Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
slazem se s nenom da je to sarm studentskog zivota taj namjestaj, ali ja jos uvijek i zivom studenstski zivot. ili se bar tjesim.
od namjestaja imam samo jedan stol, koji nije bio jeftin, ali bome ni kvalitetom nije nesto. e da i imam one billy police za knjige, one su super.
ali zato posteljinu, rucnici, popluni i jo0s brdo sitnica imam. i omjer cijene i kvalitete je u tim sitnicama jako na strani mog dzepa.
evo ta famozna gnjecilica za cesnjak dodje 30 kn, ajd majke ti koja kod nas u bilo kojem ducanu dodje toliko??? a da jos je i dobra poput ove. ma meni ni one od 200 kn nisu bile tako dobre.
i eto to ja volim kod njih.

ono sto ce meni nedostajati je da MM i ja sjednemo u auto, pricamo i pricamo jer nema mamaaaaaaaa, tataaaaaaaaa, i sl. dodjemo u ikeu prozujimo kroz nju. kupimo nesto sto nas uhvati tamo. obicno jos neko skuzi da smo otisli, pa dobijemo i narudzbe. pojedemo nesto i natrag u autu i pricamo i procamo.
meni je odlazak u ikeu i graz bio psihoterapija. jer sam ja uzivala u sarenilu, MM u zaruljama i produznim kablovima. popricali bi.
a sad do rugvice mos mislit sta bi stigli reci jedan drugom. meni je drago da je dosla, ali sad moram anci drugu psihoterapiju.
a daj, s obzirom gdje živiš, rugvica ti je samo malo dalje od graza