Guerilla shopping. Ja sam mislila sad će me snimit skrivena kamera, i onda intervju sa sretnim kupcima - kako se osjećate sad kad imate vaš Micke stol? Of kors da sam u tom trenu žalila što se uopće tu otvorila i što nema lipo Mrav dostava pa da poklikaš po netu i kupuješ ko čovjek. Još jedna žena kad je dolazila je rukama radila znak victory ono jejjj, ipak je On tu. Komedija. I loše korisničko iskustvo. Taman će ih naručit u dovoljnim kolčinama kad se školarci ispucaju. Bude to sve došlo na svoje... valjda smo previše čekali da dođe
.

. Ja sam mislila sad će me snimit skrivena kamera, i onda intervju sa sretnim kupcima - kako se osjećate sad kad imate vaš Micke stol? Of kors da sam u tom trenu žalila što se uopće tu otvorila i što nema lipo Mrav dostava pa da poklikaš po netu i kupuješ ko čovjek. Još jedna žena kad je dolazila je rukama radila znak victory ono jejjj, ipak je On tu. Komedija. I loše korisničko iskustvo. Taman će ih naručit u dovoljnim kolčinama kad se školarci ispucaju. Bude to sve došlo na svoje... valjda smo previše čekali da dođe
Odgovori s citatom