Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1758

Tema: Ikea

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    i mi imamo stol i stolice iz ikee (najjeftinije ikad valjda stol sa 4 stolice je koštao oko 1000kn) više od 10 godina. stolice su ove godine počele odlaziti pomalo. ono, ne mogu se šarafi više pritegnut nego ispadaju... ali stolovi (imamo 2 ista) su još ok i baš ih planiram hakirat ne bi li trajali još 10 godina.
    ono što na žalost ne mogu hakirati su dječje komode s ladicama koje su izvana još savršene, ali ladice samo što se ne pretvore u prah i pepeo. i njih sam popravljala i lijepila, al mislim da više ne ide. zapravo, morat ću smisliti neki hakeraj i za to. nema smisla da se baci :nažalostnemamparazapsihića:
    Da, to s ladicama zna biti zeznuto. Evo, tu sam našla par zgodnih štoseva - možda kome bude od koristi: http://www.kljuc13.com/index.php/ura...-i-ladica.html

Inače, imam i ja iskustva s tim. Nemam namještaj iz Ikee, ali onaj koji imam također je niskobudžetni (iverica). Kad smo preuređivali stan, morali smo ga rastaviti da ga možemo iznijeti iz sobe, a sastavljali smo ga uz pomoć čovjeka koji se inače time bavi, pa je otkrio neke cake i trikove, tako da je sad sve ok. Nama su davno prije ispale stražnje stijenke ormara. Budući da nije bilo za nabaviti originalnih limića kojima se to zakuca na mjesto, fiksirali smo pomoću limića za vješanje slika.

Posljednje uređivanje od Peterlin : 26.08.2014. at 12:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •