Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1758

Tema: Ikea

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj alga prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš nam odati gdje ti voliš kupovati namještaj?
    a hbg sad, pa ne moraju baš svi na svijetu voljeti ikeu. i svi, od saudijske arabije preko japana i kanade, pa do zagreba, u spavaćoj imati malm komodu.

sad ste me zainteresirali s ovim (ne)tučenjem mesa, al neću kvarit topik božici ikei

inače, stvarno danas si baš mislim kako svaka čast tom ingvaru, koja dobra ideja i još bolja realizacija. nevjerojatno. volim i ja ikeu da ne bude zabune. samo me malo nervira euforija :namćor:

riječanka
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 22.08.2014. at 12:43

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a hbg sad, pa ne moraju baš svi na svijetu voljeti ikeu.
    joj, ma bojala sam se da će to zvučiti negativno, ali nisam tako mislila.. radi se o tome da u naša tri dućana ovdje- meblo, lesnina, (ružno) a pogotovo mima i kika (strašno nekvalitetno) ne mogu ništa naći. Ja da ne postoji ikea nemam pojma gdje bi kupovala namještaj..imam nešto izrađeno od stolara, puno toga iz ikee. Pa je to čista znatiželja, možda kao što ste ovdje prosvijetlili riječanku vezano za ikeu, ima nade za mene za druge dućane, eto o tome se radi...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

samo, kao što rekoh, cijena je tu presudna stvar. Ja sam kupila BESTA sistem za DB, veliki "regal" tj. police za knjige koje su dijelom zatvorene + mali regalčić za tv, i to nije malo koštalo, ali je u usporedbi sa sličnim stvarima po našim salonima namještaja (skupljima) bilo jako jeftino. Fora kod Ikee je meni to što imaju (po mom ukusu) genijalan dizaj, i taj jeftini namještaj izgleda dobro, a ne jeftino. Meni je šogor slagao regalčić za TV, a on se inače bavi slaganjem kuhinja, pa je kometirao - vidiš kako su oni pametni, imitacija iverice, imitacija stakla, imitacija aluminija - a sve skupa odlično izgleda!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    samo, kao što rekoh, cijena je tu presudna stvar. ....Fora kod Ikee je meni to što imaju (po mom ukusu) genijalan dizaj, i taj jeftini namještaj izgleda dobro, a ne jeftino. Meni je šogor slagao regalčić za TV, a on se inače bavi slaganjem kuhinja, pa je kometirao - vidiš kako su oni pametni, imitacija iverice, imitacija stakla, imitacija aluminija - a sve skupa odlično izgleda!
    Ugl, ne kupuješ mačka u vreći, baš kako si rekla, taj omjer cijene i onoga što dobiješ nekako paše.
    Recimo, naiđem ja i u Kiki ne neke lijepe, prelijepe stvari, čak puno njih, ali džaba sve, redom su mi bar 30-40 posto po cijeni iznad granica moje podnošljivosti, čak iznad granice u kojoj sam spremna nešto uopće razmatrati, bez obzira na to koliko mi trebalo ili bilo krasno.
    Znala sam kupiti tu i tamo neku deku ili prostirač na akciji i to je stvarno bilo Ok, ali inače i općenito izađem u bedu, ko siroče neko.

Za razliku od toga, u Ikei vidiš nešto isto tako zbilja lijepo po dizajnu pa ako su ti i preskupe možda tri stvari, idućih pet nije. Onda možda neke tri još jesu, a onda slijedeća naiđe - mrak.
    I tako, može se oraspoložiti čovjek.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •