Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
baš tako. i mi smo imali listu namještaja koji mora biti pravi, a ostalo može iz ikee. a sad mi je u principu žao što smo toliko potrošili, a još dosta toga smo mogli u ikei kupiti. no dobro, onda se moglo, sad više ionako nema tako da dođe na isto :D
iako, imali smo i ikea promašaja.
npr ovo, vidim da više ni ne proizvode.
majko mila... iako je fora izgledalo u sobi za goste. al gostima nije bilo nimalo fora na tome spavati, najneudobniji ležaj ikad. i onda je još brzo i pukla konstrukcija.

plus, recimo nisam znala za ovaj pimpek za madrace, takva genijalna i praktična rješenja su mi zakon. evo, upravo smo proveli 4 tjedna gurajući deke između madraca i to je strašno da sam bar prije ljeta znala za to.

U nedostatku novaca i ja sam kupila taj futon, negdje 1994... i spavala na njemu godinu, dvije... dodala jednu letvicu, popravila grešku u konstrukciji i bio mi je ok. Ali, ja mogu spavati i na podu, pa nisam mjerilo...
Zapravo, dio je još u funkciji... ovaj "madrac" je bio savršeno igralište za Smjehuljicu dok je bila beba, sad smo ga presavinuli na pola i ona se voli igrati na njemu.

Inače, potpis na Mimu... jedino je problem kad Ikea namještaj ostane za stalno, kao što je naš kuhinjski stol i 4 stolca... iz vrlo jednostavnog razloga, nitko drugi ne nudi stol tih (malih) dimenzija... ili ga ja nisam uspjela naći. Pa je tako već 10 godina tu... Ali sam zato bila mrtva hladna kad je Smjehuljica u BLW fazi razmazivala hranu po njemu, lupala zdjelicom...