikei.
    Domaći proizvođači?
    Ukratko, koma.
    Obišla sam dućana i dućana, zvala, surfala...sve da bi našla nekog tko mi može napraviti ležaj za svakodnevno spavanje na razvlačenje, ali s kvalitetnim, čvrstim podnicama i isto takvim madracem.
    Nema. Nitko mi to ne može napraviti.
    Pogotovo ne u dimenziji 180x200. Može 190cm dugo, ali 200cm a-a.
    A cijene?
    Kod Margalića npr 16 000 kn od špricane kože bez leđa, plus madrac ekstra jer ovisi koji izaberem, a to je još cca 7000 kn pa ti vidi.
    Da dobro ste pročitali: špricane kože.
    To je stara koža smljevena i našpricana na podlogu i to oni zovu koža i prodaju kao kožu
    Znači platim 16 000kn na više za prekratki krevet od špricane kože.
    I još nešto, nikad mi nisu odgovorili na moj direktan upit za predračun i ponudu madraca.
    Nikad, a lijepo je prodavačica važno zapisala sve traženo i moj broj mobitela.
    To je poslovnost na RH način.
    U Ikei sam i ja jučer bila kao dijete sretna.
    Sve je tako lijepo uređeno.
    Imaju kompletne stanove namještene u 28 i 55 m2 pa na licu mjesta možete vidjeti kako to izgleda i ući unutra.
    Suđe, ručnici, posteljina, prekrivači...sve je tako lijepo, od prirodnih materijala.
    Ikea puno polaže na obnovljive izvore i recikliranje i to mi je isto super i podržavam.
    I još jednom: prodavaći, kuharice, spremačice...svi odreda ljubazni i s osmjehom na licu.
    Neprocjenjivo.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    I još jednom: prodavaći, kuharice, spremačice...svi odreda ljubazni i s osmjehom na licu.
    Neprocjenjivo.
    X!
    Samo da potraje...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Kod Margalića npr 16 000 kn od špricane kože bez leđa, plus madrac ekstra jer ovisi koji izaberem, a to je još cca 7000 kn pa ti vidi.
    Da dobro ste pročitali: špricane kože.
    To je stara koža smljevena i našpricana na podlogu i to oni zovu koža i prodaju kao kožu
    Znači platim 16 000kn na više za prekratki krevet od špricane kože.
    I još nešto, nikad mi nisu odgovorili na moj direktan upit za predračun i ponudu madraca.
    Nikad, a lijepo je prodavačica važno zapisala sve traženo i moj broj mobitela.
    To je poslovnost na RH način.
    ovo mi je baš žao pročitati jer ja s njima imam desetak dobrih iskustava
    vrlo su poslovni
    samo jednom se dogodilo da su primili narudžbu i onda z anekoliko dana nazvali i rekli da više nema te tkanine (a nije je bilo ni u trenutku narudžbe, tako da su investitori izgubili tjedan dana)

jedino... meni namještaj napravljen kod manjih proizvođača nikad ne izgleda kao kod velikih

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •