Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1758

Tema: Ikea

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je.
    Posteljina je mrak. I kvalitetna i izdržljiva, a za sitnu lovu. Drugdje mogu eventualno poliester dobiti za te novce.
    .
    Što se tiče ovoga- imam 2 seta posteljine koji imaju točno 13 godina, u boji (žarko zelena na uzorke), peri deri na 60 stupnjeva svakih najkasnije 7 dana, izgledaju kao da su sada izašli iz dućana, nije ni malo izbljedilo ili promijenilo oblik. Nije da reklamiram sad ikeu, ali što je-je.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj alga prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče ovoga- imam 2 seta posteljine koji imaju točno 13 godina, u boji (žarko zelena na uzorke), peri deri na 60 stupnjeva svakih najkasnije 7 dana, izgledaju kao da su sada izašli iz dućana, nije ni malo izbljedilo ili promijenilo oblik. Nije da reklamiram sad ikeu, ali što je-je.
    Apsolutno se slažem i potvrđujem.
    Sva posteljina koju imam je iz Ikee i nemam seta mlađeg od deset godina i svi su u savršenom stanju unatoč starosti, nije čak ni boja izblijedjela.
    Imam i poplune i jastuke. Prezadovoljna.
    A sad sam upikirala posteljinu od pamučnog satena i kupit ću si je. Jedan set košta do najskupljih tristo kuna kn, dok u Kiki primjerice nema pamučnog satena ispod šesto kn, a tako je i u Našem domu.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    dok u Kiki primjerice nema pamučnog satena ispod šesto kn, a tako je i u Našem domu.
    Kupila ja bila jedan set u Kiki za 600 kn, u narančastim tonovima. Izblijedjelo je (NA 40!) nakon PRVOG PRANJA! Isto tako sam x setova posteljina iz drugih trgovina mijenjala tokom ovih 13 godina, ali Ikeine-nikada. Kao što rekoh-još su kao novi.
    Osim toga, u toliko godina postojanja Ikee, da rade stvari koje nisu kvalitetne, već bi se pročulo, i ne bi bilo toliko zadovoljnih kupaca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •