Hvala , probat ćemo!
Vidjela sam da imaju više vrsta, pa da baš ne omanem
Bila sam prije tjedan dana, u popodnevnim satima, nije bila gužva.
Kupila dvije sitnice, snimila okrugli stolić za kupaonu, baš mi tako nešto treba. To ću kupiti idući put.
Bitno da sam na odjelu hrane kupila neke kekse sa srčekom (bez veze) i smrznuta peciva sa cimetom. E ta peciva su super,6 ih je u pakiranju, mljac!
http://www.vecernji.hr/hrvatska/ikea...kuirana-961278
koji bombastičan naslov, kad ono vježba...
Svaki potpis na tortu, nešto predobro!
ahahahhaha moram vam copy-paste ovaj vic:
ZAGREB ODUVJEK IMA TRAMVAJ - A OD NEDAVNO I IKEA-u
Bračni par ode u IKEU i kupi ormar. Potom muž ode na posao, a žena odluči sama složiti ormar. Rečeno-učinjeno! Kad je ormar bio gotov, žena ga ponosno promotri sa svih strana, a u tom času prođe ulicom tramvaj ....kako je stan bio na prvom katu u staroj kući, od vibracija se vrata ormara sama otvore.... "Hm, morat ću učvrstiti sve vijke", pomisli žena i da se naposao. Kad je završila, stane pred ormar - ljepši nego ikada - kad opet prođe tramvaj i vrata ormara se opet uz škripu otvore. "K'vragu!" vikne žena i odvijačem stegne sve vijke do kraja i više od toga! "Probaj se sad otvoriti" ukori ormar... Prođe još jedan tramvaj i "hop!" vrata se opetotvore! Žena, sva uzbuđena i jako ljuta nazove IKEU! "Sramota!" "Kakav ste nam to ormar prodali!"
Servis u IKEI odluči pomoći i poslati jednog stručnjaka. Pola sata kasnije on stigne - u radnoj odjeći, s natpisomIKEA na prsima. "Gdje je ormar?" upita ženu. "Vi ste ga sastavili?" nastavi, tonom koji jasno govori što misli o ženama - majstorima u kući.
Popravi sve vijke i spone, stane usred sobe, pokaže na ormar i reče "Evo!". U toulicom prođe tramvaj i "škrip" - vrata ormara se opet otvore!
"Nevjerojatno!" veli majstor! "to još nikada nisam vidio!". Baci se na posao i sve jako dobro provjeri i učvrsti. Opet prođe još jedan tramvaj i vrata se još jednom sama otvore! "Pa to je neviđeno!" veli majstor iz IKEE. "Znate što, gospođo - ja ću ući u ormar, zatvoriti vrata i vidjeti kad se vrata počnu otvarati gdje je zapravo problem!" . Tako i napravi...
U međuvremenu, u taj se čas kući vrati muž s posla! "Oh - složila si ormar, draga!" veli muž, ode do njega i otvori vrata... IKEA majstor stisnut u ormaru blijedo ga pogleda i reče : "Gospodine, vi mi nikada nećete vjerovati, ali ja ovdje samo čekam tramvaj...
koliko ste me istraumatizirali,sinoc sam sanjala da su me pregazili kolicima i uzeli mi ispred nosa zadnji krevet koji sam htjela kupit za malu...
sve mi se cini da cu nakraju ja najduze zasjest u restoran i provat sve po redu....![]()
U svakom slučaju Ikea je tom "vježbom" napravila dobru reklamu. Po portalima ne prestaje se pisati o toj robnoj kući.
Ali te vježbe rade i u Austriji.
Mene više smetaju kodovi preko razglasa pa ti misli o čem oni briju.
Kod 500 navodno znači izgubljeno dijete.
nego, jučer popodne su imali glazbenu podlogu: NEW KIDS ON THE BLOCK. Prvi ili drugi njihov album. LOOOL
Koji flashback!
ako pored artikla na internetu piše da nema snille uredskog stolca, onda ga nema ili je bolje provjeriti?
zovi
net laže
joj hvala ti! nadam se da stvarno laže, majmun. treba mi ko oko.
Posljednje uređivanje od AdioMare : 17.09.2014. at 11:35
samo ću anpisati da moj auto sam zna put do i iz Ikee.
a kaj je najgore - još nisam gotova sa kupovinom, a sve zato jer odjednom ne mogu prevesti sve što trebam kupiti
ne da možda ima, nego ga neće biti sljedeća 4 tjedna
ako je netko vidio negdje bijeli jeftini daktilo stolac nek javi.
znam da nema tako jeftinoga, ali do 250 kn.
ma da ali sad kad i imaju blagajne koje su označene sa pravom prvenstva LJUDI se bune... prestrašno nešto
Frajeri uzdišu naglas: joj, baš smo odabrali blagajnu i sad se sve prave trudne i okreću očima.
Naglašeno bulje u mene.
Baba iza mene (koja sam s trbuhom do zuba) nagovara svoju kćer da kaže da je i ona trudna :shock: pa da se ugura prije mene :dvostrukishock:
Zato volim da postoji tabla/natpis i da osoblje bude educirano jer je i ovako dovoljno mučno tražiti prednost a kamoli ako to pravilo ne postoji
isto je bilo i sa mickeom
i onda ja bezveze nazovem i veli žena: ima, dolazite
čovjek stvarno treba biti uporan
za vikend je bila hrpetina Mickeova, jučer opt niš. baš ga je jedan čovjek tražio - a bio je i za vikend - nije valjda skužio da je ta hrpa bila na sredini onog skladišta pokraj info pulta.
skužili su oni šta se traži pa nabavljaju
e, to je sve dobro znati! hvala.
jer ja bih stvarno stavila u podsjetnik 17. 10. i tek onda pokušala - ako prije ne bih kupila nešto drugo.
Internet stanje nema veze s vezom, moraš stalno zvati i provjeravati, biti u aktivnoj roli stalkera nekog prozivoda - bilo tamo fizički, bilo preko telefona. Na žalost. Ali, uz ovoliki promet to tako funkcionira. Iako, uče brzo, Mickea sada u pravilu ima, a biće narod taman odustao od toga stila "nema šanse ubost" pa se prebacio na neki tada dostupniji artikl. Ili se umrežit s nekim ko ide pa ako je samo to da ti ga uzmu da si povećaš šanse. I ako imaš samo to, brzniski proletit kroz izložbeni dio koji je usko grlo svega ako ciljano kupuješ. Ja sam bila mislim 3x i većinu stvari našla, ali je to bilo tipa 5 sati pripreme doma (točno mjerit što hoću di što stane, vadit šifre brojeve polica i dijelove na papir), i onda u Ikei samo blizt krieg - pretrk preko izložbenog u skladište i samo tovari. Pogotovo jer sam za shopping osuđena za popodne i vikend i rijeku ljudi. Dakle, moje ti je iskustvo pola subote tipa planiranja i onda u Ikei provest tipa 45 minuta i bjež.
Posljednje uređivanje od ina33 : 17.09.2014. at 13:29
E, da, neki prozvodi su kao istaknuti na više mjesta - Jules stolica, Micke je znao bit, ima još takvih artikala. Dakle - ima dva izbora - hajlajtirani dio i onaj službeni - red i dio na polici. Dakle... ili se moraš turbo pripremiti i umrežiti s više ljudi ako ne misliš obigravat oko Ikee više puta, ili se pripremit na serijalno traženje tog nečeg što ti je zapelo za oko - znači klapa 1 - ima nema, klapa 2 - drugi pokušaj itd. Micke je meni bio 3. pokušaj recimo uspješan.
Posljednje uređivanje od ina33 : 17.09.2014. at 13:31
Jučer sam bila na kratko išla po jednog malog Billy-a koji nam je falio... i nemalo se razočarala kad sam skužila dae nema keksića koje volimo.
A ni papirnatih vrećica. Mislim, kupila sam onu plavu, ali ona mi nije za niš... one papirnate su mi baš praktične. Nek ih naplate, što se mene tiče... ali samo nek ih ima.
Jel netko kupio ljuljačku? Mole kupce da ju vrate - opasna?
http://www.ikea.com/hr/hr/about_ikea...ecall_GUNGGUNG
A baš mi je super ta ljuljačka, planirala sam ju kupiti... i nju i gredu.
Mi imamo crvenu i crveno sivu, nisu opasne uopće (jedino ako klinci rade gore gluposti opasne su kao i sve druge ljuljčke)
a kupili smo i ovu zelenu, još prije 3mj u grazu...
Hvala na info, sad ćemo ju vratiti![]()
Bili jučer predvečer, napokon su minule gužve. I meni je funkcionirala talijanska kartica Ikea family, zaboravila sam napraviti našu (odnosno, nigdje mi nije upao u oči taj uređaj za kartice), tako da sam dobila popust na tortu u dućanu
i kupili smo tu ljuljačku, ne ovu povučenu nego onu okruglu, široku, klinci se ne skidaju s nje od sinoć. jedva smo manjeg nagovorili da spava u svom krevetu a ne na ljuljačci...
i meni je blagajnica provukla austrijsku karticu i rekla da prihvaćaju sve dosadašnje ikea family...
Mada, popunila sam na netu pristupnicu i z anašu ali ju nakraju nisam podigla jer je bila gužva.....
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 20.09.2014. at 13:32
Ima netko ovaj kauč:
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/S09033478/
I, što to znači kad je u odjeljku "Sofe na razvlačenje s madracima po izboru"?
Mislim da su ti Marieby, Matarap, Murbo, Havet.... opcije madraca za neki isti kauč...
Hitno. Zna li itko koliko se dugo peku ona smrznuta peciva s cimetom iz ikee? Ambalaza u kontejneru. 6 kom u pakiranju.
Fala! Meni su se otopile pa ih nisam ponovo zamrzavala. Bit ce inda 15 min![]()
ali ispale su mi mrvicu tvrde, možda sam stavila preveliku temperaturu (piše 170 - 190, ja sam stavila na 180, a imam jaku rernu...)
ali stan predivno miriše sad![]()
Sve mirise. Moje su izgorile. Krivo sam procjenila rodicinu pecnicu. A nisam provjeravala. Ali nisu skroz, pojelo se nesto. I to nesto bilo je predivno. Tko zna kad cu opet biti u prilici to jesti smrc.
Posljednje uređivanje od S2000 : 22.09.2014. at 20:56
Koristite li Ikeino posuđe, lonce, tave?
Cijena je jako prihvatljiva, a kvaliteta?
Imam ovu najmanju iz seta http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/30101168/
Meni to izgleda kao koliko para toliko i muzike. Zakovica (ili što već) na poklopcu se odlomila, ne održava se tako fino kao ostali inox (WMF, Zepter). A MD-ova sestrična je pak jako zadovoljna. Ja nisam.
to su rolice s cimetom ili? tu ne pise da se pece
koristim ove
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/90232840/
i jako ih volimo
već godinama su u svakodnevnoj upotrebi (dva komada imamo) i u super stanju