Evo se znaju i šaliti na vlastiti račun (vezano za katalog za 2015.):
https://www.youtube.com/watch?v=MOXQo7nURs0
![]()
Evo se znaju i šaliti na vlastiti račun (vezano za katalog za 2015.):
https://www.youtube.com/watch?v=MOXQo7nURs0
![]()
Posljednje uređivanje od Dalm@ : 10.09.2014. at 14:06
Bila, našla sve kaj sam trebala.
Nisam impresionirana ali možda sam prezasićena doživljajem šoping centara.
I da, povratak u Zagreb je posebno iskustvo.![]()
Kad je ondak, najbolje za otići?
Prek tjedna delam.
Muž veli da idemo u subotu ujutro, ali mene strah subote.
pa nema zato što nisu dobro procijenili kako će ići prodaja
cijela hrvatska, bosna, srbija, slovenija, dio mađarske...
nisu oni računali na takvu navalu
E pa baš to mi je nevjerojatno. Da su samo malo po forumima prosurfali....
ili da bar nisu toliko pričali o istraživanju tržišta![]()
Posljednje uređivanje od Angie75 : 11.09.2014. at 06:55
I ja mislim da su debelo podcijenili tržište - znam da su pisali kako na ovo područje šalju puno namještakja za vrt i terasu jer kao mi puno boravimo vani - mošsimislit
pa činjenica je da u našoj, svaki stan ima balkon
čega vani nema
i tako su slatki ti balkončići
a očito su nas procijenili i kao depresivan narod pa nam šalju presvlake za kauče, samo u pustinjskim bojama
ma ko nije depresivan ovo ljeto, vidi vremena, koji vrtovi, koje terase, ja ne znam da sam svoj vrt koristila ovo ljeto, samo sam ga kosila i koslia, i molila za predah od kise da mogu pokositi
ja sam bila prvi tjedan i drugi vikend, na kratko usla i izasla. nisam kupovala namjestaj pa ne mogu doprinjeti temi.
a ja i danas idem![]()
a sretno ti bilo. kako neki posao moze ubiti uzitak u sitnicama. da sam na tvom mjestu IKEA bi mi bila zadnje mjesto di bi uzivala.
Nakon mog iskustva stalkanja Micke stola, ako želite baš neki određeni artikal koji brzo ide, i ne želite kupiti zamjenski, u neko prvo vrijeme dok se stvar malo ne ispuše (a moglo bi to bit i nekih pola godine) mislim da su vam veće šanse, ako ćete ići nepripremljeni i ne možete stalkat stvar (znači, ići u Ikeu u serijalima, tipa 3-4 dana za redom u 10 ujutro tijekom tjedna), je ići u Graz ili negdje drugdje di nisu novi. Pozdrav svim Ikea-loverima!
Nakon mog iskustva stalkanja Micke stola, ako želite baš neki određeni artikal koji brzo ide, i ne želite kupiti zamjenski, u neko prvo vrijeme dok se stvar malo ne ispuše (a moglo bi to bit i nekih pola godine) mislim da su vam veće šanse, ako ćete ići nepripremljeni i ne možete stalkat stvar (znači, ići u Ikeu u serijalima, tipa 3-4 dana za redom u 10 ujutro tijekom tjedna), je ići u Graz ili negdje drugdje di nisu novi. Ili nekom delegirati stalkanje (tipa Mrav, ako niste iz ZG-a, s tim da to onda diže cijenu). Net aplikacija stanja na skladištu je zasad neupotrebljiva. Pozdrav svim Ikea-loverima!
bila je gomila crnih, zelenih i roza
bijelih - nema
A koliko brzo nadopunjuju zalihe? svaki dan ili jednom tjedno ili?
to je pitanje za milijun dolara
navodno svaki dan dolaze šleperi, ali nije uvijek ista roba
a neke stvari imaju i na skladištu, pa svaki dan stavljaju po malo
ja sam bila jučer, nije bila gužva. mjesta za pakiranje dovoljno. kupila sam par sitnica i stolice http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/70103250/ i http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/pr...897/#/90146456
stol nisam našla
gdje si gledala? -nisu bili na polici neg na sredini onog hola. Ujutro ih je bilo možda 10tak. Mene je do te hrpe odveo prodavač koji me uopće nije saslušao kada sma ga pitala što tražim - jer svi traže Micke. E sada, jedino ako nisi trebala onaj najmanji, neg neki drugi - ima više modela
da ti stavljam sol na ranu - nisam gledala kojih dimenzija su bili ti, ali kako mi je prodavač ozareno pokazivao hrpu stolova koji meni ne trebaju, zaključila sam da to mora biti taj naprodavaniji, ali stvarno nisam sigurna.
ma doći e njima roba - očito su najveći problem radni stolovi
Najtraženiji, čini mi se - crnih i rozih ima. Mislim da oni curkaju te Mickeove svaki dan pomalo, jednom ili dva puta tjedno veće količine. Sad se već razvila svijest, pa kad Micke dođe, onda se kupuje više - jer se organizira mreža onih koji ih lovaju (ja sam ih uzela 3, navodno ljudi uzimaju po 20 - za prijatelja, prijatelja prijatelja itd.). Naime, svi hoće taj stol - jeftin, a smislen, barem dok ne prođe gužva oko novih prvašića.
Ja sam ga ubola jedan radni dan odmah u 10:00 kad sam bila na GO-u, nakon dva pokušaja u radno vrijeme i vikendom di su ljudi trčali do stola i gubili smo ga ispred nosa (treba prije proučit skladište - točno red i broj, i protrčat do točnog reda - znam napamet - red 38, dio 18 mislim (bez zeke, barem za ove koji imaju standardno rano vrijeme). Drugi "izvor" Mickea je na onom nekom dijelu di su hajlajtirani pojedini proizvodi - tamo ih isto bude po tipa 5-6. Sve je znanje nakon bolnog iskustva). Zato, ako hoćete kupovat ko gospoda i da vam se - možda bolje Austrija dok se ne ispuše tu malo potražnja. Mislim... od mog nevelikog kruga poznanika ima jedno 6 aspiranata na Micke stol.
Inače, ima neki broj (vidljiv na računu) koji se može zvati i imaju smisleniju info koliko ih ima dostupnih - recimo, dan kad smo išli smo išli samo u "probni trk" jer je na netu pisalo da je možda dostupan 1, a bilo ih je tipa 18-tak.
Sretno lovcima na Micke.
Posljednje uređivanje od ina33 : 11.09.2014. at 11:18
Pa da nijednom nitko nije stavio link na taj Micke a stalno ga spominjete
nego sad moram guglati! a uopće mi ne treba stol. no dobro, moram znati koji su bestbuyevi.
A vidiš da nije best buy, barem ne sad. Tek kad je Ikea stigla u HRV sam osvijestila koliko oni zapravo malo usluge pružaju (zbog čega imaju takve super cijene) jer sam se navikla na Mrava koji fino sve doma donese i sam se bavi ima li nema li stvari na skladištu i tj. ne moraš se laktarit s drugima za tražene artikle. U trenutku očaja sam zvala dostavljaju li opet iz Austrije - of kors jok. Ali dostavljaju iz Rugvice - pa je i to ideja za delegiranje mučnog stalkanja artikala nekom za lovu. Bude sve to splaslo za godinu dana, ali sad je frustrirajuće - barem za radni narod standarnog r. vremena.
Posljednje uređivanje od ina33 : 11.09.2014. at 11:27
I svima koji nisu iz ZG-a, a mogu priuštit veću cijenu, ja bih savjetovala Mrava da im dostavi - ako traže neki od tih traženih artikala (samo nemoš' znati koji je the one dok ne tresneš u to da ih nema, da se ne mogu rezervirat, nego da moraš sam obigravat dok ga ne zgrabiš, i 2-3 x ići tamo trčat do reda i dijela di se nalazi). A tu je veličina ZG Ikee otežavajući faktor - skladište je na kraju tog lanca.
Posljednje uređivanje od ina33 : 11.09.2014. at 11:30
Haha, genijalno.
Trčat do skladišta.
Ma ne bi trčala taman na podu spavala.
