Stranica 15 od 36 PrviPrvi ... 5131415161725 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 1758

Tema: Ikea

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi tu komodu imamo jo dan danas - a kupili smo ju za sada već skoro pa trinaestgodišnjaka. Mislila sam ju pokloniti, a sada mi je žao - skroz se dobro drži.
    i na nju nam je carrinica naplatila carinu - a ja s trbuhom do zuba. To je valjda jedini put u životu da sam platila carinu

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je komoda za presvlačenje isto najisplativiji komad namještaja,naime dijete još u njoj drži stvari,jer nema ormar. Ja sam imala onu drvenu sa plavim sa strane kojoj se nastavak skidao.
    kad konačno kupimo ormar ide u vikendicu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Naša se nakon 12 godina ne drži baš tako jako dobro no dovoljno dobro da ju zadnjih 11 mjeseci koristi mali nećak

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i naša se još koristi jer nemamo ormar.

A najdoljnja ladica je neko vrijeme bila "kuća" našeg hrčka - obožavao se unutra zavlačiti

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Teta Eta prvotno napisa Vidi poruku
    I u Nizozemskoj svi puno kupuju u IKEI, pogotovo su stanovi za iznajmljivanje svi isti. No, dobra strana toga je i da je trziste rabljenog, a jos uvijek dobrog namjestaja isto zivahno. Moze se kupiti kuhinjski stol sa stolcima za simbolicnu cijenu (20tak eura) ili dupli krevet i tak.

mene najviše veseli pomisao da će se malo obnoviti i proljepšati apartmanska ponuda na moru!

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ima li netko iskustva s kalupima za muffine iz Ikee?
    Postoji onaj neki limeni i postoje pojedinačni silikonski...Preporuka?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    A u Ikei Villese imaju još TROGEN ormare i komode, bila sam prošlu nedjelju.
    samo ti nama soli ranu....a sta si ti tamo uopce radila kad si rekla da ti njihov namjestaj nije po gustu?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Super, okrugli ili ovalni bi mi čak i više odgovarao.
    3 vrste okruglih
    docksta
    billsta
    ingatorp

daju se razvući pa dobiješ ovalni

pravokutnih nema
    Posljednje uređivanje od apricot : 05.09.2014. at 19:03

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    3 vrste okruglih
    docksta
    billsta
    ingatorp

daju se razvući pa dobiješ ovalni

pravokutnih nema
    Hvala ti na trudu
    Posljednje uređivanje od apricot : 05.09.2014. at 19:02

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    samo ti nama soli ranu....a sta si ti tamo uopce radila kad si rekla da ti njihov namjestaj nije po gustu?
    Namještaj ne volim, ali IKEU volim! One sitnice su krasne. Blizu je aerodroma, pa dok čekam, odem se prošetati, pojesti...Atmosfera mi je super, a sad je spojen i ogroman trg.centar sa IKEOM, pa imaš satima što raditi
    A doći ću ja i do zagrebačke, moram vidjeti razliku.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ali nemoj tako skoro
    krcato je
    pola slovenije, bosne, srbije... dio mađarske je ovdje
    ničega nema, sve opustošeno

pričekaj koji mjesec, neka i šveđani shvate koliko su podcijenili ovaj dio europe

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Zato ja pratim temu i spremam se na obilazak u proljeće

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bila sam danas premijerno
    onog po što sam došla nije bilo, potrošili smo 60kn na robu i 80kn na hranu

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ali nemoj tako skoro
    krcato je
    pola slovenije, bosne, srbije... dio mađarske je ovdje
    ničega nema, sve opustošeno

pričekaj koji mjesec, neka i šveđani shvate koliko su podcijenili ovaj dio europe
    Sreca da nemam love za namjestaj i sitnice...
    uredujem kat , Ikeu vidjela ( jos ) nisam.
    Mozda i skupim love , kad oni konacno popune police.
    na istok zbog mesnih okruglica ipak mi je malo preskupo potegnuti.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

beti, bilježim se za izvješće, tj. usporedbu.

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dakle već 4.put idem po jedan ormarić... na stanju na internetu non stop piše da ga ima a na polici nema...
    jučer su mi objašnjavali da kad dođe kamion oni odmah pišu stanje da ima ali ne stignu stavit na policu i da dođem danas jer će sigurno bit...
    došla danas - nema... otišla opet pitat i taman je tamo bio store manager (neki stranac) koji mi je osobno išao u skladište tražiti - nije našao...
    ispalo je da je neka greška u sistemu i da toga ustvari nema ali nisu naručivali jer im je pisalo da ima... a ja nisam mogla niti ostavit broj telefona da me nazovu kad dođe kad je pisalo da ima - luda kuća
    uglavnom - uzeli su moj broj, naručit će ormarić, a ja sam dobila dva vaučera za ručak u restoranu i dijete mi je dobilo sladoled, te naravno ispriku gospodina direktora

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Mislim da je pol bivse juge danas u ikei...nismo nista kupili,samo prosetali

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj lukab prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle već 4.put idem po jedan ormarić... na stanju na internetu non stop piše da ga ima a na polici nema...
    jučer su mi objašnjavali da kad dođe kamion oni odmah pišu stanje da ima ali ne stignu stavit na policu i da dođem danas jer će sigurno bit...
    došla danas - nema... otišla opet pitat i taman je tamo bio store manager (neki stranac) koji mi je osobno išao u skladište tražiti - nije našao...
    ispalo je da je neka greška u sistemu i da toga ustvari nema ali nisu naručivali jer im je pisalo da ima... a ja nisam mogla niti ostavit broj telefona da me nazovu kad dođe kad je pisalo da ima - luda kuća
    uglavnom - uzeli su moj broj, naručit će ormarić, a ja sam dobila dva vaučera za ručak u restoranu i dijete mi je dobilo sladoled, te naravno ispriku gospodina direktora
    Koji je to ormarić? Idem ja glumit da dolazim danima a nema ga, baš sam gladna

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je pol bivse juge danas u ikei...nismo nista kupili,samo prosetali
    Ma jel' se uopće može ući?

Meni se sve čini da će ovo ludilo potrajati do iza Nove godine... dok stane groznica oko otvaranja, početi će božićna odmah iza 01.11.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

I inače, nisam još bila u Ikei pa ne znam iz osobnog iskustva, ali vidim da pišete kako su svi ljubazni, uljudni, kako su pristojni.
    Mislim si, pa tako bi trebalo biti svugdje, baš je šteta da su ljudi kod nas u našim trgovimana ne neljubazni, nego nezadovoljni, pa samim time ni prema kupcima nemaju lijepu energiju. Ne kažem da su svi, ali nekako sve češće nailazim na ljute prodavačice sa glavama u pod i pričom same sebi u bradu. Kad u nekom centru trebam pomoć da mi netko kaže gdje šta stoji samo što mi ne okrenu očima što sam ih uopće zaustavila.
    Nadam se da u Ikei to nije gluma koja se mora provoditi, nego da su ljudi stvarno iskreno ljubazni i pristojni.

A takav primjer bi svi trebali slijediti, pa da se jedva čekam vratiti u njihovu trgovinu jer će me dočekati puno lijepih gesti i osjećat ću se prihvaćeno a ne kao da smetam što sam uopće došla.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ma jel' se uopće može ući?

Meni se sve čini da će ovo ludilo potrajati do iza Nove godine... dok stane groznica oko otvaranja, početi će božićna odmah iza 01.11.
    Uci se moze ali parkiras na cesti,brdo redara regulira parking.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

macaklinka,evo nama odgovora za Trogen:

Poštovana,

neki artikli maknuti su s web stranice iz razloga što trenutno nisu raspoloživi za naručivanje sa centralnog skladišta pa da ljudi ne čekaju uzalud jer očito postoji poteškoća s isporukom. Što se tiče ormara i kreveta koji Vas zanimaju, teško mi je sada pronaći ih bez šifre i točnog opisa, ali ako nas nazovete i pomognete nam s opisom artikla pogledat ćemo u svojim programima i vidjeti imamo li kakvu korisnu informaciju o eventualnom dolasku na stanje.
    Kada neki proizvod vidite u robnoj kući, to ne znači da ga imamo na stanju, jedini način za saznati da li ga ima je pitati prodavača.
    Da, nažalost je moguće da predate popis i da dio proizvoda ne bude na stanju. Rezervacija nije moguća jer smatramo da zapravo ne bi bilo fer, moglo bi se dogoditi da netko tko također dolazi iz daleka ne napravi prethodnu rezervaciju i onda ne može doći do proizvoda kojeg zapravo imamo, a čuvamo ga za nekoga tko se možda uopće neće pojaviti. To je jedan od razloga zbog kojeg ne prihvaćamo rezervacije, nadam se da razumijete.

Savjetovala bih Vam da nas prije dolaska svakako nazovete jer pozivom možete saznati najsvježiju informaciju o okvirnom trenutnom i očekivanom stanju.

Ukratko,ja vise necu nista gledat po webu da se ne razocaram,dolazimo gore sredinom 10og mj radnim danom,sto nadjemo -nasli smo,ako nam se svidi kupujemo...
    Sta ce meni znacit info da ja dan prije imam 2 ili 3 neka kreveta na stanju kad se mogu prodat dok ja dodjem do njih....
    Ocito je to princip - cash&carry, sto nadjes u butizi odma nosi ca....naravno da oni ne mogu s tolikom navalijom jos stic updejtirat stanje na skladistu/webu...

Da zivim blize i da imam vremena doslovno stalkat na dnevnoj bazi (ko Apri LOL) i ugrabit priliku pa i nekako,ovako ako mi se posreci,posrecilo mi se...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 06.09.2014. at 19:03

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja zato jos nisam otvorila njihovu stranicu ni njihov katalog. Sto vidim u ducanu, a da mi se svidi izgledom i cijenom-kupujem. Kad sam opremala stan, sve sam kupila u roku dan, dva. Da gledam deset dana ne bi se mogla odluciti, nakraju bi mi se svidilo nesto skuplje i onda mi ono sto je prije bilo fino i povoljno vise nije napeto.
    Jesam ja jedina koja je uzela prvu vjencanicu koju je probala bez da probava ijednu drugu ? Ito samo u jedan ducan sam usla. A isla u Zg po nju
    Posljednje uređivanje od S2000 : 06.09.2014. at 20:35

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Jesam ja jedina koja je uzela prvu vjencanicu koju je probala bez da probava ijednu drugu ? Ito samo u jedan ducan sam usla. A isla u Zg po nju
    i ja sam to napravila..prvu koju sam vidjela bila je moja..i tako sve odlučujem..što mi se svidi na prvu to je to..ostalo ni ne gledam.
    Danas je ikea bila puna, ali ljudi su ok raspoređeni nigdje previše..osim u restoranu, al taj dio se isplati čekat u redu

macaklinka? avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Zasad skulirana, pa to znači da Trogen možda i nije totalno likvidiran, jupi!

Al tebi možda treba odmah, pa ti to i nije neka utjeha?

Ja volim na internetu sve fino razgledati i razmisliti gdje i kako složiti u stan, pa onda po to. Al do sad sam obično uzimala Puno toga odjednom i u Grazu, pa mi je bilo bitno znati točno po što idem, da stignem sve obaviti.

Baš mi je to sad najbolja stvar, što ću se moći vrzmati po izložbenom prostoru i ubirati zgodne ideje!

U Ikea Family programu su najavljene neke radionice o uređenju, zna li neko nešto o tome, npr. kakve su u stranim ikeama?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Vidim da ima Micke stolova po 400 kn na Njuškalu, novih, zapakiranih.
    To je neki novi biznis?
    Nema u Ikei, ali ima na Njuškalu?!?!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

haha majstori su našli novi biznis
    prodavao se i katalog po 100 kuna

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    haha majstori su našli novi biznis
    prodavao se i katalog po 100 kuna
    Ma daj...naši ljudi su fakat nevjerojatni.
    Kaj bu sljedeće? Kuglice iz restorana na NNJuškalu?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da ima Micke stolova po 400 kn na Njuškalu, novih, zapakiranih.
    To je neki novi biznis?
    Nema u Ikei, ali ima na Njuškalu?!?!
    nije to taj koji je tražen
    jer je novi 499

meni još nisu poslali odgovor na upit mailom

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

http://www.njuskalo.hr/casopisi-maga...oglas-12633035

evo ali ipak nije 100 nego 20 kuna

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni još nisu poslali odgovor na upit mailom

Neni su poslali ovo 1.hvala na poslanim podacima. Proslijedit ćemo upit kolegama, molimo za malo strpljenja , a drugi dan ovo: molimo te da za više informacija nazoveš broj telefona 08003636.

Nisam dobila nikakav odgovor na vrlo konkretno pitanje, a na telefon se naravno nitko ne javlja.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja sam pitala zašto se program sa kuhinjama stalno ruši
    toliko se često smrzava, da sam otišla tamo crtati
    pa se i tamo rušio
    promijenila sam pet radnih jedinica (na nagovor jako ljubazne zaposlenice) dok nisam došla do konačnog rješenja

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja mislim da su to sve "dječje bolesti".
    Uhodava se i dućan i djelatnici, a čini se i da su nas totalno krivo procijenili.
    Na otvorenju su očekivali krš i lom, a ono pustoš.
    Sada pak nema nekih artikala, zapravo puno toga koliko vidim, a oni nikako da se prilagode potrebama kupaca u RH.
    I zbilja je čudno da pred početak školske godine nemaju radnih stolova.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mi smo riješili pax ormare u sat vremena, sva sreća da smo došli sa pripremljenim šiframa i brojevima gdje što stoji
    mm je tovario na kolica, ja mu diktorala brojeve svakog elementa i bili gotovi za pola sata, još toliko smo čekali na blagajni i utovaru (btw, sve je stalo u auto) - i to je to
    montaža nam stiže za dva dana
    baš sam zadovoljna jer su svi elementi bili raspoloživi i jer smo sve uspjeli obavit u jednom odlasku tamo (iako su se zalihe mijenjale na netu iz dana u dan, točnije iz sata u sat)

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ima tko savjet za djecju posteljinu?
    kupila sam ua more 100% pamucnu sa fora motivima, ali zvuk kad se mices ispod nje je kao da se papirom pokrivas i uzasno me zivcira
    nisam bas obracala paznju na to kad sam kupovala

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    ima tko savjet za djecju posteljinu?
    kupila sam ua more 100% pamucnu sa fora motivima, ali zvuk kad se mices ispod nje je kao da se papirom pokrivas i uzasno me zivcira
    nisam bas obracala paznju na to kad sam kupovala
    Probaj ju oprati na 60C nekoliko puta , i izvrtiti u susilici , pa ce omeksati.
    i sto TI radis ispod djecje posteljine?!
    sebi i muzu si pamucni saten trebala kupiti.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Probaj ju oprati na 60C nekoliko puta , i izvrtiti u susilici , pa ce omeksati.
    i sto TI radis ispod djecje posteljine?!
    sebi i muzu si pamucni saten trebala kupiti.
    lol
    uspavljujem đecu

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja imam henriksdal stolce i nisam bas odusevljena. Ona spuzva na sjedalici nije bas nesto. Ugl. ulegnu se nakon nekog vremena, pa sjedenje tako da ti je jedna noga pod guzom ili npr, sjedenje na rubu stolice nije moguce, jer te drveni okvir zulja. Dakle ako svi sjedite skolski, ravnih ledja, onda moze. Ja sjedim svakako, samo ne kako bi trebalo i mislim da sam pogrijesila tom kupovinom. Ustvari, nije da se sjedalica brzo ulegne ili omeksa, jer cak i kad sam sjela na novi u ikei, skuzila sam da je premekan tj. da se drveni okvir sjedalice osjeca pod guzom. Previse para, premalo muzike.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Htjela sam odgovoriti Kosjenki, ne znam kak sam fulala citiranje.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Uh puh, imam ja stolice s kojima sam prezadovoljna ali moram ih ili bojati ili prekriti.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ima neko njihove djecje poplune? trazim nesto da nije pretoplo

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mi imamo Ikea poplun i posteljinu. Meni je super.

Oni jastuci sunce i oblačić (druge valjda ni nemaju)? Pretvorila sam zapostavljan dječji krevetić u kaučić za čitanje, no treba se na nešto nasloniti. Za sada sam zarolala poplun pa izgleda efektno, no ne znam jel to i udobno. http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/20264429/

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Je li malo minula gužva? I meni se već ide...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

nije bila specijalna guzva pred dva dana, iako parking pun, radi puno blagajni pa se ne osjeti

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam bila jučer ujutro i parking je bio poluprazan, pa pretpostavljam da je gužva popodne. Ovo su većinom bile mame s kolicima . I u restoranu prazno sve..
    Ali nažalost niti jednog artikla po koji sam došla nije bilo. Tako da sam nakupovala nepotrebnih sitnica. Ne znam jel mi se čini ili je Ikea u Grazu stvarno veća i ima više toga, ili sam ja samo navikla na nju.
    Jedna stvar koja me zaprepastila je u kakvom su stanju wc-i a Ikea friško otvorena.
    I ne nisam jela mesne okruglice, meni je draži losos .

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

naša je veća od one u Grazu

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

u Grazu je 26100 m2
    zagrebačka 40000 m2

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne savjetujem odlazak radnim danom popodne, još uvijek.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Dok ja ne pronađem sve što mi treba, molim da mi ne stvarate gužvu i još se malo strpite

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Adrijana prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam jel mi se čini ili je Ikea u Grazu stvarno veća i ima više toga, ili sam ja samo navikla na nju.
    .

ma daj, pa fakat ne,maš osjećaj za prostor - naočigled je naša veća, a vidim da je apri napisala i koliko veća

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •