Results 1 to 50 of 1758

Thread: Ikea

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    ina33's Avatar

Quote Originally Posted by AdioMare View Post
    ako pored artikla na internetu piše da nema snille uredskog stolca, onda ga nema ili je bolje provjeriti?

Internet stanje nema veze s vezom, moraš stalno zvati i provjeravati, biti u aktivnoj roli stalkera nekog prozivoda - bilo tamo fizički, bilo preko telefona. Na žalost. Ali, uz ovoliki promet to tako funkcionira. Iako, uče brzo, Mickea sada u pravilu ima, a biće narod taman odustao od toga stila "nema šanse ubost" pa se prebacio na neki tada dostupniji artikl. Ili se umrežit s nekim ko ide pa ako je samo to da ti ga uzmu da si povećaš šanse. I ako imaš samo to, brzniski proletit kroz izložbeni dio koji je usko grlo svega ako ciljano kupuješ. Ja sam bila mislim 3x i većinu stvari našla, ali je to bilo tipa 5 sati pripreme doma (točno mjerit što hoću di što stane, vadit šifre brojeve polica i dijelove na papir), i onda u Ikei samo blizt krieg - pretrk preko izložbenog u skladište i samo tovari. Pogotovo jer sam za shopping osuđena za popodne i vikend i rijeku ljudi. Dakle, moje ti je iskustvo pola subote tipa planiranja i onda u Ikei provest tipa 45 minuta i bjež.
    Last edited by ina33; 17.09.2014 at 13:29.