E. je sad preuredjivala svoju sobu, pa je izbacila stari namjestaj i uzeli smo bijelu Billy biblioteku koju sada vise nece imati u ponudi (jer ju sad nude u drugoj varijanti, sa "prozirnim" dijelom, a to nam se nije svidjalo), bila je snizena nekih 35% otprilike. Uzeli smo vise ormara, pa vrata posebno, tako da smo dio ormara pretvorili u ormar na zatvaranje, dio ostavili otvoreno za biblioteku, super je ispalo.
Pisaci stol i stolica, takodjer Ikea.
Kutije za slaganje raznoraznih sitnica - ona je izabrale one "drzace novina", pa kutije sa odjeljcima i poklopcima, idealno za curice za nakit i sitnice, pa onda velike tekstilne kutije + kutije za cipele (u kojima drzi baletne papucice, jazz dance cipele, karakterne cipele)...
Uglavnom, totalno si je preuredila sobu za dobar omjer novaca vs. kvalitete.
Redovito sudje mi je takodjer iz Ikee, jedino me razocarala njihova tava za palacinke.
Pa posteljina, deke, okviri za slike, posude za cvijece... takve sitnice.
U apartmanu imam Malm i Pax namjestaj... Lack mali stolici su super za koristi/baci.
Inace bas volimo djirati po Ikei, a pogotovo sad otkako su nadogradili Tiare shopping centar (Villesse - IT)... posaljes muza u kino, i iha!
![]()

, a pogotovo sad otkako su nadogradili Tiare shopping centar (Villesse - IT)... posaljes muza u kino, i iha!
Odgovori s citatom