obožavam ikeu.odmalena vodili me u graz i dan danas imam neke stvarčice. prije točno 10god kupila sam malm noćne ormariće,preživjeli par selidbi (6 ili 7).
također malm krevet preživio,uz pomoć mm koji ga je jednom spasio nakon ove zadnje selidbe. oduševljena sam malom sušlicom za veš za 5e,toliko je praktična,sklopi se sa 2sek i može se staviti iza vrata/ormara i taman mi stane na bočnu stranu balkona koji je po širini uzak.tava za 5e je super a promjer 28cm....gledala sam po katalozima ovdje u njemačkoj,i najjeftinije takve su 10 ili 12e po akcijama.čaše su super,zdjele,šalicama sam oduševljena,,,,365 linija je deblja ali preskupe su mi....dođu 2,49 a ove druge 0,59....a mm je ove skuplje tokom par god sve razbio tako da sad kupujem jeftinije.lampe za noćne ormariće također stare 10 god zamjenila novim širmom,nema nikakve vidljivosti koliko su stare.štange za zavjese,zavjese,tepih,mape za dokumente,plisirane zavjese,kante za smeće,zidni sat,ormarići za cipele,košare za odlaganje,posteljina (tu je krakris 4e a u rh 50kn),ručnici,dječja posteljina,hranilica,mekane igračke,tračnice i vlakići,tetra pelene,malm komoda kao komoda za previjanje...nedavno sam kupila sinu kritter krevet i madrac,prezadovoljna sam...linija kusiner mi je najljepša,uskoro idem po još...lampice za dječju sobu su odlične,kao i krokig zidne kukice za hodnik za sinove jakne....
mesne okruglice su mi bile jako fine,kao i daim torta. kava je dobra,i neki crveni negazirani sok. softeis je mrak a i hotdog nije loš.
i za kraj uvijek si uzmem kutiju ili dvije , po meni najboljih keksiju na svijetu KAKOR CHOKLADFLARN...
skinite si app IKEA i uživajte!