Ja imam taj Karlstad trosjed na razvlačenje. I ako se nije nešto u međuvremenu promijenilomože se spavati na nerazvučenom. Skinu se jastuci za sjedenje. Zapravo za taj prvi dio koji se može koristiti bez razvlačenja madrac i je iz jednog dijela. Za ovaj drugi koji se dobije kad ga se razvuče madraci su jastuci na kojima se sjedi samo preokrenuti, a oni su iz dva dijela.
Eto to su mogućnosti, a što se tiče koliko je udoban za spavanje ne znam jer je nama u dnevnom boravku.
Inače moj je zeleni i baš sam prije par tjedana oprala navlake od sjedećih i naslonskih jastuka, reko ak uništim kupit ću druge. I to promijenim još i bojuNo preživjele su. Jedino nisam skidala rukohvate, malo mi se to činilo prekomplicirano. No vjerojatno ću i njih jer mi je onaj na koji se više naslanjamo sad ipak drugačiji nego ovo što je svježe oprano.

može se spavati na nerazvučenom. Skinu se jastuci za sjedenje. Zapravo za taj prvi dio koji se može koristiti bez razvlačenja madrac i je iz jednog dijela. Za ovaj drugi koji se dobije kad ga se razvuče madraci su jastuci na kojima se sjedi samo preokrenuti, a oni su iz dva dijela.
No preživjele su. Jedino nisam skidala rukohvate, malo mi se to činilo prekomplicirano. No vjerojatno ću i njih jer mi je onaj na koji se više naslanjamo sad ipak drugačiji nego ovo što je svježe oprano.
Odgovori s citatom