Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1758

Tema: Ikea

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala svima.
    Ne znam što ćemo napraviti jer u rasporedu koji sad imamo stane samo ovaj na produljivanje (u najmanjoj varijanti)... a opet radije bi neki konkretan krevet... za to mora dobiti svoju sobu i moramo pretumbati pol kuće.

Jučer ju pitam želi li svoj krevet kaže "da, da!"... a hoćeš li spavati u njemu "ne, ne!"
    Onda sam se sjetila kreće ponovna adaptacija na vrtić i u toj misli našla izgovor da se ne bavim ovim pitanjem bar sljedeći mjesec dana. A fakat mi je dosta zajedničkog spavanja.
    Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ne muči mene niski krevet... i ovaj na kojem sad spavamo je jako nizak, tek toliko da nije na podu...
    Muči me to što nije sigurno da li će ona spavati u njemu. Pa mi se ne da pretumbavati sve za ništa... morali bi izbaciti jednu komodu i kinderbet da bi stao krevet koji se može produljiti... ili bi se mi morali izseliti da bi ušao konkretni krevet.
    A to je puno posla i gnjavaže... a nije ziher da ćemo nju deložirati iz svog kreveta.
    Kažem... sad imam izgovor u tome što je početak vrtića, što njena grupa mijenja sobu i zgradu... ali to nas čeka u bliskoj budućnosti. A nije jednostavno, jer nemamo sobu... nije da nemamo prostora, ali nemamo sobu. A žao nam pregrađivati prostor...Uglavnom komplicirano i off topic. Uf, morati ću otvoriti zasebnu temu za to.
    a da za prelaznu fazu uzmete ovaj:

http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/S59851606/

prije je ikea imala i crvene i plave, a sada su samo sivi, bijeli i natur.

znam plejadu djece koja su spavala ili još spavaju u njima.
    pošto je duljine 165 cm, teoretski može u njemu do 12 g, ali ga djeca oko mene
    koriste do cca 8-9
    Posljednje uređivanje od orange80 : 04.09.2015. at 13:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •