Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1758

Tema: Ikea

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

macaklinka,evo nama odgovora za Trogen:

Poštovana,

neki artikli maknuti su s web stranice iz razloga što trenutno nisu raspoloživi za naručivanje sa centralnog skladišta pa da ljudi ne čekaju uzalud jer očito postoji poteškoća s isporukom. Što se tiče ormara i kreveta koji Vas zanimaju, teško mi je sada pronaći ih bez šifre i točnog opisa, ali ako nas nazovete i pomognete nam s opisom artikla pogledat ćemo u svojim programima i vidjeti imamo li kakvu korisnu informaciju o eventualnom dolasku na stanje.
    Kada neki proizvod vidite u robnoj kući, to ne znači da ga imamo na stanju, jedini način za saznati da li ga ima je pitati prodavača.
    Da, nažalost je moguće da predate popis i da dio proizvoda ne bude na stanju. Rezervacija nije moguća jer smatramo da zapravo ne bi bilo fer, moglo bi se dogoditi da netko tko također dolazi iz daleka ne napravi prethodnu rezervaciju i onda ne može doći do proizvoda kojeg zapravo imamo, a čuvamo ga za nekoga tko se možda uopće neće pojaviti. To je jedan od razloga zbog kojeg ne prihvaćamo rezervacije, nadam se da razumijete.

Savjetovala bih Vam da nas prije dolaska svakako nazovete jer pozivom možete saznati najsvježiju informaciju o okvirnom trenutnom i očekivanom stanju.

Ukratko,ja vise necu nista gledat po webu da se ne razocaram,dolazimo gore sredinom 10og mj radnim danom,sto nadjemo -nasli smo,ako nam se svidi kupujemo...
    Sta ce meni znacit info da ja dan prije imam 2 ili 3 neka kreveta na stanju kad se mogu prodat dok ja dodjem do njih....
    Ocito je to princip - cash&carry, sto nadjes u butizi odma nosi ca....naravno da oni ne mogu s tolikom navalijom jos stic updejtirat stanje na skladistu/webu...

Da zivim blize i da imam vremena doslovno stalkat na dnevnoj bazi (ko Apri LOL) i ugrabit priliku pa i nekako,ovako ako mi se posreci,posrecilo mi se...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 06.09.2014. at 20:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •