-
Kako zatvoreni kad su svi otvoreni, i H&M i Peek&Cloppenburg, i Benetton, i Je*s, i Zara, i C&A, i M&S i još gomila dućana; ja ne znam ima li tamo praznih poslovnih prostora, moguće da ima koji ali to nije masovno niti primjetno. WG ne djeluje prepuno tj. nema one gužve kao po Areni npr. jer je stvarno ogroman, pa je velika gužva samo kad imaju neke sajmove pa postave štandove, ali ljudi definitivno ima puno - u svakom slučaju iz smjera Črnomerca stalno stižu puni autobusi, ja u koje god vrijeme idem bus je uvijek pun do zadnjeg mjesta.
A što se tiče Ikee, tu stvarno ne treba trošiti puno riječi, ne mora se Ikea svakome sviđati ali cjenovno je definitivno povoljna i ima odličan odnos cijene i kvalitete i ogromni raspon cijena. Meni je uvijek bilo fora kako se praktično od svake vrste namještaja može naći neka nenormalno jeftina opcija, pa bi čovjek mogao namjestiti stan za zaista sitne novce.
I sve te stvari su - po mom ukusu - krasnog modernog dizajna, a ne izgledaju kao namještaj iz sedamdesetih.
Ikea ima ogromnu bazu obožavatelja i dugogodišnjih kupaca u Zagrebu i Hrvatskoj, pa uopće ne sumnjam da će mnogi pohrliti u kupovinu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma