taman došli na kasu prije 20h i bi gužva, a oni u redu djele kekse i vodu, stvarno lijepo![]()
taman došli na kasu prije 20h i bi gužva, a oni u redu djele kekse i vodu, stvarno lijepo![]()
stavi oglas da ko prvi vidi da ti uzme
Meni treba još jedan Billy regal... ide netko kombijem?Šalim se... ostavljam si to za kasnije, kad padnu gužve...
Kako je s prijepodnevima? Ista gužva? Bolje da odemo na izlet u Graz?![]()
a jučer veli frendica, i to popodne, da uopće nije bila gužva
eto, četvrtak nam je, izgleda, ostao kao sajmeni dan
Pa da, ujutro i je sajam u Sesvetama. Bit će se ljudi ujutro istrose na metle i odojak pa ne ostane popodne za ikeu![]()
Znači da je četvrtak pravi dan za kupovinu.
Joj, joj, joj koliko toga trebam...
neeee
u četvrtak je bila užasna gužva
jučer nije
Zanima me kako je bilo danas?
evo me!!!
jel bilo gumenih bombona?![]()
A sad za ozbiljno. Kako vam se drže dječje sobe iz ikee? Meni će trebati za trogodišnjaka i da li je velika tlaka to slagati? (kakva su uputstva za slaganje?) Ide mi ful na jetra kad uz namještaj za slaganje dobiješ jednu vrečicu sa svim djelovima izmješanima a slike od uputstva su takve da je pokazan kakav je namještaj po dijelovima rastavljen i onda još dvije slike - sastavljen sprijeda i straga - kredencu od mime sam sastavljala tri dana i imala višak djelova (ko bi znao što po njihovim slika ide u šta).
Ja ne slažem namještaj, ali MM koji je slagao mnoge komade namještaja iz Ikee kaže da su uputstva jako precizna i dobra, i da se nikad nije dogodilo da nešto fali ili da je nejasno označeno.
E sad, MM zna slagati namještaj i ne napravi to loše, ali ipak nije majstor, pa smo za slaganje velikih komada (ormar i veliki besta regal) angažirali majstora profesionalca, i što jest, jest, ti komadi namještaja su stvarno kao iz dućana, dok se na onima koje je MM slagao vidi poneka greškica.
A kako funkcionira kupovanje vise i velikih komada namjestaja? Konkretno, ja i MM planiramo jedan cijeli dan provest trazeci i kupovajuci sobu za malu (od zavjese i svjetla do ormara ) + neke stvari za po kuci (vec pravim popis sto vidim da pisete da je kvalitetno tipa tekstil)... i sad,mi bi da se to sve tutto completo dostavi u jednu garazu u Zg (to je besplatno koliko sam skuzila) odakle mi to saljemo za Du... tipa kupim joj krevet,ne uzimam ja sad te sve kutije odma nekud,mogu li to oni sve grupirat na jedno mjesto?
Pogotovo ako uzimam stvari sa razlicitih odjela....
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 30.08.2014. at 20:30
IPrijevoz i sl mi se ne isplate. Jeftinije mi je platiti paletu prijevoza kurirskoj sluzbi. Pitanje je samo da li ikea moze pripremiti stvari u pakete.
Pratim skuliranu
Btw i cemo u zg za cca2 tj, jedva cekam u ikeuuu
http://www.ikea.com/ms/hr_HR/service...ery/index.html
dostava nije besplatna, 150 kuna do 5 paketa + 5 kuna šo svakom slijedećem za Zgb.
Imaju oni servis i za to.
Predaš im popis i oni to skupe umjesto tebe.
Ta usluga košta 100 kn.
I ništa nije besplatno; ni dostava, ni montaža, kao ni ovo skupljanje po skladištu.
a Mickea i dalje nema
slom živaca ću dobiti
Proizvod: MICKE Radni stol+odlaganje, Robna kuća: Zagreb
Ovaj proizvod nije na zalihi u robnoj kući. Trenutno nije poznat datum dolaska na zalihu.
Sve ovisi što kupuješ, no sve se može podijeliti u tri grupe ovisnu o načinu uzimanja. Sitnije stvari (suđe, posteljinu, lampe, hrpa je toga) uzimaš odmah kako ih vidiš i stavljaš u kolica. Onda imaš drugu grupu stvari (namještaj) za koje prepisuješ šifru u izložbenom prostoru, te sama uzimaš u prostoru prije blagajni. I treća grupa je ono što se uzima iza blagajni, opet namještaj. Znači kod prodavača na odjelu dobiješ nešto tipa predračuna i to platiš na blagajni. I onda s tim ideš u prostor za preuzimanje. Tu predaš papir i čekaš da se pojavi tvoj broj na preuzimanju, a to zna potrajati. Tako je bilo vani u Ikeama pretpostavljam da je tako i kod nas.
Upute za slaganje su odlične. Imaš baš po fazama. Recimo kod velikih stvari što treba prvo dići da se ne slomi sve. Što se tiče jako velikih stvari MM je sve sam slagao no njemu to ide od ruke, a ima i alat. Recimo slagao je kuhinju i za par centimetara nam je bila preširoka pa je onda jednu stranu U malo skratio. Naravno ovo za kraćenje smo znali unaprijed.
Evo, tu su sve usluge http://www.ikea.com/ms/hr_HR/service-offer/index.html
Pitanje za zavjese vi koji ste bili.. Gledam ovdje http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/ca...ng_room/10654/ i piše recimo zavjese 1 par- 149kn.. Jel moguće da je to za par zavjesa, dakle dvije? Mislim, tako piše, vjerojatno jest tako, samo ja ne mogu vjerovat![]()
da, dvije polovice
dva dijela
upute za slaganje su odlične. sve je precizno navedeno, korak po korak. od alata je potrebno imati odgovarajući odvijač. silveran klupu za odlaganje smo jučer sastavili moj sin i ja. on ima 7 godina a ja sam početnik. nije mogao čekati da tata dođe s posla. morali smo malo šarafiti.
iverica je jako lagana i vjerojatno podložna oštećenjima, ono što je drveno je čvršće.
evo, ležim i gledam katalog. Sline mi cure. Za namještaj nisam sigurna - ali popratni program im je strava - već sam u glavi promjenila tepihe, lampe i u kuhinji mi vise lijepe pregače i nove kuhinjske krpe. Ako sa trudnoćom sve bude bilo ok - uputit ću se u ikeu u stuć nešto kunica.
Evo da i ja uletim, nakon što već neko vrijeme čitam i guštam.
Ma nije Ikea Mercedes, al ono što ja volim, to je puno netretirano drvo i čiste linije. I ludi uzorci i rješenja za male prostore.
J naravno, gnječilica za češnjak. A pikiram i onaj dvosmjerni ribež sa spremnikom, ima li itko??
Ja sam svoj cijeli stan sama sastavila, meni je to super zabavno, kao slaganje lego kockica po shemi. Vraća me u djetinjstvo![]()
Ja imam ribez sa spremnikom. Bezveze jer dok ribas hrpa tog ispadne van.
kakvi su vam ručnici i posteljine ??? kupio tko?
što želiš s njom ribati? MM ne podnosi koru od rajčice a rajčicu voli pomješati s malo maslinovog ulja,posoliti pa tunkati. u tu svrhu, taj ribež je odličan. pere se u perilici i ne hrđa.
gledam kuhinjske krpe niti tri kune! pa gdje to ima? Dođe mi da zašvikam svoje stare i kupim hrpu po tri kune za komad i jedno dva, tri para onih "skupih". I kupaonski tepisončići su im jeftini (mali bjeli 9 kuna za po sobama i apartmanima)
koliko para toliko muzike. bar za 9 kuna godinu dana izgleda ok a onda u smeti kako kaže moj svekar.
Meni nije niš ispadalo... ali mi je bio malo pretup... Koristila sam ga jedino za sir... onak praktično, a onda sam našla jedan ljepši s drvenim postoljem, pa sam ovog eliminirala.
imam pitanje..... naša Ikea i Slovenska.... sve je to isto ili baš i nije? (kao što npr lidl nije tu i tamo isti po programu)
Slovenci imaju IKEU
Meni osobno je ista kao i sve dr. ikee koje sam posjetila, a vidjela sam ih u par dr. drzava. mada mi je bilo zanimljivo kako je jedna gospodja objasnjaval da ova nasa nije ni do koljena onoj u Grazu i da je prvi i zadnji put u ovoj, po sve sto treba ona ce ici u Graz![]()
Posljednje uređivanje od spajalica : 31.08.2014. at 20:14
Dal pričamo svi o istom ribežu?
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/40152157/ ?
Rasplinuli ste mi snove, ovaj ima kao noževe u oba smjera, pa sam mislila kako ću ribati duplo brže!
Svašta ja ribam: sir, tikvice, mrkve, ciklu, jabuke, limun.. al mrzim kad mi frca okolo!
Moguće da pričaju o ovom http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/50153180/ to sam i ja imala, bezveze.
da, ovaj mimin
koma
ali mislim da je koštao 2 eura, pa ok
ribež sam bacila, ostala mi kutijica s poklopcem za dječje doručke u autu
moj je neki deseti, nema ga na netu na hr stranicama
ima dvije strane, plus unutra skriven mali ribez za koru od limuna
Imam ovaj vec 15 godina , i riba bez greske. http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/66916200/
i moj je ovakav kao kod sirius, ne znam koliko ga godina imam, ali pere se u perilici, sjaji jos uvijek kao prvog dana.
Je, i moj ide u perilicu. I jos uvijek je ostar.
retro dizajn se i tako vratio u modu, pa sam sad i u trendu.