Nije mi za lijek.
samo da pohvalim uslugu montaže - brzi, efikasni, uredni
5,5 m duljine namještaja (pax ormari i besta komoda), složeni za nešto više od 3 sata (2 radnika)![]()
Jeste li ormare pričvršćivali uz zid? Zapravo me zanima postavljaju li oni namještaj na zid ili samo sklapaju??
da, pričvršćeni uza zid (to mi je bila bitna stavka)
s tim da mi nismo kupili te učvrščivače ili već kako se zove to čime se ubuši i pričvrsti u zid, pa sam ih pitala kad su dolazili imaju li oni to, rekli su da sve nose sa sobom
Guerilla shopping. Ja sam mislila sad će me snimit skrivena kamera, i onda intervju sa sretnim kupcima - kako se osjećate sad kad imate vaš Micke stol? Of kors da sam u tom trenu žalila što se uopće tu otvorila i što nema lipo Mrav dostava pa da poklikaš po netu i kupuješ ko čovjek. Još jedna žena kad je dolazila je rukama radila znak victory ono jejjj, ipak je On tu. Komedija. I loše korisničko iskustvo. Taman će ih naručit u dovoljnim kolčinama kad se školarci ispucaju. Bude to sve došlo na svoje... valjda smo previše čekali da dođe
.
Posljednje uređivanje od ina33 : 11.09.2014. at 15:54
Ne kuzim foru s micke. Ružan užasno. Jel to forumska propaganda na djelu?
Mislim da ne, ja topic nisam ni citala do nakon kupnje. Mislim da je to jednostavno mali i plitki, modularni i jeftini a upotrebljivi stol koji ima prodju na nasem trzistu bas zbog toga. Prodaje se on i u non-roda zemljama...nisu ga zbog nas izmislili. I meni je bio ruzan al se naglo proljepsai kad sam se suocila sa svojim trenutnim ogranicenjima.
Posljednje uređivanje od ina33 : 11.09.2014. at 19:53
I ja sam ga mislila kupiti
ali kad sam skužila koliko je popularan sam odustala
pa uopće nije ružan!
što je na njemu ružno?
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/90214308/
meni je lijep, elegantan, ne zauzima puno prostora, prilagodljiv prostoru...
zašto je ružan?
Taj je lijep, ali recimo ovaj mi i nije baš: http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/10221614/
a gle, možda ima djece koja vole žestoke boje
meni se ne sviđa ni zeleni ni roza, ali to ne znači da je stol ružan
samo se meni ne sviđa
Mi lovimo Micke ili zeleni ili bijeli- ružni..
Mali je zapeo za zeleni ali hvala Bogu nije bilo,sad ja idem sutra ujutro,piše da će ih biti 18,znam gdje stoji i po njega odmah,a onda u razgledavanje.
Kupili smo stolicu isto neku kričavu (školarac je birao), inaće stol mi je sasvim ok,gledala sam po drugim centrima i ulavnom su od obične tanke iverice oštrih rubova i izgledaju poprilično jeftino a ovaj ipak djeluje malo kvalitetnije.
Inaće, bila sam preko tjedna poslije podne i bilo je sasvim ok, nije bila neka gužva,bili i u restaču MM je oduševljen s kolicima na koima guraš tacne da ne mora žonglirati kao inaće u takvim šoping-restoranima.
Posljednje uređivanje od superx : 11.09.2014. at 21:34
Kak je ružan ? - meni je obican. Moje dijete je za njega zapelo zbog one nadigradnje ali ju je tata ipak uvjerio da uzne veci stol - a sada niti njega nema. A sta je najgore - ima sto outa bolji stol isto Ikeain ali ga vise ne zeli jer je bratov. Hoce svoj i sada i mi lovimo distavu - srecom da bam nije bas tak hitno.
Mi svi volimo boje![]()
Mi smo prije godinu dana krenuli po Micke, ali kad smo ga vidjeli uživo odustali smo i uzeli: http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/70214192/.
Puno je čvršći i kvalitetnije napravljen.
i zauzima puno više mjesta![]()
da, ali neki nemaju problem s mjestom - moja je htjela Micke zbog one nadogradnje
sta vam ne fale ladice na Micke.u?
ok, zeleni ima sa strane ali na ovom http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/90214308/ mi se cini premalo mjesta za knjige i ostalo pohraniti
Meni je stolic ok (fora su mi i ovi u boji), ali nista senzacionalno, ili toliko povoljno da bih ga ganjala po Ikei![]()