Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1758

Tema: Ikea

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    ako sam dobro shvatila tog mickea nema sanse da se docepamo ili?
    mi bi bijeli 50x73
    Ima, ali pomoglo bi da se umrežiš s nekim ko ide (tipa tvoje frendice itd.), pa da ti ga one ubodu ako budu tamo itd. Naime, oni su počeli naručivati veće količine tako da sam ja npr. Micke ladičar bijeli prekjučer našla skoro pred zatvaranje i jedan onaj nastavak, ali navala je ogromna, ma, ljudi, to je nevjerojatno, vjerojatno dolazi i dio BIH i dio Slo, ima i stranaca.

Znači, moje vam je iskustvo sljedeće:

1) radite domaću zadaću doma - točno promišljanje što ćete kupiti, koja je šifra i red i dio
    2) po mogućnosti samo preletite preko izložbenog dijela do skladišta (ako ne kupujete tipa lampe ili tanjure što nije u skladištu).

Za fini browsing ono "samo gledam" premećem artikle - za to radni dan ujutro... ili čekat još jako dugo, bojim se.

Inače je iskustvo ovo koje je gore opisano - rijeka ljudi, ono mileći ljudi milijun njih. I bojim se da će to dulje vrijeme tako, barem dok se cijeli dio ovog tržišta malo ne ispuše. Vjerojatno će bit zatišje nakon Božića, nakon što se ljudi istroše za Božić, i možda bi to moglo bit idealno vrijeme za "premetanje artikala po izložbenom prostoru", znači veljača-siječanj razdoblje opće financijske depresije, a inače je korisničko ikustvo ovo gore opisano - horde.

Ili, naravno, ići preko radnog dana tipa rano ujutro kad se otvara u 10 h ili općenito u radno vrijeme ljudi (ovo od 8-17 h valjda). Ili kupit malo skuplje preko Mrava.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 15.09.2014. at 09:06

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •